6Tiden går
Som en dråbe i havet gemmer jeg mig, når bølgerne går højt. · Jeg b... [...]
Digte
9 år siden
6Proletar
I dit venstre øre udånder jeg livets hemmelighed, hvorefter jeg t... [...]
Digte
9 år siden
6Hjerterum
Kom ind i mit hjerte, her er du altid velkommen, men tag skoene a... [...]
Digte
9 år siden
7Drømmer om dig
Små fugle sidder foran mit vindue i træet og fryser mens jeg sidd... [...]
Digte · parforhold, kærlighed, jul
9 år siden
6Bella
Hvor helvede bliver han dog af? Det er så pisse typisk ham. Komme... [...]
Noveller · erotik, afmagt
9 år siden
3Evig proces
Din kærlighed er som en vulkan, · evigt i udbrud, varm og beundring... [...]
Digte · magtesløshed, kærlighed
9 år siden
9Overvågning
Så blev det endeligt fredag, ugens fedeste dag. At arbejde en fre... [...]
Noveller · ensomhed, erotik, sex
9 år siden
2Efterårsglæder
Sidder og stirre ud på regnen, som pisker imod min rude. · Tænker p... [...]
Digte · kærlighed
9 år siden
15Efterladt, jeg var engang din skat
Jeg kan se på dine øjne at du har en anden kær. · Jeg savner at du ... [...]
Rim og vers
9 år siden
4Livets dans
Jeg kan iagttage dig dagen lang. Du ser så fredsfuld ud. · Du er i ... [...]
Blandede tekster · parforhold, venskab
9 år siden
8Kongens have
Uvenskab med konen lørdag morgen førte til at hun tog over til en... [...]
Noveller · utroskab, erotik, jalousi
9 år siden
7At bryde isen
Jeg SAVNER dig så uendeligt meget. · Du er så fjern, ved ikke hvord... [...]
Digte · romantik, erotik
9 år siden
2Megafonens kalden
Med hjertet i halsen, af længsel efter kvalmende kærlighed · på kna... [...]
Digte
9 år siden
5Alt for dig
når Du ser ind i mine øjne, ser Du Dig · hvad Du betyder for mig · sø... [...]
Digte
10 år siden
7Den du er
Du er min engel, min beskytter · Jeg er til for dig, og du for mig · ... [...]
Digte
10 år siden
7Mit Eventyr
Du er mit Eventyr i livet · min Skønhed og jeg dit Udyr · Jeg lever i... [...]
Digte
10 år siden
2Vi ku' være så gode sammen
Mine øjne frydes af dine krops ophidselse på dansegulvet · Jeg var ... [...]
Digte
10 år siden
6Edens have
Min tunge frydes ved kontakten med din mund, · din sjæleindgang, so... [...]
Digte
10 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Anders Skafte Hansen (f. 1982)
Hvor helvede bliver han dog af? Det er så pisse typisk ham. Kommer fandme altid for sent til aftaler. Han kan jo ikke vide om jeg har andre planer, end at sidde her og vente på ham. Tror han ikke jeg har andet i livet end at vente på ham, tror han at jeg ikke ser andre mennesker, at jeg ikke er kommet videre. Han er fandme ikke værd at vente på hele aften. Det er to år siden han forlod mig for en latterlig yngre kvinde. Så typisk ham, det er kun for at skjule sig for sin egen alder.

Jeg er da kommet videre, han betyder ikke en skid mere. Der er mange andre søde mænd derude, som bare venter på mig. Venter på at jeg kommer og siger hej.
   Han ringede på mit arbejde og sagde han kom forbi i aften. Han havde nogle breve til mig som var sendt forkert. Skyndte mig hjem fra arbejde , så jeg lige kunne nå at gøre lidt rent og rydde op inden han kom. Hvis han ikke kommer alligevel, er alt det spildt. Kunne sku godt have brugt tiden på andre og mere spændende ting. Jeg kunne været taget over til Betina, vi havde aftalt at tage i byen sammen. Det aflyste jeg bare for at sidde her og vente. Hvor er jeg dog dum og naiv. Jeg skulle have vidst at Jens ikke ville komme. Sådan er han altid. Hvis ikke Jens er kommet om en halv time, så ringer jeg til Betina. Det er over en time siden han skulle have været her. Har sendt ham to sms'er og ringet men han svarer ikke. Typisk ikke engang det kan han finde ud af. Han har aldrig været særlig teknisk eller med på moden. Han har stadigvæk en æld gammel mobil, det er ikke engang en smartphone. Hans store klodsede finger er sikker også alt for store til de små knapper. Klokken er snart halv ti, så han kommer nok ikke.

"Hej søde. Er du i byen i aften? Jens kom selvfølgeligt ikke. Typisk så er alt jo som det plejer" Skriver jeg i en sms til Betina. Sætter en cd med Phill Collins på, og skruer helt op så jeg kan høre det i hele huset, smider noget mere brænde på ilden i kaminen. Tænder et duftlys, starter vandet i badekarret og trækker proppen op på en flaske Brunello di Montalcino. Det skal nok blive dejligt med at langt og varm bad, fyldt med skum og et glas vin. Det skal sgu nok redde denne kolde og triste december aften.

"You can't hurry love. No, you'll just have to wait". Ih hvor jeg elsker den sang, den sætter mig altid i god stemning. Badekarret er halvt fyldt, jeg dæmper lyset, mærker på det dejlige varme vand, selv om det er kold og sner uden for vinduet, så kan jeg mærke det sitre i min krop. Trækker langsomt blusen over hoved, fornemmer hvordan det bløde stof kærtegner mit ansigt. Betragter mig selv i spejlet, blinker til mit smukke spejlbillede, og kysser mig selv på munden. "How many heartaches must I stand, before I find the love to let me live again". knapper min bh op og lader den stille falde til jorden. Brysterne sidder ikke som de har gjort, de er ikke så faste som Joys bryster, men hun har jo heller ikke ammet to børn. Hun aner faktisk ikke hvad det vil sige at være mor. Hun kan ikke andet end at kneppe. Det er sikkert derfor Jens er faldet for hende. Typisk mænd på hans alder, der er næsten 20 års forskel på de to. Placerer hænderne over mine bryster og løfter op "Joys bryst", slipper brystet, så det falder på plads "Bellas". Gentager et par gange, "Joys, Bellas, Joys, Bellas" Jeg kan nu stadigvæk godt lide mine bryster, desuden er mine brystvorter også meget større end Joys. Lader min hånd bevæge sig ned over brystet, først det ene også det andet, mine brystvorter er allerede begyndt at stritte lidt mere. Knapper mine bukser op, skubber dem og trusserne ned, helt ned til gulvet, strækker langsomt ryggen ud, og rejser mig stille op igen med helt strakte ben. Forstiller mig at der sidder en fyr i badekarret bag mig, hvordan han så ville stirre på min røv, mens jeg bevæger mig så sensuelt foran ham. Tænk hvis det var Jens, ville han så tage mig som han plejet at gøre. Der sidder ingen i det skide badekar, og det er så længe siden jeg har mærket en mand. Fuck hvor jeg savner det, jeg kan mærke at lysten er tilbage på fuld blus.

Hælder vin op i glasset, stiller det på kanten sammen med flasken, så det er inden for rækkevidde. Sænker min fod ned i vandet, det er brænd varmt, næsten for varmt. Sætter mig på kanten af badekarret. Kanten er kølig, men det føles dejligt med det varme vand om mine fødder og den kolde kant under mine baller. Kontrasten mellem varmen og kulden, sætter skub i min lyst. Skubber min lille pariser røv, som Jens altid kaldte den, let frem og tilbage, så det kilder i missen. Dypper mine hænder i vandet, former en skål, som tager vand med op og hælder det ned over mine bryster. Det varme vand som løber ned over mine bryster, min krop og tilbage i karret. Som en lavine af lyst trækker vandet hele min krop med ned i badekarret. Det varme vand omfavner min krop, og sender mig et helt andet sted hen. Det er som om jeg med ét er blevet suget ind i mig selv. Alle mine frække minder angriber mit hoved fra alle sider. De lammer min krop, jeg kan slet ikke røre mig, fantasierne kører rund i hoved på mig. Jeg føler ekstrem trang til at røre ved mig selv, på alle de intime steder, men kan ikke. Jeg har lyst til at skrige af angst, men skriget bliver til en svag stønnen. Varmen i min krop stiger til jeg eksploderer i en stor hedebølge. Efter stormen bliver alting stille igen. Jeg ser mig selv fra et andet perspektiv. Som om jeg står ved siden af og betragter min egen udmattede krop som ligger der i det varme vand. Jeg ser en smuk dame, ikke helt ung mere, fri men meget ensom, jeg får næsten helt ondt af hende.

Jeg kommer til mig selv ved larmen af banken på min dør. Hårde slag fra en stor knyttet hånd. "Bella, luk så op, jeg ved at du er derinde" Det er Jens, hvad mon klokken er, hvor længe har jeg været væk. "Bella" Som i et chok, springer jeg op fra det varme vand, jeg kan ikke have været væk længe. Våd og svedig svinger jeg min hvide morgenkåbe omkring mig, lukker den sammen og snøre silkebåndet. "Øjeblik så kommer jeg" råber jeg ud til døren. Løber ind i stuen, slukker musikken, skynder mig hen til døren og ser ud igennem dørspionen. Det er Jens som står der ude, han ser dejlig ud, han har skjorte og jakke på, hans slips sidder stramt, alt er perfekt. Jeg skal lige til at tage i håndtaget, men fortryder og løber tilbage til badeværelset. Jeg samler hurtigt mit hår i en knold i nakken, tager en stor slurk vin, tjekker mig lige i spejler og sender mig selv et kys. "Bella" råber Jens igen, denne gang meget højere og mere beslutsom.

Lukker Jens ind, han ser sur ud, og giver mig diskret elevator blikket. "Jeg var lige i bad som du kan se, skulle du ikke have været her for mere end to timer siden?" Jeg prøver at lyde sur og irriteret, men det virker ikke så overbevisende, for hvis jeg skal være helt ærlig, så er jeg faktisk glad for at se ham nu. "Undskyld jeg kommer så sent, havde et møde med en ny kunde" Lige nu kunne jeg tilgive ham alt. Jeg kan mærke hans tilstedeværelse i min stue. Jeg kan stadigvæk mærke på mit underliv at jeg er klar og har lyst til mere, jeg har lyst til en mand nu, og den mand skal være Jens. Jens er den mand som jeg helst vil have i hele verden lige nu. Ville ønske at jeg kunne mærke hans store stærke hænder omkring mig, mærke hans finger gå på opdagelse på min krop. Tanken om ham får min mis til at savle, og en ny glød begynder at sprede sig i området. Jeg vender mig imod Jens, bider mig i læben og spørger med min frækkeste stemme, om han ikke havde noget, han gerne ville give mig. Uden at sige noget, smiler Jens til mig, og rækker hånden ind under jakken. Han frembringer et par breve og siger "jeg tror det er vigtigt, det er vist fra advokaten". Jeg må bruger stærkere våben, hvis jeg skal forfører Jens nu. Tager imod brevene, vender mig om og lægger dem på spisebordet, og forstiller mig Jens tager mig hen over det hårde træbord. Jeg hiver i det ene silkebånd, og vender mig hurtigt omkring imod Jens, så morgenkåben flyver til siden, og blotter mig nøgne krop, mine bryster, min mave og min våde mis kommer til syne lige foran Jens.

Jens første blik ser skræmt ud, men han genvinder hurtigt kontrollen, han kan ikke skjule at han ser ned på mine bryster, ned over min mave, hans blik stopper ved min fisse. Jeg er så liderlig nu, jeg vil bare kneppes nu. "Jens" siger jeg sagnet. Jens løsner sit slips en smule i halsen, og hans blik vandre langsom op ad min krop igen. Mon han mindes den gang vi var sammen.

Jens træder et skridt nærmere, jeg fornemmer at hans bule i bukserne nu er større end da han kom, for ganske få minutter siden. Han tager sine arme rundt om mig, og jeg stønner et langt suk, et suk af fryd over at mine drømme er ved at gå i opfyldelse igen. Jens rør mig ikke, i stedet tager han fat i begge silkebånd som hænger ned fra morgenkåben, og samler den på midten, lukker kåben og binder en lille sløjfe midt på. Jeg inhalerer hans duft og nyder at han står helt op ad mig, at der kun er ganske få centimeter tøj mellem min nøgne krop og ham. Han ser ikke op på mit ansigt, hvad er han bange for. "Det går ikke Bella" siger han usikkert, men jeg skal vise ham at det er mig der bestemmer og at jeg vil have ham nu. Jeg tager ham på skridtet, jeg kan mærke han er hård, meget hård. Bella råber han nu med en stor selvbeherskelse og kontrol. "Det er slut, kan du forstå det? Jeg kommer sgu ikke for at kneppe dig, hvad tror du ikke Joy ville sige til det?" Han vender sig om og går hen imod døren igen.

Jeg er så skuffet at jeg kunne skrige, jeg har lyst til at kaste et eller andet stort i nakken på ham. Jeg har lyst til at bore mine lange negle i ryggen på ham, og rive ham ind igen. "Hvad så med den gang vi var sammen, der kunne du sku godt bolle uden om" skriger jeg efter ham, mens han forsvinder ud på gaden.

Jeg smækker døren hårdt efter ham, udstøder et højt irriteret støn , jeg har bare lyst til at græde, skrige og ødelægge noget smukt. Noget som jeg er glad for. men det vil ikke hjælpe noget. Jeg kan ikke undertrykke den følelse. Jeg må ud her fra, ud hvor der er andre mennesker, ud hvor folk er glade og hvor man kan tænke på andre ting. Jeg gider ikke tænke mere på Jens, jeg vil slippes fri af hans skjulte bånd. Det er to år siden jeg smed ham ud efter hans utroskab med Joy. Jeg må komme videre nu, jeg må ud i byen, eftergive mit begær, få opfyldt mine ønsker, blive fyldt ud af en rigtigt mand. Jeg vil bolle Jens ud af mine tanker.

Sætter Dolly Parton på og skifter frem til "Jolene", aktiverer repeat og skruer så højt på at mine trommehinder klikker. Går ud på badeværelset og tager en kæmpe slurk af flasken, så det til sidst løber ned at mine mundviger og ned over min hvide morgenkåbe, jeg er totalt ligeglad med at den nu bliver smadret af rødvins pletter. Den morgenkåbe vil fra nu af minde mig om endnu en afvisning. Smider den halvtomme flaske ned i vandet i badekaret, så den mørke rødvin blander sig med det klare vand, det ligner blod som fordeler sig i vandet. Som hvis en stakkels ensom sjæl, vælger at skære sin arterie over, og sige farvel til alle dem som burde elske én. Jeg står et par minutter og stirre på vandet og rødvinen, slår tanken ud af hoved igen og tænker på Betina. Jeg løfter op i morgenkåben og stikker et par fingre op, for at mærke mig selv. Jeg er helt tør, lysten er væk, alt den liderlighed er nu langt væk. Jeg har ellers aldrig oplevet den følelse som da jeg forlod min egen krop i lystens navn, før Jens kom og ødelagde det hele. Jeg vil have mere af den følelse. Må virkeligt tage mig sammen nu, gøre mig lækker og tage ned i byen til Betina. Hun skal nok sprede glæde, Betina kan altid få mig i godt humør. Jeg elsker Betina, hun er min bedste veninde, og har været sådan en stor hjælp under skilsmissen.

Foran spejlet ligger jeg en hurtig make-up, bare en simpel øjenskygge, som fremhæver mine uskyldige øjne samt en knald rød løbestift. Jens har altid sagt at jeg har et naturligt smukt ansigt, som slet ikke behøver make-up. Fuck ham, nu skal jeg ud og score en ny Jens, en rigtig mand, en som kender værdien af en moden kvinde, med masser af erfaring og lyst. Oh my God, hvor lyder jeg bare desperat. Det er som om at der sidder en engle på den ene skulder og siger at jeg skal tage det roligt, og en djævle på den anden, som vil ud og kneppe Jens væk. Måske skulle jeg lade dem slås og se hvem der vandt.

Jeg vælger sku djævlen, nu skal vi fandme have noget sjov i underetagen, vil have noget pik, jeg vil fyldes ud. Fletter en stram hestehale af mit lange mørke hår, tager en fræk blondet hipster på. Ruller et par selvsiddende strømper op, og finder en stram kjole i skabet, en kjole som fremhæver min røv, og som ikke er for lang, men heller ikke luderagtig vulgær. Den går mig til lige over knæene, det må være fint. Jeg er jo heller ikke desperat efter hvad som helst. Min tætsiddende, skrigende gule kjole skal nok give opmærksomhed, og med de mørke strømpebukser og de høje stiletter, så er jeg sikker på succes i aften. Glæder mig til at høre hvad Betina siger når hun ser mig. På vej ud af døren løfter jeg op i kjolen og trækker mine trusser af igen, dem er der vist ikke brug for i aften.

På vej ned gennem gågaden, går jeg forbi en gruppe halvfulde unge fyre, de griner og snakker højt, deres humør er i det hele taget meget højt. Jeg får øjenkontakt med den ene da jeg går forbi ham, vi smiler til hinanden, jeg bider mig selv i underlæben holder øjenkontakten, og i det jeg passerer ham, blinker jeg til ham. I en butiksrude kan jeg se at han drejer omkring efter jeg har passeret ham, og han ser efter mig i længere tid. Han bliver helt stille og ignorere hans venners spørgsmål om han vil have en ny øl. Hvordan han mon ville være hvis jeg tog ham, med ind i en gyde eller opgang, og bollede ham inden jeg gik videre? Dejligt uforpligtende, og spontant, at mærke en und mand oppe i mig nu, skulle nok gøre mig i bedre humør. Jeg kan atter mærke en let kilden i fissen. Vil min liderlighed ingen ende tage i dag? Jeg kan snart ikke tage det mere, jeg må have en forløsning snart.

Efter tyve minutter kommer jeg endeligt til min og Betinas yndlings bar, det er altid her vi er når vi tager i byen. Det er ellers længe siden jeg sidst var i byen, efter at Jens og jeg gik hver til sit, var jeg i byen hver weekend, festede, druknede sorgerne og bollede smerterne væk. Måske er det hvad jeg har brug for igen. Jeg får øje på Betina igennem det store vindue ind til baren, hun står med to fyre i baren og snakker, den ene, står tæt på Betina, han holder hende om lænden og virker utroligt interesseret i hende. Betina er en af de der kvinder som på trods af hendes fremskydende alder, altid kunne forfører fyrene, hun får altid i sidste ende, hvad hun peger på. Betina elsker at være single, hun nyder opmærksomheden og friheden til at gøre hvad hun har lyst til. Hun sagde tit til mig, at jeg skulle nyde single livet mens jeg havde det, og ikke have så travlt med at få Jens tilbage igen. Betina kunne ikke lide Jens efter det han gjorde ved mig. Nu står hun der og nyder single livet, og hvis jeg ikke tager meget fejl, så har hun en af de to fyre, eller måske dem begge med hjem i aften. Betina er meget fri, hun bindes ikke af nogen bånd, ikke engang af sine egen moral, af hæmninger, eller hvad andre synes om hende. Musikken er høj, så høj at man kan hører den ude på gaden. Jeg får kvalme, hvordan kan Betina tage så let på livet, som om alt er lige meget og kun handler om at have det sjovt. Hun ender gammel og ensom. Betina har ingen børn og vil heller ikke have det, som hun siger så vil de bare forhindre hende i at leve livet som hun gerne vil. Betina elsker at være egoistisk, og hendes egoisme klæder hende. Betina er som et vilddyr man ikke kan tæmme, hun ville forfalde og visne, hvis hun blev fanget af kærligheden og ægteskabets usynlige bånd.

Jeg kan ikke gå der ind, ikke i aften, jeg har ikke lyst til nattens jagtmarker og vil ikke konkurrere mod Betina om de søde unge fyre. Betina er alligevel typen man ikke kan vinde over, hun får altid i sidste ende, hvad hun vil have. Som den gang hun bevist hældte rødvin ned over en kvinde i kridhvid kjole, bare fordi hun sad og bagte på en fyr som Betina ville have med hjem. Jeg går videre, væk fra vores bar, væk fra Betina og væk fra de frække fyre, bare ud i natten.

Før jeg ved at det, står jeg ude foran Jens' hus og stirrer ind ad hans store vinduer. Inde i stuen kan jeg se Jens og Joy sidde og grine i sofaen. De griner sikkert af mig. Jens må have fortalt hende om min fjollede opførelse da Jens var forbi med brevene. Jeg hader virkeligt synet af Joy. Hader når hun sidder der på skødet af Jens. Hvad ser han dog i hende, hun kender ikke noget til livet, hun ved ikke hvad det betyder at bygge noget op sammen med manden i sit liv, hvordan det er at stå i kirken og sige ja, og love hinanden troskab. Hun ved ikke hvordan det er at kæmpe for alt hvad man har, når livet bliver svært. Hun er bare en forkælet, dum pige, som tror hun kan bolle sig til kærlighed. Hun knapper Jens skjorte op, kysser ham intenst, mens Jens gengælder hendes gestus med at tage hende hårdt på ballerne. Jens tager sin skjorte helt af, Joy går hen og trækker gardinerne for Det begynder at sne, og jeg pissefryser her ude, jeg er alene, forladt og såret. Tror aldrig jeg vil blive et helt menneske igen. Jeg går hjem igennem tomme kolde gader, hist og her hører jeg latter fra lykkelige mennesker, mennesker med fremtiden foran sig. Jeg går hjem til min ensomme lejlighed med det kolde badekar, og blandingen af kold vand og rødvin. Det badekar er min eneste glæde, min eneste løsning, mit mål.
Forfatterbemærkninger
Novellen er semierotisk, så kan man ikke lide den genre, så er man advaret på forhånd. Novellen er ikke meget erotisk, men har da elementer i den retning. Ny teksten og kom meget gerne med en kommentar til teksten samt indholdet.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/11-2014 19:20 af Anders Skafte Hansen (Skafte) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 3390 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.