1Hold kæft hvor er jeg heldig
Jeg slår op første side i damebladet · Hold kæft hvor er de glade · S... [...]
Blandede tekster · livshistorie, kulturdebat, succes
1 år siden
2Du er grim når du græder
Farvel... Du skal ikke græde mere skat. Det er først på onsdag.. · ... [...]
Digte · tilgivelse, liv, livets gang
3 år siden
1Eventyr og smilehuller - Kapitel 1
Kunne jeg stave til den lyd, ja så, så ville jeg gøre det. For no... [...]
Romaner · selverkendelse, mennesker, drømme
3 år siden
7Den første gang
Jeg ligger under en sofa. Jeg griner og fniser af lykke imens de ... [...]
Blandede tekster · livets gang, konflikt, savn
3 år siden
4Drunk in love or in whisky?
Da jeg kommer ud fra toilettet kan jeg ikke lade være med at grin... [...]
Livshistorier
4 år siden
5Flaskehalsen peger på
Tænk hvis du vidste, hvem jeg er · Tænk hvis du vidste, hvad jeg fø... [...]
Digte · afmagt, ensomhed, sorg
4 år siden

Puls: 2,3

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Caroline Colberg (f. 1993)
Jeg ligger under en sofa. Jeg griner og fniser af lykke imens de andre gentagende gange tysser på mig. Vi snakker i telefon hele natten. Det er første gang jeg snakker med en dreng, hvor jeg siger lige præcis hvad jeg tænker og føler. Lykke, ren lykke.

Det var sidste gang jeg snakkede med ham.

Det er lørdag, kl. er 01.43 og vi går ned ad Vesterbrogade. Vi har ikke snakket med hinanden siden vi var 12, men det føles rigtigt. Så rigtigt. Det er første gang han fortæller mig lige præcis hvad han tænker og føler. Nysgerrighed. Han måtte bare se hvad "det her" var eller hvad det kunne være.

Det var sidste gang jeg så ham.

Vi står og spærrer for kartoflerne i Irma. Så køleskabet med mælk, og derefter glemmer vi næsten at betale. Vi kan ikke gå ti skridt uden at kysse. Det er ikke de der voldsomme tungeslaksker kys, der mest af alt får én til at tro, at man er havnet i en tørretumbler. Vi kigger hinanden dybt i øjnene, griner, kysser igen og glemmer alt og alle omkring os.

Det var sidste gang vi handlede ind sammen.

Vi ræser afsted i den røde sæbekassebil. Hele dagen bruger vi i slotshaven. Han fortæller ivrigt om alle træerne, planterne og svampene. Vi drikker kaffe i regnen. For første gang behøver vi ikke at glemme alle omkring os, for der sidder vi i regnen. Alene. Vi bemærker ikke engang at det regner.

Det var sidste gang vi gik ud sammen.

Det er Stor Bededag. Vi sidder i sofaen og spiser varme hveder med hans forældre inden vi køre ind til byen igen. Til lejligheden, privatliv og tosomhed.

Det var sidste gang vi besøgte hans forældre.

Jeg griner. Åh, hvor jeg griner. Der er ikke noget at gøre, jeg kan ikke stoppe igen. Midt ude i en fårefold, sidder vi på et væltet træ og ryger en joint. Jeg fortæller vidt og bredt om alle mine bedrifter før ham. Før os. Han kigger på mig og han elsker mig.

Det var sidste gang vi elskede.

Jeg er træt. Han er træt. Vi er trætte. Jeg er fuld. Han er fuld. Vi skændes. Det er sket 100 gange før. Men denne gang er det anderledes. Sms'erne, ordene, følelserne flyver rundt om ørene på os. Kl. er 01.43 og nu er det kun mine sms'er, mine ord og mine følelser der flyver rundt. Han er stille. Helt stille.
Det var første gang jeg aldrig hørte fra ham igen.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 29/06-2015 20:50 af Caroline Colberg (cauli) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 423 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.