Pigen med hår som en Disney prinsesse


8 år siden 4 kommentarer Fantasy koncert vampyr rockstar

1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 1 dag siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
5 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
5 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden
3Fra nu af
Vil årets første sommerdag · Minde mig om · Alkoholfri vin · En dobbelt... [...]
Digte · sommer
6 år siden
5Rusen
Ulempen ved rusen er, at den er midlertidig. · Du tager stoffer for... [...]
Digte · sårbarhed, venskaber, alkohol
6 år siden
8Kaffen
Vi kender den alle sammen · Alligevel er den forskellig for de fles... [...]
Digte · hverdagslivet, mennesker, kaffe
6 år siden
7Jeg kan ikke trække vejret
Jeg drukner i overfladen · Jeg kan ikke trække vejret heroppe · hvor ... [...]
Digte · fuldskab, ærlighed, fortrydelse
6 år siden
6Sorgen over at være i live
Han kigger på mig, med omsorg i øjnene. · Og jeg kan se på ham, at ... [...]
Digte · sorg, stilhed, følelser
6 år siden
6Jeg er fortabt
Jeg ved godt, at jeg ikke spiser så tit som jeg burde eller helt ... [...]
Digte · drømmeverden, mistet kontrol, fortabt
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)
Pete
   Vi er ved et nyt spillested. Her skal vi spille sammen med 2 andre bands, Endnu et sted, ligesom alle de andre. Benjamin og jeg har hjulpet Robert med at sætte Merchandise boden op og er på vej tilbage til bussen. Pludselig står hun foran os. En blond pige med så meget hår, at hun ligner en Disney prinsesse. Hun siger at hun elsker mit band og kalder mig et navn der ikke af mit. Jeg bliver defus og hverken Benjamin eller jeg ved hvordan vi skal reagerer. jeg kan se på Benjamin, at han synes at hun er lækker. Hun forklarer, at det var en joke og at jeg bare ligner ham fra det band hun nævnte. Jeg er taget fuldstændig på sengen og hun stopper ikke med at snakke, så da hun spørg om vi vil med hende ned for at hæve penge, til at købe vores cd'er, svarer både Benjamin og jeg, ja.
   Jeg tror aldrig at jeg på den måde, er blevet taget med af en fan før. Hun snakker til os, som om vi er venner og jeg kan faktisk godt lide hendes måde at være på. Hun er lige så høj som jeg, men folk herovre er også højere end vi er hjemme. Hun har stærke ben, ser det ud til. Pakket ind i short og strømpebukser og en stropbluse på. Jeg synes det er koldt, men det ser ikke ud til at genere hende.
   Benjamin prøver virkelig hårdt, jeg kan se det på ham. Han anstrenger sig for at vise sig fra sin mest charmerende side. Det gør jeg egentlig også, uden at ville indrømme det for mig selv. Men hun er bare enormt tiltrækkende på en meget atypisk måde. Det er tydeligt at hun ikke har et fan forhold til os, hun er bare dukket op til koncerten og kan lide musikken. Også derfor at hun står her nu og hæver penge til vores cd'er, med to savlede banddrenge i hælene.
   Som aftenen skrider frem, ender vi med at drikke øl med hende. Hun er her med nogle venner, men bruger det meste af tiden sammen med os. Jeg kan mærke at Benjamin er irriteret over, at hun virker mere interesseret i mig end i ham, men jeg nyder opmærksomheden. Mit liv føles et øjeblik normalt. Dreng møder pige agtigt. Jeg tilbyder hende endda min jakke. Hun siger at hun er viking og ikke har brug for den, for at holde sig varm og lige der tror jeg, at jeg bliver forelsket. Det er det mest sexede jeg længe har hørt. Ender dog med at hente jakken til hende alligevel, for det er koldt og hun indrømmer også til sidst at hun fryser. Flere gange har jeg hende med henne ved tourbussen. lige indenfor døren. Vi drikker shots fra flasken i køleskabet. Eller.. hun drikker, men hun må være godt fuld, for hun ser ikke at jeg hælder mig ud. Hun bliver mere og mere fuld men også kun mere og mere charmerende. Griner hjerteligt og spørg ind til mig. Vi følges endda på toilettet på et tidspunkt og hun tager selfies i spejlet. Giver mig lov til at være med på nogle af dem, som om det er hende der er den kendte og mig der blot er en medfølger.
   Jeg ender med at invitere hende med ind i tourbussen. Den er tom fordi alle er ude for at snakke med fans i dag og hende og jeg sidder overfor hinanden. Stemningen er der, helt sikkert. Hun er fuld og charmerende og jeg er fuld på hendes umiddelbarhed og opmærksomhed. Jeg har lyst til at kysse hende og hun mig, men hun undviger konstant. Hvilket bare giver mig endnu mere lyst til at kysse hende. Det er et forfærdeligt spil hun har gang i og jeg er faldet lige i med begge ben.
   Det bliver tid til buscall og jeg bliver nød til at sige farvel. Hun har bedt om mit nummer så vi kan crashe hos hende, hvis vi nogensinde kommer til landet igen og mangler et sted at sove. Det er skørt, jeg vil gerne være kysse hende, men da de andre begynder at komme ind i bussen, er det som om virkeligheden rammer. Jeg følger hende udenfor og vi står og tager afsked. Jeg har diskret guidet hende om på bagsiden af bussen, så de andre ikke ser os. Men stadig sniger hun sig udenom mine små tilnærmelser og til sidst på jeg give op, men i stedet for at sige farvel og gå tilbage i bussen, sidder jeg pludselig i struben på hende. Hendes hud er blød, hendes hår er tykt og hendes krop giver efter kort tid, efter. Hun når ikke engang at kæmpe imod, førend jeg har tømt hende for blod. Lige inden hun er helt tom, trækker jeg mig væk. Hun kigger mig direkte i øjnene, siger intet men hendes blik siger det hele. Måske er det noget jeg bilder mig ind, får at få det bedre med det jeg lige har gjort, men jeg føler at hun tilgiver mig. Og ganske blidt, sætter jeg igen tænderne til hendes hals og suger hende tom. Hun bliver til støv i mine hænder og jeg står et øjeblik og ser det blæse væk i den blide vind. Jeg ved ikke hvorfor jeg gjorde det..
Forfatterbemærkninger
Jeg skriver i øjeblikket på en bog. Her er et øjebliksbillede fra denne. Pete, hovedpersonen, er vampyr. Hans ven Benjamin, er menneske og det samme gælder fan'en de snakker med.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/07-2015 21:47 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 891 ord og lix-tallet er 24.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.