1Krigen er for længst forbi
Hullet er stort, sort, blankt og tømt. · Det er svært at komme op a... [...]
Digte
11 år siden
1Drengen
Det var 3. gang på denne uge. Han vidste det ville komme. Han hav... [...]
Kortprosa
11 år siden
6Den 29. januar
'Danse i måneskin' kørte i radioen i baggrunden, hun sad og så tv... [...]
Kortprosa
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Fie Holst (f. 1993)
Det var 3. gang på denne uge. Han vidste det ville komme. Han havde fået de der blikke, de der smil, der fortalte ham, at det ville ske, igen.
   Da han så døren til hans værelse langsomt åbnede sig, og lyset fra gangen ramte ham i hovedet, som lå helt stille på puden, holdt han op med at trække vejret.
   I døren stod en mand, en mand som han havde kendt altid. Drengen lukkede øjene for at være sikker på at det nu var virkelighed, og at det skulle ske, igen.
   Manden smilede forsigtigt til drengen, trådte ind i rummet, og lukkede lydløst døren efter sig. Ingen i huset måtte høre at han var gået derind.
   For drengen var det ved at være rutine, kunne ingen ting stille op, der var intet at gøre. Han var faktisk helt sikker på at det var ham det havde gjort noget galt, selvfølgelig var det hans egen skyld, det var han ihvertfald helt sikker på selv. Manden gik hen til sengen og lagde sig ned, ved siden af drengen.
   Den stakkels dreng lå bare der, det stivnede i hele hans krop, og han havde smerter over det hele.
   Han vidste godt at det ville gøre ondt, men turde ikke at sige fra, han lukkede sig ind i sin egen lille verden, og drømte sig langt, langt væk.
   Pludselig vendte drengen tilbage til sin krop igen, manden sad oppe i sengen, smilede, og sagde godnat til sin egen lille dreng.
   Drengen følte sig beskidt, og ulækker, kunne ikke holde sig selv ud, eller hans egen krop, for den sags skyld.
   Han var faktisk ved at vende sig til det, det var langt fra første gang det var sket. Han havde været vand til det, i de sidste mange år.
   Men eftersom han jo blev ældre, og ældre med tiden, blev han mere og mere flov over det. Hvad ville vennerne ikke sige til det?
   Drengen havde kun én drøm, men han var i tvivl om det ville være det rigtige at udleve den, han var bange for sin drøm.
   Han var ikke rigtig venner med nogle, han var bange for at komme til at holde af folk, de ville sikkert også gøre ham ondt, ligesom manden.
   Han var bange for at tænke på fremtiden, for hvilken fremtid var der? Han var bange for at se folk i øjene, for alt nærvær mindede ham om manden.
   Han turde ikke snakke med nogle om det, for han ville ikke ødelægge livet for manden og hans mor. Han vidste at selvom han gjorde det forbi, ville han se manden igen en dag, men måske var han stærkere til den tid. Nu var det slut. Han ville være stærk, nu. Drengen rejste sig op i sengen, gik i bad og tog noget rent tøj på.
   Dregen gik ud i deres skur og fandt noget reb, med en kæmpe smil på læben, han havde aldrig været så glad i sit liv før, som nu.
   Det sted han skulle hen til, var det sted han havde drømt om i så mange år.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/08-2012 12:43 af Fie Holst (Fieholte) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 512 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.