0Askehimmel
Jeg kan huske da flaget blafrede på halvt over en grå ubestemmeli... [...]
Blandede tekster
12 år siden
0Grauballemanden
Jeg er en dynghænger · I stil med grauballemanden · Han hang sku også... [...]
Digte
13 år siden
0En god nats søvn
Tårerne triller, hånden pumper - bare du dog ville holde op. Hvad... [...]
Blandede tekster
13 år siden
3Guillotinen siger godnat
Min gamle træner sidder i hjørnet, som han har gjort det så mange... [...]
Blandede tekster
13 år siden
1Alene hjemme
Jeg har sagt, at nu skal det være slut med at sidde her i lejligh... [...]
Blandede tekster
13 år siden
1Hjernemaraton
Jeg løber maraton på månen uden iltmaske, er der noget at sige ti... [...]
Blandede tekster
13 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Simon Terpager (f. 1985)
Der sker sku ikke så meget, så længe du ikke rykker dig ud af flækken, så rykker du dig ikke ud af flækken. Du bliver hængende, men så kan du hygge dig her, mens vi andre lever på den anden side af hækken.

Jeg hilser på dig når du går forbi, men jeg er egentlig helst fri. Du minder mig om en svunden tid, du minder mig om olympisk flamme, jeg troede jeg havde slukket. Du løber fra bjergryg til bjergryg i din søgen efter noget. Jeg smiler blot, minder mig selv om, at jeg skal lade hækken gro lidt højere. Så kan det være din evige søgen ikke når herind. Jeg venter et år, jeg venter to, min hæk er blevet dobbelt så høj. Konen brokker sig lidt, men hun tier, da jeg viser tænder. Det gør jeg nemlig ikke så tit. Jeg venter spændt, det er omkring nu du plejer at ramme min dal - på vej igennem.

Hver gang er det frygteligt at se din forhutlede skikkelse slæbe sig forbi, hver gang et kilo lettere. Jeg frydes og spiser en bøf til, smiler til konen, som er ved at blive kvalt i sin salat af ren forbløffelse. For satan vi har det dejligt, kunne jeg sige, og stønne af velbehag over at det er dig der stadig leder efter noget. Jeg kunne rent faktisk være lykkelig, hvis bare - hvis bare du ikke lige skulle sænke farten nok til, at jeg kunne se den altoverskyggende antydning af et lille ulvesmil på dine beskidte læber. Jeg krymper mig bare ved tanken, og putter mig ind til min forfærdede kone. Hun misforstår og tror jeg vil have sex. Hvordan i hele hule helvede skulle jeg kunne kneppe hende når mit evige spøgelse følger min mindste bevægelse. Med ulvesmilet i nakken gør jeg alligevel et forsøg, bare for at se om det kunne få mig til at glemme.

Jeg har ikke sovet de sidste to år, fordi du ikke har været her. Gud hvor jeg hader dig, men hvor fanden bliver du af? Hvad skal jeg gøre, hvis du aldrig går forbi min hæk igen? Nu er der gået to år, og jeg er ved at blive hysterisk. Jeg slog konen ihjel fordi hun så i min retning, nu er der dobbelt så mange bøffer til mig, men de mætter ikke rigtig mere. Jeg lever af had, savn og tvivl. Jeg hader dig fordi du smiler. Jeg savner dig fordi du smiler. Jeg tvivler fordi du smiler. Jeg fik dig aldrig spurgt hvordan du gør. Jeg fik det aldrig lært. Jeg var så sikker i min sag, da jeg sagde skrid. Det føltes godt et sekund, indtil du smilede, og forlod mig - lidt for let.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 01/03-2011 11:03 af Simon Terpager (Terpager) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 456 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.