2Og så kom han...
Uanset hvor hårdt du kæmper imod, så må du på et eller andet tids... [...]
Klummen
11 år siden
2Dødens magt
At miste en man har kær · Det kan godt gøre en mor ret så sær · Alt d... [...]
Digte
11 år siden
2De sene nattetimers melankoli
Klokken er endnu en gang blevet alt for mange. Jeg ved, at jeg sk... [...]
Essays
11 år siden
2Hey, hvem har dog stilet et klaver der?
Hvorfor i alverden står der et klaver midt på kajen?! Jeg har nu ... [...]
Klummen
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tinella Jelstrup Thorgersen (f. 1992)
Uanset hvor hårdt du kæmper imod, så må du på et eller andet tidspunkt give fortabt! Og ja, hvis du sidder og tænker "Åh nej, endnu en om HAM?" så kan jeg med ro i stemmen, og et glimt i øjet, svare "Åh ja, for alt i mit liv for tiden drejer sig kun om HAM!" OG DET ER IKKE EN GANG LØGN! Faktisk er jeg ved at få pip af mig selv, over hvor solgt du er, når ham manden står der. Du bliver blød i knæene og du er parat til at rive dit hjerte ud og lade det ligge på bordet, pumpende, blødende og ufornuftigt. Du har tabt dit hjerte og sammen med det, din fornuft!

Selvfølgelig er fornuften ikke helt væk! Ofte slår den så hårdt igennem at du bliver helt skræmt, men for det meste ligger den, og ulmer, som en dårlig samvittighed. Jo mere du tænker over dine følelser, jo mere forvirret bliver du. Fornuften siger én ting, hjertet siger en anden, begæret en tredje og dine handlinger en fjerde. Alle de beskeder får du fra din egen forvirrede krop, samtidig skal du tage stilling til hvad andre siger/råder/blander sig i. Og sidst men ikke mindst, skal du analyserer ALT hvad han gør, siger, tænker, og ser hen. ER DER NOGET AT SIGE TIL AT MAN BLIVER FORVIRRET!?!?!?

Du føler, at alle gør nar - at alle kan se hvad du har gang i, og DET kan de. At alle ved meget bedre end dig what to do, og alligevel vil du egentlig ikke modtage råd fra nogen. Du vil egentlig gerne selv, uanset hvor forvirrende og sårende og hjerteknusende det er.

Troede du nogensinde at du skulle blive ramt? NEJ! Troede du nogensinde, at du skulle opføre dig lige så tosset som alle de andre unge single piger? NEJ! Kom du til det alligevel? Jaah... Og følelsen: vidunderlig-skræmmende-forvirrende-lykke..

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 29/10-2012 10:46 af Tinella Jelstrup Thorgersen (Tinella Thorgersen) og er kategoriseret under Klummen.
Teksten er på 317 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.