1Nax'ni stammen
"Oppe i bjergene lever nogle onde og grusomme væsner, de ligner m... [...]
Fantasy
11 år siden
3Lys i mørket
Træder op fra Nørreport station, sneen slår mig i ansigt. Kigger ... [...]
Noveller
11 år siden
2Ungdom
Tag et liv · Træf et valg · Hvad skal det bruges til? · Sådan kort fort... [...]
Digte
12 år siden
0Morgen
Solen står op · Det samme hver dag · Hanen hørers · Putter mig i fjer... [...]
Digte
12 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 10
Rummet han kom til var mørkt, men det var ikke den samme slags mø... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 9
Rummet var et andet, men billedet var det samme som han tidligere... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 8
#Mit sind er fyldt med smerten fra mine valg, mine handlinger har... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 7
Strålende farver lyser, musik lyder fra alle sider. Latter og kvi... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 6
En rotte piler igennem regnen, dens brune pels er dækket af små p... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 5
"Fortæl mig så Hr. Citlali, hvorfor er det, at du her?" Ved lyden... [...]
Romaner
13 år siden
0Kirsebærblomstens død - Kapitel 4
Rummet han kommer ind i er lyst, væggene er dækket af avis udklip... [...]
Romaner
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Frederik Fornitz (f. 1990)
Rummet var et andet, men billedet var det samme som han tidligere havde set, det var dog større, mere luksuriøst og med langt flere kvinder.
   På en forhøjning, nærmest som en scene, mit i det mørke rum, ude på det som var lavet til dansegulv stod en kæmpe seng. I den sad han selv sammen med fem halvnøgne kvinder. Fjer og dun hvirvlede rundt omkring dem, hans eget og kvindernes hår var fyldt med dem.
   Citlali stod ved siden af sengen og kunne på nærmeste hold se, hvordan han begravede ansigtet imellem en blondinens store nøgne bryster, hun grinte højt, vildt og kådt, hun kastede med nakken og hendes lange lyse hår dansede omkring i luften og ned over hans, nu endnu mere, gråsprængte hår. Hendes smil forsvandt med et, og blev erstattet med ubehag som lyn hurtigt gik over i smerte, hun skubbede ham væk. Omkring hendes venstre brystvorte, som han havde slikket, var der et rødt bidemærke, fra mærket af hjørnetænderne løb fire tynde linjer af blod. Da hun sprang ud af sengen og forbi Citlali, hoppede hendes bryster og bloddråberne blev kastet op i luften, de hang svævende i et kort sekund inden hendes kødfulde bryst hoppede op og greb dem, så de eksploderede imod den bløde hud.
   Med en tynd aftegning af blod fra den ene mundvig, vente han sig om imod de fire tilbageværende kvinder i sengen. To af dem, chokoladebrune piger, den ene med hvide hot pants, med røde syninger, og den anden med lyserøde hot pants, sad på knæ og kyssede hinanden inderligt, imens deres hårde brystvorter masserede den andens bryster. Deres lange smalle finger kærtegnede hinandens hår, halse, nakker, skuldre, rygge, baller og lår. Hende med de hvide trusser lod sine fingre glide ned under de lyserøde trusser og hendes krop spændtes som en bue. Hendes greb om ballerne i de hvide trusser blev hårdere. Hendes krop begyndte at ryste og sank lidt sammen da rystelserne endelig fortog sig, men ikke længere end at hendes læber stadig nappede og kyssede den andens.
   Den tredje og sidste pige havde set på de to andre, imens hun selv havde med den ene hånd masseret sit ene bryst og med den anden lavede cirkelbevægelser inden bag de sorte trusser. Han kiggede på hende, hendes grønne øjne fulgte alle de bevægelser som de to piger lavede, han kunne se hvordan hendes fingre arbejde i cirkler nede i hendes trusser og hvordan hendes brystvorte blev nulret, mast og presset ud imellem hendes fingre. Hun mærkede hans blik og kiggede på ham med sigende grønne øjne, hun strakte sin arm længere ned, hendes mund åbnede sig lidt, han kunne se de hvide tænder og den røde tunge. Hendes øjne lukkede sig for at åbne sig i sitren, hvor kun det hvid øjeæble var at se. Hun trak hånden op ad sine trusser, to af hendes finger, lange og pegefinger, glinsede, med et intenst flirtende blik på ham stak hun fingrene ind i munden, hendes fyldige læber lagde sig blødt om dem og hun suttede på dem.
   Den fulde, heroinskæve og ophidsende Citlali kastede sig over hende. Han væltede hende ned på ryggen, han rejste sig på knæ, der lå hun for ham, det nøddebrune hår spredt ud over sengen, helt over til de to andre, hendes grønne øjne kiggede forventende op på ham. Hendes hænder krammede om de store naturlige bryster. Han rev hendes fugtige trusser af hende, han kunne mærke de bløde ben, med sine fingre. Han sænkede sig sit ansigt ned i hendes bløde nøgne skød, med hans tunge mærkede han hendes lidenskab og lyst, han kunne mærke hendes muskler spændes da han tunge ramte de våde læber. Hun stønnede og han slikkede, han lod tungen glide op ad den ene side af hendes klitoris og ned igen på den anden side. Han satte sine læber til hende og sugede hendes varme og følsomme klit ind i sin mund. Trangen var for stor, stemmen i hans hoved begyndte "Bid. Opnå det ypperligste, du skal være den eneste som skal tilfredsstille hende, hun er din. Bid, bid så!" Med et kraftigt bid kunne han mærke hende i sin mund, hendes safter, som dækkede hans ansigt blev nu dækket og skyllet bort af det varme søde og tyk flydende blod.
   Med hendes skrig hængende i ørene, løb den sidste galde fra hans mave løbende ned af hans hage da han gik igennem døren.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/10-2010 09:22 af Frederik Fornitz (fornitz) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 735 ord og lix-tallet er 42.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.