Smøgerne


7 måneder, 3 dage siden 1 kommentar Noveller ungdom overgreb

3Tilgiv mig
når jeg dør må du ikke vove over mit lig. · du skal have det jeg al... [...]
Digte
4 måneder, 7 dage siden
2Mor... hvor er du?
"Mor STOP!!!" jeg tager vandflasken ud af hånden på hende. "Emma ... [...]
Blandede tekster · mor-datter forhold, vold, alkoholmisbrug
5 måneder, 15 dage siden
1Elsk mig
nætterne kan være lange · når tankerne snore sig om min hals · som en... [...]
Digte · begær, kærlighed
5 måneder, 26 dage siden
1Tankemylder
jeg tænker kun i gråt. Jeg mærker mig selv mindst ti gange om dag... [...]
Blandede tekster · sind, svigt
5 måneder, 26 dage siden
1Dæmonerne vinder
det snurrer for mit indre · mit hjerte gør ondt · det kan ikke være s... [...]
Digte · indre dæmoner
6 måneder, 9 dage siden
3De største følelser
jeg elsker dig men er bange · følelserne er mange · kan jeg mon kærli... [...]
Digte · forelskelse
6 måneder, 17 dage siden
2Tabasco
tabasco mit sind svinder bort · i det sekund det min tunge strejfer... [...]
Digte · smerte
6 måneder, 19 dage siden
3Der bor en djævel i mig
Min vrede overrumpler mig. snor sig om min hals som en slange. an... [...]
Blandede tekster · selvskade
7 måneder siden
1Smøgerne
Jeg går ned af den mørke gade. Klokken er 02:00. Og det eneste ly... [...]
Noveller · ungdom, overgreb
7 måneder, 3 dage siden
2At elske er ikke altid nok
jeg så dig i dine øjne de er store og vilde. · men mangler ro. og j... [...]
Digte · savn, ulykkelig kærlighed
7 måneder, 4 dage siden

Puls: 3,3

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Torben Larssen (f. 1978)
Jeg går ned af den mørke gade. Klokken er 02:00. Og det eneste lys kommer fra gadelamperne. Normalt ville himlen være fyldt med stjerner, men nu er himlen lige så sort som mine øjne mine smuk smuk øjne. Det eneste jeg sådan rigtig elsker ved mig selv. De er kul sorte ligesom min mors. Det var det første de sagde da de så mig. hun har dine øjne min skat. Lille Clara med de smukke øjne, min familie er så fucking perfekt at det er lige til at brække sig over. min mor med hendes evige ungdom. eller okay det er den faktisk ikke. Det er fordi hun fik mig da hun var 16. Og nu er jeg altså 15. Og min far fodboldstjernen. dengang han var på min alder var han en af den populære drenge med fodboldtøj, karsehår,og dårlige Karakter, da han var færdig med folkeskolen tog han en 10 klasse på efterskole, og der mødte han min mor. De havde sex og efter tre måneder blev de kærester.

Og så fandt hun jo så ud af, at hun var gravid, og de var vel heldig får de er stadig sammen, og får to år siden fik de så min søster Misja. Hun ligner mig skræmmende meget, selvom vi, hverken har samme øjenfarve eller hårfarve. Mit hår er lidt lyser end hendes, og hendes øjne er mere som to dybe kastanjer. som sagt den perfekte familie hvis jeg ik var der, men det er jeg jo. sådan er det. de hænger på mig, som man siger. Jeg kan se tanken ved enden af gaden, og jeg går lidt hurtigere det sidste stykke. Før jeg træder ind ad døren og klokken ringer bag mig. Jeg går direkte op til kateteret. Det er en ung fyr der står der. Cirka 17 år.

Han er en 6 ud af 10. Okay pæn han har de der lækre kaffe krøller, men er også ret bleg. Og hverken tynd,tyk, eller muskuløs. Bare sådan et sted midt imellem. Jeg ligger 100 kr på disken. "En pakke smøger." Han kigger mig i øjnene. "Kom lige med ud bagved," jeg kigger forvirret på ham. "Ja kom nu" han bliver lidt hård i tonen, og jeg skynder mig med. Uden at tage stilling til om det er nogen særlig god ide. Han viser mig hen til en væg med smøger stillet op på rækker. Han stiller sig op foran mig og sætter en hånd på hver side af mig så hans håndflader trykkes ind mod væggen. og kigger mig direkte i øjnene. ååh nej, hvad sker der, hvad vil han. Han afbryder mine tanker, "hvad er dit navn smukke" hvad fuck skal jeg sige "øøøøhmm lu...Lucie" okay fedt største løgn ever. Han finder sgu da ud af at det er løgn, jeg kommer her jo tit for helvede.

"Okay lucie du må få alle de smøger du vil hvis jeg må få noget andet af dig" siger han på den mest liderlige måde jeg nogensinde har hørt. Jeg kigger bare på ham. Aner ik hvad jeg skal sige, hvad svarer man til det der. Og han tager åbenbart mit intetsigende ansigtsudtryk som et ja. For han tager min hånd og trækker mig hen til sofaen, og som en tanke tom zombie følger jeg med. Han lægger en hånd på min ryg. Og så vågner jeg ligesom lidt op igen. Nej nej nej det her kan jeg jo ik, men jeg tør ik sige noget, hvad fuck siger man i den her situation. Hvis jeg siger nej bliver det her nok voldtægt. Kom nu clara find på noget. Jeg sætter mig i sofaen, og han sætter sig helt op ad mig og kysser mig. Ligger mig ned og hvisker i mit øger "du er smuk", og jeg svarer "jeg har menstruation".

Hørte han mig ik. Han bliver ved, hvad skal jeg gøre, hvorfor handler alting om sex med drenge. Tænker du nogensinde på andet. Hans hånd glider ned af min mave. Og han sætter en finger i kanten af mine bukser, og jeg tager hans hånd. "Jeg har menstruation..." og lige inden jeg siger hans navn går det op for mig at jeg ik engang kender hans navn. Pis det er jo helt fucket op det her. Er jeg virkelig så billig, at jeg ville have sex med en tilfældig dreng for en pakke smøger. Nej fuck nej sådan vil jeg ik være sådan er jeg ikke. Jeg finder min telefon og sætter over hovedet på ham så han ik kan se det, han ligger stadig ovenpå mig med hånden oppe under min trøje. Med en hånd på mit bryst. Fuck jeg skal væk herfra!! jeg skruer helt op for ringetonens lyde, og den spiller for at demonstrere om det er højt nok. "Hov den
   er jeg nødt til at tage han ger plads så jeg kan komme ud, og jeg ringer til selma lige så snart jeg er langt nok væk til, at han ik kan høre det, "hvad er han. fuck jeg kommer og hjælper" jeg råber til ham. "Min venindes lillebror er faldet i brønden" og hun kan ik få ham op jeg bliver nødt til at hjælpe" hans stemme er dybe da han råber nej vent, men jeg er allerede langt væk. Faldet i brønden haha. Det ryger direkte på listen over de dummeste ting jeg nogensinde har sagt.

"Hej selma," "hvad fuck var det der Clara" "jeg skulle bare lige væk fra en liderlig fyr fra tanken" "claraaa..." siger hun i et bestemt tonefald "hahahaha" "ej seriøst er der sket dig noget." vi har været bedste veninder siden børnehaven." "Du kan fortælle mig alt" "det er en lang historie." "Okay jeg kommer over og så kan du fortælle det hele." "Og vi kan drikke te og spise småkager og lægge ansigtsmasker." Jeg griner "det er vist ik et tilbud." "Nej det er det ik." "men det er midt om natten." "Er du sikker på du vil komme over til mig så sent.?" "Alt for dig" mine øjne løber i vand. Hun er virkelig det bedste i mit liv. "Okay jeg går nu." "skal nok ringe når jeg er der." "Ses mus." "se...s" hun lægger på.

Og stilheden fylder luften, og det virker 10 gange mere tomt end på vej derhen, og det eneste jeg kan høre er træemes, hvislen. Og jeg ville for en gang skyld ønske jeg lå i min seng. Og jeg kan konstant høre en summen i mit øre, som om hele verden rundt om mig prøver at sige noget, men det kan den ik så det bliver bare til summen næsten en nynnen, og jeg begynder selv at nynne for, at få det til at virke mindre skræmmende, men det virker ikke. Og jeg bliver bare mere og mere sindssyg af det. Og jeg begynder at løbe og før jeg ved at det er jeg hjemme,

og jeg spæner bare ind på mit værelse smider jakke og tøj og tager nattøj på. Og lover mig selv, at jeg ik går ud så sent alene igen. Jeg hører nogen små fødder traske på gulvet. Og en forsigtig banken på døren. Og jeg ugler lige mit hår og prøver at se træet ud, og åbner døren, men det er bare misja. "Må jeg sove hos dig." "Jeg øøøh..." "Selvfølgelig mulle." Jeg tager hende op og lægger hende i min seng og tænker ved mig selv, at mit live måske ikke er så slemt, og så ringer Selma til mig. "Jeg er her nu." Jeg står lidt og overvejer om jeg tør gå fra Misja, men jeg går bare hurtigt ud og åbner. og hun sover alligevel allerede. Selma omfavner mig, og jeg hvisker til hende "kan vi ik snakke om det i morgen jeeeeg..." "selvfølgelig nu skal vi sove." Godt min seng er stor nok til os alle tre. "Misja sover også lige med i dag" "nååår" vi går ind på værelset. Og Selma skifter til nattøj og lægger sig ved siden af mig og Misja. Og i det øjeblik går det op for mig, at alt er ligegyldigt så længe jeg har Selma og Misja.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/09-2023 20:52 af Torben Larssen (Ramox) og er kategoriseret under Noveller.
Teksten er på 1360 ord og lix-tallet er 19.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.