Berusende lænker


11 år siden 6 kommentarer Kortprosa

5Under huden
Under huden · små sælsomme mænd · banker ude af takt · hårdt så sveden ... [...]
Digte
10 år siden
4Et øjeblik i november
Et dunkelthvidt lys blander sig · med træets olivengrønne grene · Blo... [...]
Digte
11 år siden
3Kærlighed
Solen stiger på himlen · En strålende krans i sin dans · vækker livet... [...]
Digte
11 år siden
8Udenfor mit vindue
Udenfor mit vindue · danser farverne forbi · grene slår som instrumen... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Karina Thygesen (f. 1974)
Der var ikke noget at gøre. Det føltes som om en usynlig magt trak bilen i en bestemt retning og hun følte sig som en marionet uden vilje og uden kraft.
   Dirrende af spænding og ængstelse havde hun sat håret og set sig en sidste gang i spejlet inden hun forlod kontoret og sendte en skyldfyldt bemærkning afsted over skulderen, at hun var til møde i byen resten af dagen.
   Hun forstod ikke selv den dragende kraft, der på en gang fastholdt hende i konstant angst og konstant fascination. En berusende betagelse, som hun ikke kunne slippe, men som fastholdt hende i et frydefuldt mareridt.
   Et øjeblik tænkte hun på manden derhjemme og børnene, og i et kort glimt af viljestyrke nåede hun at tænke, at hun skulle vende bilen omkring og køre hjem. Men det trak i hende. Hun nærmede sig stadig afgrunden.
   Bilen standsede, nærmest af sig selv. Hun så sig i spejlet, fugtede læberne og følte en svag sitren i kroppen, da hun stod ud på fortovet. Langsom nærmede hun sig den efterhånden velkendte dør, åbnede den og følte den velkendte berusende duft, der straks svøbte sig om hende som en kvælerslange der ikke slipper taget i sit bytte. De lænker hun bar var på en gang tunge og frydefuldt lette mens de trak hende ud i den berusende afgrund.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 24/08-2012 11:19 af Karina Thygesen (kast) og er kategoriseret under Kortprosa.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.