2Til MIN mor!
Sommetider bliver længslen efter dig, ubeskrivelig stor.. · Tænker ... [...]
Blandede tekster
10 år siden
4Smerten i dine øjne!
Det var sent. Du sad ved min side i sengen. Puttede mig og sagde ... [...]
Livshistorier
10 år siden
6Sarah
Kære Gud i himlen: · Jeg beder dig, · Hør på mig. · En pige du havde i ... [...]
Digte
14 år siden
3RIP Sarah
Du var som stjernen i det fjerne, · Der kom os nær.. · Som englen fr... [...]
Digte
14 år siden
3Angstanfald
Jeg vågner i angst, · Kan ikke få vejret, · Min krop ryster, · Den virk... [...]
Digte
14 år siden
1Angst
Som blomsten der udsprang, · men sommetider trækker sit · smukke ydre... [...]
Digte
14 år siden
0Digtsamling: Depression - These Thought's
These thought's · making me crazy · I really don't wanna hurt myself... [...]
Digte
15 år siden
0Digtsamling: Depression - So tired..
I'm so tired · haven't slept in three days · I have tried · in so many ... [...]
Digte
15 år siden
0Digtsamling: Depression - Real love
I know that I have to love you · when you are here with me · that I h... [...]
Digte
15 år siden
0Digtsamling: Depression - Mama
I miss her · can't she see the tear · I feel the fear · I would wish sh... [...]
Digte
15 år siden
0Digtsamling: Depression - Intet i verden
Intet i verden kan stoppe mig · jeg er på min egen vej · i et kort se... [...]
Digte
15 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Louisa Ditte Nørgreen Jensen (f. 1984)
Til min store ærgrelse, vandt Anders Fogh (jeg må hellere stave det rigtigt) igen.. Jeg stemte personligt på SF og der hvor jeg bor, blev det på Ole Sohn.. Jeg har været SFér så længe tilbage jeg husker, eller det passer ikke helt.. Jeg blev det pga. min daværende klasselærer. Han var inde i politik, hvilket aldrig rigtigt har sagt mig noget.. Men han fangede mig, på en eller anden måde. Havde jeg kunne stemme den gang, havde jeg stemt på ham, det er stensikkert! Jeg husker at han sagde til os i klassen, at vi en dag skulle tænke meget over vores valg, for vi kunne være med til at ændre verden.. Jeg husker at jeg tænkte ved mig selv, ja ja, den er god med dig.. Sid du bare og fyld os med løgn, hvordan skulle vi nogensinde være i stand til det..? Jeg spørg bare..
Nu da jeg er blevet dobbelt så gammel, har jeg lært at forstå, hvad han mente. JEG kan gøre en forskel, DU kan gøre en forskel, vi kan sammen gøre en forskel.. Men er vi ikke nok der står sammen, så kommer den ikke ret meget til syne.
Jeg så gerne at man havde væltet Fogh af pinden, for at der atter blev håb for Danmark.. Det ser pænt sort ud nu.. Jeg giver et eksempel for at illustrere hvordan jeg ser verden er på vej hen, og hvordan jeg selv oplever den, på min egen krop:

Kære Gud 13.03.08
Du må hjælpe mig.. Vores hus er ved at falde sammen omkring os, der er mug og svampe over alt. Min mor og far er meget syge, i går ringede jeg til sygehuset, men de afviste mig, fordi jeg ingen penge har. Jeg går ikke i skole mere, jeg skal blive hjemme, og passe min mor og far. Jeg tror at de snart dør.

Kære Gud 14.03.08
I nat døde min mor, jeg holdt hende i min hånd imens hun åndede ud.. Jeg blev meget ked af det. Jeg kan sidde her og se på hende, hun er helt stiv. Jeg ringede efter hjælp, men igen fik jeg afslag, fordi jeg ingen penge har. Så jeg må begrave hende selv. Min far kan ikke tale, så jeg føler mig så alene.

Kære Gud 15.03.08
Nu er min far også død. Heller ikke her, ville nogen hjælpe mig.

Kære Gud 18.03.08
I dag har jeg begravet begge mine forældre i vores baghave. Jeg lavede et kors til dem, af noget træ fra huset. Det holder ikke meget længere. Heldigvis har jeg stadig Hero hos mig. Hero er min hund, han passer på mig.

Kære Gud 20.03.08
Jeg er kun 12 år, men hvor går jeg hen nu...

Ja, hvor skal han gå hen, når der ikke mere er hjælp at hente??
De der har brug for hjælp, får det ikke.. I så fald skal man trampe og kæmpe længe for det.. Det er en uendelig kamp.. Og det er de færreste, der har kræfterne til at kæmpe den kamp. Dog var der en god ting, SF fik dobbelt så mange mandater som førhen.. Ham Villy må kunne et eller andet.. Han ser nu også meget sympatisk ud, det er da ikke det.. Men hvad har han, som de andre ikke har havde.?
Og hvorfor stemmer folk på Anders Fogh Rasmussen? Jaeh, måske de ikke direkte vælger at stemme på ham, men så et parti der går ind for at han skal være/forblive statsminister.. Jeg indrømmer blankt at jeg var tæt på at stemme på Naser Khader, jeg kunne mest gøre mig enig i det Ny Alliance (gad vide om de med tiden vil ændre det til Gammel Alliance?) de ville kæmpe for.. Jeg glemte bare lige at se at han ville have Anders på tronen, så jeg gik tilbage til SF og havde det fint med det. Jeg stemte på en meget lille skole, og sikkerheden var fuldstændig i top. Man følte sig overvåget i alle de sekunder det tog at sætte sit kryds, og gå derfra igen. Jeg er meget ked af at mit kryds ikke var det der var med til at gøre udslaget, til en bedre forandring i Danmark. Jeg havde for mange stemmer imod mig.. Men jeg vil altid kæmpe for retfærdighed og ligestilling. Det er mit mål med livet. Derfor holder jeg min jul anderledes dette år, jeg vil være der for andre. Nogen som sætter pris på at jeg er der, og som virkelig behøver det. Nogen der har brug for bare én god dag i deres liv. Nogen som jeg kan give noget til, og som vil tage det med sig på deres vej. Og jeg er sikker på, at de aldrig vil glemme at jeg har været der.. Se, det er at gøre en forskel..

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/01-2008 17:28 af Louisa Ditte Nørgreen Jensen (Lowenti) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 813 ord og lix-tallet er 16.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.