4Endnu et stik (Brudstykker fra bunden - nr....
Når du kan mærke · at blodet løber ud af armene · og benene · til de st... [...]
Digte
9 år siden
5Ægte kærlighed (Brudstykker fra bunden - nr...
Jeg er opfostret med den type kærlighed · som man ikke taler om. · "D... [...]
Digte
9 år siden
3Stækkede gardiner (Brudstykker fra bunden -...
Gardinerne er trukket for · far er skredet igen · og mor er på klinik... [...]
Digte
9 år siden
8Kontrolfreak (Brudstykker fra bunden - nr. ...
Tabt kontrol · tabt ære · ydmyget · misbrugt · af min egen far. · Genvundet... [...]
Digte
9 år siden
6STOP! (Brudstykker fra bunden - nr. 13)
Jeg får kvalme · ved tanken af mig selv · ved tanken om den følelse · a... [...]
Digte
9 år siden
7Knagerækken (Brudstykker fra bunden - nr. 1...
Lykkelig luder · står der i annoncen. · Det er jeg også · når jeg er på... [...]
Digte
9 år siden
7Måske fremtiden (Brudstykker fra bunden - n...
Den retskafne · momsregistrerede tøjte · jeg er · lever · af systematiser... [...]
Digte
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Corby Wiley (f. 1986)
Han kiggede endnu engang nedover lejekontrakten, Havkrogen 7, på 3. sal. Vel nok den eneste etagebygning i Opstrup, han havde end ikke set den eller mødt udlejeren for den sags skyld. Han havde bare takket ja, til en lejlighed i det absolutte udkantsdanmark, langt væk fra hvor han havde boet indtil nu.
   Det var egentlig bare behovet for at komme ud af de vante rammer, ud og prøve noget nyt, en ny start på livet. Følelsen af at være groet fast, var begyndt at rive i ham også selvom han stadig var ung.
   Det var selvfølgelig også muligheden for at stå på egne ben, at komme lidt væk fra civilisationen, så han kunne fordybe sig fuldstændig i internettets mange muligheder, i sin forretningsidé eller rettere, hans kommende internetimperie.
   Der var jo alligevel ingen her omkring der forstod ham og da slet ikke hans forældre, så nu var det med at udnytte chancen. Der var sådan set heller ikke nogen vej tilbage, nu sad han jo der med en underskrevet lejekontakt i hånden og den anden kopi, havde han sendt med posten for flere uger siden.
   Emil lagde lejekontrakten løst ind i mappen med vigtige papirer og placerede den i den store flyttekasse, der stod på hans seng. Han havde kun den ene kasse, en sort sæk fyldt med tøj, hans computerudstyr og så selvfølgelig sengen, hvor kassen stod på.
   Han lukkede den brune kasse, som bar præg af at have været brugt før, der var små indholdsfortegnelser skrevet og streget over med sprittusch.
   Hans mor var langt fra enig i, at det var en god idé at flytte, det havde hun givet til kende mange gange. Hun spurgte, til hans store irritation, flere gange om ugen, om han nu var sikker på, at han ville flytte så langt væk. Hvad kunne han gøre nu, han havde jo taget beslutningen, kontrakten var underskrevet og udlejeren havde modtaget indskuddet.
   Hun havde, som den ellers kærlige mor hun nu var, også sørget for at bestille en flyttebil, som nu holdt udenfor det lille gulstenshus, med de brune trærammer.
   De fik hurtigt pakket sengen, computerudstyret, sækken og kassen ind i bilen, mens den enlige flyttemand sad trodsigt inde på førersædet og spiste sin forsinkede frokost.
   Emil frygtede den lange tur, alene med den knotne vognmand, som end ikke havde hilst på dem, da han hurtigt havde været ude og åbne bagklappen.
   Moren gav ham et stort kram. Emil så tåren presse sig på i hendes øjenkrog og kunne mærke at krammet var et sidste desperat forsøg på at holde ham hjemme. Han forsøgte, at tage telefonen op af lommen, som en undskyldning for at slippe fri af krammet.
   - Jeg har husket mobilen, jeg skal nok skrive når jeg er fremme.
   Hun nikkede og fremtvang et lille smil. Imens satte Emil sig ind i bilen, ved siden af en tydeligt irriteret flyttemand.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/10-2013 22:39 af Corby Wiley (Tiabisu) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 478 ord og lix-tallet er 38.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.