6Tiden går
Som en dråbe i havet gemmer jeg mig, når bølgerne går højt. · Jeg b... [...]
Digte
9 år siden
6Proletar
I dit venstre øre udånder jeg livets hemmelighed, hvorefter jeg t... [...]
Digte
9 år siden
6Hjerterum
Kom ind i mit hjerte, her er du altid velkommen, men tag skoene a... [...]
Digte
9 år siden
7Drømmer om dig
Små fugle sidder foran mit vindue i træet og fryser mens jeg sidd... [...]
Digte · parforhold, kærlighed, jul
9 år siden
6Bella
Hvor helvede bliver han dog af? Det er så pisse typisk ham. Komme... [...]
Noveller · erotik, afmagt
9 år siden
3Evig proces
Din kærlighed er som en vulkan, · evigt i udbrud, varm og beundring... [...]
Digte · magtesløshed, kærlighed
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Skafte Hansen (f. 1982)
Jeg kan iagttage dig dagen lang. Du ser så fredsfuld ud.
Du er i balance, du spreder glæde og lykke, der på dansegulvet.

Disco lysene blinker, musikken pumper, du danser glad rundt på gulvet, rummet er fyldt med mennesker som omkring dig står og klapper i takt med din dans, mens de ærefuldt betragter dig. Du danser alene rundt, men er langt fra ensom. Alle er glade, folk smiler men siger ikke noget.

Som en snurretop drejer du omkring dig selv, så den nye røde kjole flagre ud til siderne. Du er så yndefuld, men alligevel også fræk på din helt egen måde. Den flagerne kjole giver frit udsyn til dine trusser, fyrene pifter og fløjter. Pigerne holder vejret og tager hænder op foran øjnene.

Du udstråler lykke, som du der drejer rund og er verdens centrum. Du soler dig i alles blikke og discolysets skær, som du var universets omdrejningspunkt. Du er ballets dronning og publikum er dine bejler , alle ønsker at du er deres og kun deres.

Jeg står på først række og er lige som de andre helt betaget af dig. Jeg er totalt tryllebundet af dig. Du skal være mig dansepartner, jeg ønsker mig dig for altid. Jeg vil altid og ydmyg elske dig. Du er så smuk som du danser rundt der på gulvet.

Dit hår er sat op i en knold, det udstråler kontrol og overskud. Dine sminket øjne blinker og har en ekstra dimission, de udtrykker eventyr, mystik og begær. Din fine klatte hud er smuk og jomfruelig som uberørt sne. Din mund og dens lyd får folk til at stoppe op og lytte, tænke og drømme. Din mund giver håb og en uimodståelig trang til at kysse dig, og lade vores tunger lege tagfat sammen. Din barm er stor og sidder perfekt i den nye røde kjole. På en uskyldig måde får du alle til at længes, men du giver også håb om nærvær med dig. For os alle omkring dig er din krop perfekt, vi ser hvad vi vil have og nyder hvert et syn af dig. Uden at sige noget tænker alle "åh gud tak". Dine blottet ben er sensuelle og meget yndefulde, som de i takt danser rundt på gulvet.
Du har højhælet på, hvert et trin du tager siger tak, tak med øredøvende tak. Du danser gennem livet og ekkoet betyder "Tak, tak, tik, tak til livet" - Jeg er klar.

Jeg står stadigvæk og drømmer om dig og mig sammen på dansegulvet. Jeg er nu din dansepartner.
- Håber bare på at jeg kan holde takten -

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/10-2014 22:27 af Anders Skafte Hansen (Skafte) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 430 ord og lix-tallet er 26.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.