1Der var en gang
Der var en gang en hund med briller, hunden havde en bedste ven s... [...]
Eventyr og fabler
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Søs K. B. Sørensen (f. 1997)
Der var en gang en hund med briller, hunden havde en bedste ven som også var en hund, den hund havde bukser i stedet for briller. De to bedste venner boede på samme gade som hed Vildes-vej. Hunden med Briller boede i nr. 46 og hunden med Bukser boede i nr. 16. Det var i hver sin ende af gaden.
   Senere flyttede de vilde myre til gaden, og derefter blev der helt vildt kaos. Fordi de vilde myrer var meget meget slemme. Efterhånden kom der flere og flere til gaden, de alle blev venner undtagen med de vilde myrer, for ingen vilde være venner eller sammen med dem.
   I blandt dem der kom til gaden sidst, var der uglerne som elskede at klæde sig ud, og det gjorde de meget ofte, mest for at have det sjovt. Men alle dem der blev forskrækket syntes der i mod ikke det var sjovt.
   Uglerne og de vilde myrer, blev faktisk venner. De hyggede sig rigtig med at klæde sig ud, og bare være sammen. Men da det blev for meget for alle de andre på gaden, flyttede alle undtaget uglerne og de vilde myrer. Uglerne syntes der var for stille på gaden, efter næsten alle var flyttet væk. De vilde myrer blev meget triste, for nu kunne de jo ikke have det sjovt mere, for der er ikke sjovt og prøve at skræmme uglerne, der selv skræmte andre.
   Hunden med Briller og hunden med bukser flyttede til en anden gade, faktisk havde de aftalt at bo i det samme hus. Dog kun som venner. De har været venner lige siden de begge startede med at bo på Vildes-vej. De nåede at blive bedste venner på den gade, men det er dog også det eneste gode tanker de havde derfra. Hundene fik nye venner, og havde næsten helt glemt uglerne og de vilde myrer. Men efter et års tid kom de også til den gade. Hundene fik sig en ordentlig snak med uglerne og de vilde myrer. Fordi hundene følte af de andre fuldt efter dem, og hundene ville gerne finde ud af hvad der gør at uglerne og de vilde myrer vil det samme sted hen som hundene, og det samme som hundene. De snakkede i næsten i 3 timer, om hvorfor de gjorde og ville det samme som hundene.
   Næste dag, blev der holdt gade fest. Alle på gaden var inviteret, men uglerne og myrerne kom ikke. Det valgte de fra, for ikke at blive uvenner med hundene. Det var hundene meget glade for, fordi de havde regnet med at de skulle blive uvenner med uglerne og myrerne. Klokken blev over 12.00 altså det var over midnat. Hundene tog hjem og gik i seng.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/08-2013 18:27 af Søs K. B. Sørensen (soeskbs) og er kategoriseret under Eventyr og fabler.
Teksten er på 454 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.