1Nax'ni stammen
"Oppe i bjergene lever nogle onde og grusomme væsner, de ligner m... [...]
Fantasy
11 år siden
3Lys i mørket
Træder op fra Nørreport station, sneen slår mig i ansigt. Kigger ... [...]
Noveller
11 år siden
2Ungdom
Tag et liv · Træf et valg · Hvad skal det bruges til? · Sådan kort fort... [...]
Digte
12 år siden
0Morgen
Solen står op · Det samme hver dag · Hanen hørers · Putter mig i fjer... [...]
Digte
12 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 10
Rummet han kom til var mørkt, men det var ikke den samme slags mø... [...]
Romaner
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Frederik Fornitz (f. 1990)
"Fortæl mig så Hr. Citlali, hvorfor er det, at du her?" Ved lyden at sit navn, åbnede han øjne han lå på et gulv, hans ansigt ligger vendt imod hans højreskuldre, der er et par sorte lædersko placeret på det hårde trægulv, over dem følger et par mørke bukser, som sidder på en ældre herre, med brunt hår, der enkelte steder er gråsprængt, han kigger observerende på noget på den anden side af Citlali, #Åh gud, det er ham.# Citlali, havde genkendt manden, og viste hvad han kiggede på, og viste hvad der nu ville ske, og ganske som hans indre blik havde vist ham det, hamrede en fod ned igennem hans venstre hånd. Han kunne se mandens ansigtstræk ændre sig, fra at være observante blev de et kort øjeblik urolige for hurtigt at blive skræmte. Et par hænder griber fat i mandens krave og trækker ham op af sædet. "Det er det som du skal finde ud af! Det er det du bliver betalt for!" Han slap psykologen, der faldt ned i den bløde stol igen, og gik imod døren. med et voldsomt ryk i håndtaget gik den op, og Citlali fik et hurtigt glimt af gangen ude på den anden side, en mørkhåret kvinde, en skaldet mand og en lille pige stod der ude. Døren smækkede i bag ham.
   Ved siden af døren stod et lille bord, med en glasvase, i vasen var der et lille bundt grene med små lyserøde blomster, da døren var blevet smækket, havde en af blomsterne løsnet sig og faldt nu ned igennem luften og ned på bordet.
   Ude fra gangen hørtes en kvindestemme, "Hvad skete der? Hvad er der galt?" en anden stemme hørtes ude fra gangen af. "Far hvor skal du hen? Far!!""Citlali, hvor skal du hen? Det hjælper ikke det her, kom tilbage! For helvede Citlali, lyt dog til din datter!"
   Vibrationerne, fra vindpustet, blev svagere imod hans kind, som han forsvandt ned af gangen udenfor døren. psykologen skrev et sidste notat på sin blok inden han rejste sig og gik hen imod døren, da han tog fat i håndtaget faldt endnu en blomst af en af grene, den faldt dog ikke lige ned, det svævede lidt i suset fra døren, der lukkede sig. Blomsten landede på gulvet og den doblet side døre kom endnu en gang til syne.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/10-2010 09:21 af Frederik Fornitz (fornitz) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 391 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.