5Legen De Kaldte Hævn - 1. kapitel
Han trak jakken tæt op om ørerne og steg ud af bilen. Blæsten peb... [...]
Romaner
15 år siden
3Legen De Kaldte Hævn - Prolog
Novellen "Håb" er forhistorien til denne roman. · Man siger at fort... [...]
Romaner
15 år siden
14Arven
Dato 25/7 - 2023 kl. 01.12 · Larm overtog vagtrummets stilhed. · "Hv... [...]
Noveller
16 år siden
0Den Gule Erantis - Kapitel 11
Petersen satte kaffe over i sommerhusets lille køkken, mens Dalva... [...]
Romaner
16 år siden
1A glimpse in time
Sometimes it's not the story which tells the story. It's all the ... [...]
Blandede tekster
16 år siden
31Se Mig Som Jeg Er
Kjolen hang på bøjlen ved siden af det store spejl. Den blev stud... [...]
Eventyr og fabler · eventyr
17 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Martin T. Svolgart (f. 1979)
"Slip mig I svin," skreg han, mens han forgæves forsøgte at vride sig fri af de to mænds brutale greb. Om det så skulle lykkes ham at vriste sig fri, ville det ikke hjælpe meget, idet en vest af læder forhindrede ham i at bevæge sig ret meget. Vesten var udstyret med to korte lænker på brystet og var forsynet med kraftige læderremme, der var strammet hårdt om hvert håndled. Fra vestens livrem gik yderligere en lænke, der delte sig til to korte lænker, også forsynet med samme kraftige remme, som var fastgjort til hver ankel. På grund af den korte skridtlængde, snublede han flere gange, men de to mænd fortsatte bare i samme tempo med at slæbe ham ned ad den dunkle gang.
   "Hvad fanden vil I mig, det er jo jeres skyld, jeres skyld alt sammen!" Mændene svarede ikke, de fortsatte bare hen ad gangen til de nåede en åben dør.
   "Stå stille!" kommanderede den ene, mens de pressede ham op mod den kolde mur. Den anden lagde sin knippel mod hans nakke og pressede hans hoved ind mod væggen, så det smertede. Han stønnede lavmælt og mærkede, hvordan den ukontrollable vrede igen begyndte at blusse op i ham. Nu fjernede de remmene fra hans ben, men trak samtidig hans hoved bagover så han ikke kunne sparke fra sig. Hans håndled blev også løsnet, men inden han kunne nå at gøre modstand, blev han hårdt og brutalt skubbet ind gennem døren med en sådan kraft, at han ramte ind i et bord, der stod op at en af væggene. Det gav et smertefuldt jag i hoften, da han ramte kanten, og han ænsede kun lige, at døren blev smækket i efter ham. Han hørte et klik, og det gik op for ham, at de havde låst døren.
   Nej, det her kunne ikke ske. Han hastede over til døren, så hurtigt som den dunkende smerte tillod.
   "Luk mig ud, hvorfor fanden gør I det her? Det er jo jeres skyld!" råbte han ud gennem et lille firkantet hul i døren, der var placeret i øjenhøjde.
   "Luk mig så ud for helvede I forbandede svin, Må I brænde i helvede I forbandede håndlangere." Ederne ville ingen ende tage, som han stod der og skreg desperat efter de to mænd. Han hørte ekkoet fra sin egen stemme, mens lyden af skridt langsomt døde hen!
   Hvordan var han egentlig endt her? Hvornår var dette mareridt begyndt? Og hvor var I virkeligheden begyndelsen???

Han erindrede at have arbejdet over. Han havde været træt, da det i forvejen havde været en hård dag. Det var den dag, de endelig havde fået tilpasset serumet til tvillingernes deling... Det var den dag han arbejdede alene, fordi Petersen var syg...

Nej, det var før det, længe før det.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/08-2006 23:36 af Martin T. Svolgart (HTHS) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 75606 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.