1En Endeløs Kamp
I flere dage har kampen stået på, mig, ene mand, mod en hær af fj... [...]
Blandede tekster
10 år siden
2Et Kvad om Jern og Mos - Vers 3 - Rustet je...
Lyden af råb og skrig, og metal mod sten, blev båret gennem gange... [...]
Fantasy
11 år siden
3Et Kvad om Jern og Mos - Vers 2 - Mos
"DE GJORDE HVAD?" Spyttet regnede ned over lille Galb, da han for... [...]
Fantasy
11 år siden
2Et Kvad om Jern og Mos - Vers 1 - Jern
Dværgene vandrede gennem skoven af høje jerngrå nåletræer, som st... [...]
Fantasy
11 år siden
2Ulv i Danmark
I Rødhætte åd den Bedstemor og i De Tre Små Grise var den stor og... [...]
Blandede tekster
11 år siden
3Gudernes Skæbne
Lænker rasler, møllesten mod jorden falder, Fenris fader fri af f... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Christian Aastrup (f. 1992)
I flere dage har kampen stået på, mig, ene mand, mod en hær af fjenden. En brav kamp er blevet kæmpet på begge sider, og kampen fortsætter. Fjenden har lidt store tab, flere gange har jeg været tæt på at spilde mit eget blod. For hver gang en af dem er sendt til efterlivet, træder tre nye i deres sted. Hvor kommer de fra, hvor mange er de? Deres hær ser ud til ingen ende at have. Deres angrebs taktik er yderst simpel: altid et frontal angreb. Det er ikke en uklog taktik, når de har antallet på deres side. Men hvor de har størrelsen, har jeg noget andet: intelligens og snilde. Hvor de med jævne intervaller angriber mig, slår jeg tilbage, misser altid, måske er det ikke frontal angreb de udføre, måske er det et psykologiskspil, for at drive mig langt ud af tangenterne og overgive mig? Det har jeg ikke i sinde at lade ske, jeg vil ikke lade dem vinde, jeg må udtænke snedige metoder til at få overtaget: ligge fælder og planlægge baghold.
Netop i dette øjeblik, som dette bliver skrevet, har jeg opstillet fælder på strategiske locations. I natten til i dag fungerede en af fælderne, hvor mange af fjenden blev fængslet, flere stimlede om den; jeg vil gætte at de prøvede at hjælpe deres frænder med af undvige det uundgåelige. Som jeg sad der, og holdt et vågent øje med fælden og fjenden, fandt jeg til min genvordighed, at det lykkedes en del af dem at undslippe den på egen hånd. Med dette i tankerne greb jeg mit høj drevet våben, og lagde mig i baghold. De intetanende tåber rørte knap en muskel, mens jeg lavede mine tilnærmelser. Langsomt, lydløst, og sikkert nærmede jeg mig. Da jeg var så tæt jeg turde, tændte jeg mit våben, og gik til angreb. De splittedes for alle vinde, dog var jeg succesfuld i at få sendt en god del af disse forbandede bastarder til efterlivet. Jeg lagde mit våben fra mig, da jeg ikke længere var i stand til at se hvor de gemte sig; atter måtte jeg vente på at de gik i fælden. Og der var de, de kommer altid ud af deres skjul. Atter gik jeg til angreb, denne gange mere aggressivt. Jeg varigere mine angrebsmetoder for at de ikke skal have mulighed for at aflæse min strategi, og tilpasse sig derefter. Flere gik i døden. Sejren så ud til at være min. Jeg lagde mit våben fra mig, og forlod slagmarken. Da jeg vendte tilbage var fjenden det også. De forbistrede niddinger. Hvor gemmer de sig henne? Jeg har ledt over alt, men kan ikke finde deres militærbase, de snu sataner! Jeg må have undervurderet deres snilde og intelligens.
AARRGGHH HVOR JEG HADER BANANFLUER!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/10-2013 13:11 af Christian Aastrup (Aastrup) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 461 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.