Genesis (den første, anden og tredje)


10 år siden 1 kommentar Digte

2I mørket kan jeg skrive mindst 4 digte i se...
Jeg forestiller mig hvordan · mine indvolde har lagt sig i et zig · z... [...]
Digte
10 år siden
1Genesis (den første, anden og tredje)
Da jeg først blev født var jeg en parasit på siden af dit ribben.... [...]
Digte
10 år siden
2Du smiler for jeg er rolig
Der er et overtræk på begge sider, · og bag det sidder jeg fastklem... [...]
Rim og vers
10 år siden
4Weekender er altid rare at have
Himmelen var frisk blå, næsten nyfødt. Og her stod heltinden så p... [...]
Noveller
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maria Fossing (f. 1991)
Da jeg først blev født var jeg en parasit på siden af dit ribben. Mine arme voksede sig langsomt store, og snoede sig som slanger rundt om dit liv. Mine ben kom snigende ud af din navle. Jeg blev fodret af al din foragt, din frygt og din lykke. Før jeg havde en bevidsthed, stod jeg som et selvstændigt objekt og hjalp dig med at pege fingre. Jeg var nu født for anden gang. Jeg var en bølge af lyd i din højtaler og trætheden i dine øjne når du så nyheder. Jeg var måske endda mere bevidst end dig. Jeg svævede ind og ud af din hjerne og gjorde dig bange. Du troede måske du var alvorligt syg.
En dag kunne jeg se mig selv i spejlet, og var nu født for tredje og sidste gang. Du gemte dig i din krog da jeg viste mit ansigt. Jo mere fysisk fremtrædende jeg blev, jo mere hadede jeg mig selv. Jeg var ikke elskværdig når jeg interagerede med dig.

Jeg stak af.

En dag savnede jeg dig så meget, at jeg listede mig ind under din dyne da du sov. Du gav mig navnet Clarice og knugede mig mod din varme krop, som havde jeg aldrig forladt dit ribben. Jeg indgik her et evigt samarbejde. Aldrig mere skal jeg fødes. Jeg er nu en konstant projektion af alle dine usagte fornemmelser.
Forfatterbemærkninger
Denne tekst er en del af serien Grums og andre klare materialer/Fortællinger om Clarice. Dette er fortællingen om hvordan mit digteriske alter ego, Clarice, blev skabt. Og er også skrevet af hende.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/08-2013 16:12 af Maria Fossing og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.