4Hvis det hjalp at råbe
eller jeg kunne suge hindublodet · frem af din pande · hvis silkeorme... [...]
Digte
3 år siden
9Hvor mange bjerge
har ikke rejst sig i horisonten · i udsigtsløse øjeblikke · bølger ha... [...]
Digte
4 år siden
4Det vi efterlod
i går · savner jeg · jeg savner · at alt bliver sagt højt · skyer der sej... [...]
Digte
4 år siden
2Der
pakket sammen under dynen · der bag varmen · tankene der daler flager... [...]
Digte
4 år siden
2På kanten af livet
bruser bølgerne mod klippen · en hare springer pludselig · over marke... [...]
Digte
4 år siden
1Kærlighed
kan være kærlig · og den sårede tilbagetrækning ligge på lur · blomst... [...]
Digte
4 år siden
1Og elven bruser
ned af fjeldet · mod dalens udstrakte tørke · og træernes blade · slipp... [...]
Digte
4 år siden
3Kærlighed er
mellemværende · trods
Digte
4 år siden
7Livet er arveligt
og de fleste · har det hjemmefra
Digte
4 år siden
4Livets inderste kerne
er overalt
Digte
4 år siden
6Den er nøgen
sandheden · stirrer på
Digte
4 år siden
3Siden
holdt han sig fra kvinder · han holdt af
Digte
4 år siden
2Vil du være med
til at savne · os
Digte
4 år siden
2Jeg hader moral
især den gode · der efterlader mig alene · med lorten
Digte
4 år siden
2Under fødderne
fornemmelsen af jordens kerne · den helvedes varme · på den ene side ... [...]
Digte
4 år siden
3Et par forslag
kunne vi ikke sætte en anbefalet maksimal daglig dosis · på hvor ma... [...]
Digte
4 år siden
1Alle har et godt øje
markmusen mærker falkens · stikke i nakken · fra et fald på 200 kilom... [...]
Digte
5 år siden
1Herfra skal der lyde en stor tak
til alle jer vælgere · der har den store og vigtige opgave · at finde... [...]
Digte
5 år siden
2Nyfriseret cappuccino
finder vej gennem lokalet · næsten usynligt · følger strenge af binær... [...]
Digte
5 år siden
3Langt hovedparten af tiden står stille
eller tripper lidt i ring · i lyden fra havet · der kaster sine skums... [...]
Digte
5 år siden
1Det er gråvejr
i dine øjne · mens grene kan det der · med at finde lys til sine blad... [...]
Digte
5 år siden
1Frelse er vel kun
at sidestille med rigdom · kærlighed med penge · og resten · ussel mamm... [...]
Digte
5 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Benny Frits Andersen (f. 1958)
Adam lader planløst blikket vandre rundt i bybilledet. Men tro ikke, at han ikke har planer - det har han. Og det bliver spændende, tænker han og smiler til verden udenfor vinduet, mens en kildrende fornemmelse af fryd langsomt kravler fra halebenet op langs ryggen. Måske endda lige lidt for spændende.
   Folk har travlt dernede på pladsen, hvor gadesælgerne med hæse stemmer råber deres sidste gode tilbud ud over de forbipasserende, og cafeerne lukkes ned eller rykker i det mindste indendørs. Lyset fra dagens sidste efterårsol danser i trækronerne sammen med den kølige vind, og enkelte blade giver slip, flagre rundt mellem cyklister og legende børn, for til sidst at lande i springvandet midt på pladsen. Adam bukker sig ned og skruer op for radiatoren. I aften må der gerne blive varmt herinde - ja, planen er, at det skal blive hedt. Hedt som en i helvede.
   Lejligheden er lille, men vidner om stor sans for indretning. Møbler, malerier og tæpper er smukt arrangeret, tydeligvis af en person med rigelige økonomiske midler. Eksotiske skulpturer, krystaller og blomster fuldender et stærkt feminine indtryk. Selvom der er brugt varme farver og findes en del nips og småting, er det lykkedes at give indtryk af enkel elegance.
   Og nej, dette er selvfølgelig ikke Adams værk. Det er Iben, der gavmildt og tillidsfuldt har lånt Adam sin lejlighed, mens hun selv er på ferie. For blot få timer siden gav hun Adam et kys på kinden og efterlod ham med en opfordring til at lade, som er han hjemme, og den sætning hænger stadig i ørerne på ham. Han sætter sig i lænestolen ved vinduet og tager sin telefon i hånden. Nu gør jeg det, tænker han og trykker Evas telefonnummer. Den anden hånd lægger sig i skødet på ham og klemmer blidt et par gange om de dele af hans krop, der ligger forrest i den bølge af fræk forventning, der fylder ham.

"Hej Eva."
   "Hej Adam, hvordan går det?" spørger hun tydeligt glad over at høre hans stemme.
   "Det går fint," svarer Adam ganske i overensstemmelse med sandheden. "Har vi en aftale i aften?"
   "Ja, det har vi da. Jeg er lige ved at være færdig her. Skal vi ud og spise eller hvad?" spørger Eva, der efter en lang uge glæder sig til at se sin kæreste.
   "Jeg synes, du skal komme herover i Ibens lejlighed, så finder vi ud af det."
   "Er du allerede flyttet derover?"
   "Ja ja, hun tog af sted for et par timer siden."
   "OK, jeg kommer."
   "Og Eva ... jeg vil spørge dig om noget ..." Adam tøver lidt for at samle mod.
   "Jaa ..." Hun venter spændt.
   "Vil du ikke tage noget smart på, noget rigtig feminint. Jeg vil gerne have besøg af en rigtig kvinde i aften."
   "Hvad har du nu gang i?" spørger hun med forbavselse i stemmen, men fortsætter kælent: "Jo, det vil jeg da gerne. Skal jeg være nobel smuk, dejlig kvinde eller en fræk tøs." De griner begge højlydt. Hun er i godt humør, tænker han.
   "Øh, dejlig fræk kvinde-tøs, havde jeg tænkt mig," svarer han, hvorefter de endnu engang griner. Hun skulle bare vide, at han faktisk mener det alvorligt.
   "Vi ses om en time."
   "Jeg glæder mig."
   "Det gør jeg også."

Adam tager en buket blomster og nogle stearinlys fra stuen med ud på badeværelset, og mens det varme vand langsomt fylder badekaret, studeren han Ibens store udvalg af skumbade og shampooer. Han genkender ikke navnene og må dufte sig frem. Rose er det vist, han hælder rigeligt i vandet af. Forsigtigt lader han sig synke ned i det hvide skum og mærker, hvordan musklerne en efter en slapper af i mødet med det varme vand. Han lukker øjnene og nyder den fred og forløsning, der altid følger med et karbad, og synker dybere ind i sig selv. Han forestilling sig, at han ligger og vugger i en livmoder - endnu ikke født, endnu ikke i en krop, endnu ikke undfanget, endnu ikke noget køn. Som en sjæl med englevinger, salig og svøbt i rosenduft.
   Ren og blød i huden tørrer han sig i et af Ibens frotté-håndklæder og går på opdagelse i hendes cremer. Længe smører og masserer han sig over hele kroppen, og lader behaget i hænderne, der langsomt glider hen over huden, mødes af den indre velvære i musklerne, der berøres. Han kæler for sig selv.
   Hvilken nydelse at gå nøgen rundt i lejligheden. Han mærker sin seksualitet i de bare fødder mod de lakerede gulve, lænestolens kølige læder mod sine lår, baller og ryg, duften af cremerne og den parfume, han har fundet på kommoden i Ibens soveværelse. Han lægger sig i hendes store dobbeltseng og ruller rundt i de silkebetrukne dyner og puder. Han mener at genkende duften af hende og gnider sig mod de dyner, hun har ligget i for blot nogle få timer siden. Og lysterne stiger i hænderne, fødderne, inderlårene, maven og brystkassen.
   Adam rejser sig og åbner Ibens store klædeskab, hvor hun har et overvældende stort udvalg af tøj. Han lader hånden glide gennem rækken at stoffer, der hver især efterlader sit eget indtryk på huden: Blødt, glat, fast eller køligt. Kjoler til enhver lejlighed, bluser, nederdele. Han finder kassen med strømper ... og trusser. Han kigger sig en gang over skulderen, inden han med kriller i maven tager et par af Ibens trusser op i hånden. De er hvide med en lille blondekant. Han dufter uartigt til dem, og mærker hvordan ophidselsen stiger. Derefter laden han dem glide ned over brystkassen og maven, inden han tager dem på.
   Gud ske lov vi har samme størrelse, tænker han og går i gang med kjolerne. Inden længe har han iført sig selv-siddende silkestrømper, de hvide trusser, en kort sort kjole og et lækker silketørklæde. Langsomt forvandles han og kommer i en tilstand, han knapt kender selv. Hans bevægelser bliver mere elegante, han får blik for de små detaljer i tøjets design, og smykkerne på Ibens natbord synes at kalde på ham. Han mærker længe på hendes perlekæder, sølvøreringe og glatte armbånd, inden han tager rigeligt af smykkerne på. Ringe på fingrene, øreringe og en ankelkæde bringer ham i kontakt med langt mere af sin krop, end han er til daglig. Det samme med halskæde og armbånd, som føles levende og kæler for hans hud, når han bevæger sig. Han har svært ved at sætte ord på, hvad smykkerne gør ved ham, men han mærker det i hele kroppen. Han ser godt ud, ser han i spejlet, og føler sig dejlig feminin. Han føler sig som kvinde, selv om lysten i ham viser sig i hans maskuline krop. Det er netop det, der er det frække, tænker han.

Det giver et sæt i ham, da det ringer på døren. Det må være hende. Et øjeblik er han lige ved at fortryde sit projekt, men en fræk kildrende fornemmelse i maven giver ham mod. Han ved ikke, hvordan hun vil reagere, og nu sker det. Tøvende åbner kan døren og søger hendes øjne. Hun ser fantastisk ud med det lange lidt vilde hår, iført en fræk kjole, strømper og højhælede sko. Et kort øjeblik synes hun ramt af panik, og hendes øjne løber op og ned af han et par gange, men så smiler hun stort og møder hans blik med sine strålende glade øjne.
   "Hej skat, dejligt at se dig. Hvor er du smuk og dejlig," siger hun og træder ind i lejligheden.
   "Tak," svarer han forsigtigt i frygt for eventuelle efterfølgende bisætninger, men de udebliver.
   "Det er du bestemt også," fortsætter han.
   "Kom!" Han tager hende i hånden og fører hende ind i stuen. Han tænder 2 stearinlys og slukker det elektriske. "Vil du have et glas kold hvidvin?"
   "Ja tak." Hun ser ud til fuldt ud at have overgivet sig til situationen og sætter sig i sofaen. Han henter vinen og sætter sig ved siden af hende. Adam tager en joint frem og tænder den. De deler den i tavshed, hvorefter deres læber mødes i det blideste og mest sensuelle kys, han nogen sinde har oplevet. Nysgerrige og villige leger deres tunger med hinanden og smagen af læbestiften.
   Eva sætter sig oven på Adams skød, trækker trusserne til side og trænger ned omkring hans lem og suger ham stor og stiv op i sig. Længe sidder de stille og kigger hinanden i øjnene, mens hun med sine indre rytmiske bevægelser trækker ham længere og længere op i sig. Langsomt begynder de at kærtegne hinandens overkroppe og ansigter med blide og kærlige hænder.

tiden forvinder
   kun øjeblikket er tilbage
   verden forsvinder
   kun rummet omkring dem er tilbage
   kroppen forsvinder
   kun tilstedeværelsen er tilbage
   tankerne forsvinder
   kun oplevelsen er tilbage
   du og jeg forsvinder
   kun kontakten er tilbage
   livet forsvinder
   kun orgasmebølgen
   der stiger op fra urgrunden
   er

De to mennesker i smukt kvindetøj omfavner hinanden og lukker øjnene. De kryber tættere og tættere på hinanden for til sidst at se det sammen lys dukke frem i mørket. Den orgastiske velvære fra deres underliv spreder sig som bølger af salighed ud i deres fælles rum. Lyset springer ud i farver som fyrværkeri, og der daler stjernegløder ned i enhver celle i deres fælles krop. Da den fysiske orgasme kulminerer kigger de sammen ind bag de hvide gardiner, som det strålende gule lys får til at blafre.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/09-2014 00:55 af Benny Frits Andersen og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1551 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.