3Hun
Hun vendte sig rundt, så hun nu lå med ryggen imod mig. Jeg lagde... [...]
Blandede tekster
10 år siden
5Stol på mig
Se, vi som mennesker, individer, bruger endeløse dage, år på at l... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3Fjollet
Sidder på mit værelse og tiden er for længst gået sin vej. · Åbner ... [...]
Digte
11 år siden
1For sent at fortryde
Vi går efter de ting, vi ikke kan få, for det er de ting, der til... [...]
Kortprosa
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Klaes Simonsen (f. 1984)
Hvis hele verden kunne tage et øjeblik for sig selv. Sætte tingene lidt i perspektiv. Gå uden for kulen der symboliserer vores dagligdag. Stille sig og kigge ind af vinduet, i stedet for at kigge ud. Se livet bevæge sig omkring en. Forstå livet fra en anden vinkel. Hvis bare hele verden kunne give sig tid! Tid til at elske andre end sig selv.

Jeg har set nok nu. Jeg gemmer mig i en tåge af sikkerhed. Regnen = chancen for at blive våd. Tågen holder mig beskyttet. Skyggen bliver min bedste ven, som tiden går. Mine øjne flytter sig fra det ene punkt til et andet, forsøger at finde et nyt sted jeg kan flygte til. Hvor skal en mand løbe hen, når svarene er i usikkerheden? Det er en underlig følelse. Jeg kigger dybt i hjertet af mig. Alt hvad regnen tilbyder, gør kun tingene mere kompliceret. Så hatten af for manden uden paraply. Det er livet, det er kærligheden, det er manden der græder alene, det er det ukendte der danner min skal for min usikkerhed.

Det har ikke noget at gøre med at jeg er bange. Jeg skal sgu nok mande mig op, hvis det er dét der skal til, men man kan ikke ændre fortiden, så hvad fanden hjælper det.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 07/11-2007 09:05 af Klaes Simonsen (Mrklaes) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.