3Hun
Hun vendte sig rundt, så hun nu lå med ryggen imod mig. Jeg lagde... [...]
Blandede tekster
10 år siden
5Stol på mig
Se, vi som mennesker, individer, bruger endeløse dage, år på at l... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3Fjollet
Sidder på mit værelse og tiden er for længst gået sin vej. · Åbner ... [...]
Digte
11 år siden
1For sent at fortryde
Vi går efter de ting, vi ikke kan få, for det er de ting, der til... [...]
Kortprosa
11 år siden
4Nutidens Kærlighed
Jeg er en ensom kærlighed. Bang! Og ude er du. Tagstenene er rykk... [...]
Blandede tekster
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Klaes Simonsen (f. 1984)

En følelse af spild, fortvivlelse, en smag af Abrikos, fra en 2,80 kr. flaske fra Fakta ligger sig behageligt på min tunge. I et værelse i udkanten af Odense, med udsigt til Shell tanken. 95 blyfri for 9,99 kr.. Benzin prisen må have været faldet over natten. En hvid Mazda 323, en rød Porsche, en gammel bil fra 70érne. Et liv, kun et liv. Skriver jeg om livet? Var det min ekskærestes storesøster der gik ind på Shell tanken, hun skulle vist nok bo herinde et sted.

Min sambo afleder min opmærksomhed fra tanken, og spørger om det er min tur til at handle toilet papir. Jeg ryster bare på hovedet, og vender øjne mod mine cigaretter. Hvor lagde jeg nu min lighter? Kun en smøg tilbage. Der var da 20 i for fire timer siden. Jeg burde virkelig holde op med at ryge. Følelsen af spild kommer op i mig igen. Klokken slår tolv på mit lydløse digitalur. Vinduet er åbent nu, så røgen kan komme ud. Hvis at leve er en ting, må himmelen være evighed!

Jeg ved godt at jeg måske ikke har tacklet situationen ordentligt, men stedet er stadigvæk usikkert. Hvis du forlader mig nu, så forlad mig dog. Jeg har hørt at New York skulle være et godt sted. Forduft du bare.

Jeg har prøvet det her mere end en gang. Du vil gerne flyve højt, og jeg flyver lavt. Det handler om at tilpasse sig livet, sagde den kloge dame, men skal man være klog for at have ret?

Den fulde mand sagde det måske bedst, da han spurgte mig om jeg kunne undvære en femmer, nej lød svaret fra mig. Er der noget galt i at være ligeglad med manden der var ligeglad med sig selv til at starte med? En mening kommer fra ens livserfaring. Jeg vil hellere bruge den femmer på en ekstra rose til dig. Selvisk, måske. Der er så mange mennesker at bekymre sig om, hvorfor bekymre jeg mig om en?

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/07-2007 22:46 af Klaes Simonsen (Mrklaes) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 334 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.