Benjamin og Katrine


8 år siden 5 kommentarer Kortprosa rockstar koncert musik

1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 3 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
5 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
5 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden
3Fra nu af
Vil årets første sommerdag · Minde mig om · Alkoholfri vin · En dobbelt... [...]
Digte · sommer
6 år siden
5Rusen
Ulempen ved rusen er, at den er midlertidig. · Du tager stoffer for... [...]
Digte · sårbarhed, venskaber, alkohol
6 år siden
8Kaffen
Vi kender den alle sammen · Alligevel er den forskellig for de fles... [...]
Digte · hverdagslivet, mennesker, kaffe
6 år siden
7Jeg kan ikke trække vejret
Jeg drukner i overfladen · Jeg kan ikke trække vejret heroppe · hvor ... [...]
Digte · fuldskab, ærlighed, fortrydelse
6 år siden
6Sorgen over at være i live
Han kigger på mig, med omsorg i øjnene. · Og jeg kan se på ham, at ... [...]
Digte · sorg, stilhed, følelser
6 år siden
6Jeg er fortabt
Jeg ved godt, at jeg ikke spiser så tit som jeg burde eller helt ... [...]
Digte · drømmeverden, mistet kontrol, fortabt
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)
[Benjamin]
   Vi er ved spillestedet allerede tidligt på dagen, men jeg gider ikke stå op. Jeg kan høre de andre, men jeg lader som om jeg sover. Hvis jeg kender dem ret, så begynder Robert at loade ind med det samme og når han er færdig med sine trommer, så plejer han at gå i gang med vores andres ting. Jeg har stadig tømmermænd, så vender mig om i bunken og falder i søvn igen.
   Jeg vågner et par timer senere. Jeg kan høre de andre nedenunder, så jeg gætter på, at de er færdige med load in. Jeg går nedenunder, som den sidste og sætter mig på min sædvanlige plads, ved siden af Andy. Han rækker mig et stykke brød og jeg tager for mig af morgenmaden. De andre er stort set færdige.
   Selvom at det er et lille show, i en by hvor vi er stort set ukendte, sidder der alligevel allerede fans udenfor og venter og håber på et glimt af os. Jeg kan se dem igennem de tonede ruder i tourbussen. Umiddelbart ser de alle unge ud og ingen af dem er særligt lækre. Alle de lækre kommer som regel først efter dørene er åbnet.
   Efter morgenmaden beslutter vi at rykke op i backstage. Det lokale bandet, der skal opvarme, er nu også kommet og er begyndt på deres load in. I det jeg går forbi Robert, kan jeg høre ham spørge dem, om vi skal give en hånd med. Jeg skynder mig op ad trapperne til spillestedets indgang og hilser på fansene. De er søde nok. Vil have autografer og billeder som altid. Jeg tager mig god tid, gider ikke hjælpe med at slæbe. Andy kommer op til mig og da vi ser vores snit til det, smutter vi indenfor. Da vi kommer indenfor, er der flere trapper. En kort en op til rummet med scenen, der pt er fyld med vores gear og så trapper videre derfra og op til vores backstage.
   Jeg kigger lige ind i koncertsalen, men der er kun venuets egne medarbejdere derinde, der går rundt og gør klar. Andy er allerede på vej ovenpå, så jeg følger efter ham.

Bandet samles i backstage efter lydprøven og opvarmningsbandet går i gang med deres egen lydprøve. Én sang inde i lydprøven, står det det klart for Benjamin og de andre, at det her band er dårligt! Drengene griner af det sammen. Humøret er højt og øllen flyder let. De er klar.

[Benjamin]
   Der er ikke mere Jack, så jeg går ned i baren. Opvarmningsbandet er stadig i gang og musikken er forfærdelig, men folk ser ud til at nyde det. Folk står tæt og svajer til musikken. Baren er næsten tom for folk, kun et par alt for gamle fyre sidder og er alt for stive og savler over den... alt for lækre Bartender! holy fuck!

Bandet går på og koncerten er vild, på den fede måde. Folk går amok!

[Benjamin]
   Vi har siddet, efter koncerten er slut og spillestedet lukket, og drukket med personalet. De er pisse hyggelige og jeg har drukket med bartenderen, Katrine, siddende på mit skød det meste af aftenen, indtil nu, hvor hun hiver mig med op ad trappen, op til backstage og helt ind i det bagerste rum. Hendes blik fortæller mig, hvad hun vil og jeg lader hende vide, at jeg er med på den. Hun har fuldstændig styringen. Jeg prøver at griber ud efter hende og trækker hende tæt, men når knap at røre hendes læber med mine, før hun skubber mig ned i sofaen og sætter sig overskrævs på mig. Hun gnider sig mod mit skridt, som om jeg ikke var tændt nok i forvejen og for en gangs skyld fordømmer jeg mig selv for at have dobbelt nittebælte på, men pigen spilder ikke tiden. Med trænede fingre åbner hun begge bælter og med et tungt metallisk klang, rammer de gulvet et af gangen. Et øjeblik er jeg så fascineret af hendes umiddelbarhed, at jeg helt glemmer at deltage, men med det samme griber hun mine hænder og placerer dem på hendes krop. Det skal hun ikke sige to gange og jeg griber hende om livet, løfter hende omkring og smider hende i sofaen. Jeg er over hende med det samme og hun bider sig i læben, mens jeg, med rutine, åbner hendes bukser med den ene hånd, mens jeg holder øjenkontakten med hende.

Efter at vi er færdige, hopper hun af mig, som var det det mest naturlige i verden. Jeg tager mig til kinden, der er øm efter de lussinger hun har stukket mig løbende. Hun er vild og jeg er døsig af efter-sex-træthed, men samtidig brænder min krop efter den intense oplevelse. Sveden driver af mig og det samme med hende. Hele backstage stinker af sex, selv jeg kan lugte det. Hun skubber nederdelen på plads og hiver strømpebukserne op. Hendes hår falder ned i ansigtet på mig, da hun læner sig ned en sidste gang og kysser mig flygtigt henover læberne, mens hun roder omkring mit bryst. Hun er ude af døren inden jeg når at reagerer yderligere og da jeg kigger ned ad mig selv, ser jeg at hun har presset sine trusser ned i brystlommen på min denim vest. Jeg tror sgu lige at jeg har mødt min drømmekvinde.
Forfatterbemærkninger
Ordforklaring: load in: Når bands bærer deres ting ind på et spillested. Jack: Jack Daniels rom. Dette er en forhistorie til min bog om en vampyr rockstjerne. Dette er bogens hovedpersons bandmate.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/08-2015 22:17 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 882 ord og lix-tallet er 29.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.