Dunk mig ikke i ryggen


8 år siden 5 kommentarer Kortprosa hævn svigt barndom

22Like mig!
Hun vågner med en puls, der dunker nådesløst i hjernebarken. Hend... [...]
Kortprosa · satire, splittelse, flugt
8 år siden
5Dunk mig ikke i ryggen
Den vinrøde støvsuger tabte pusten, da hun satte sin flødefarvede... [...]
Kortprosa · hævn, svigt, barndom
8 år siden
4Hugin og Munin
Du strøg ned fra himlen, · fløj mellem mine tremmer · og farverne fol... [...]
Digte · parforhold, hjertesorg, tabt lykke
8 år siden
12De tog min forhud
Da jeg var 12 år gammel, fik jeg problemer med min vandladning. J... [...]
Kortprosa · socialrealisme, magtesløshed, barndom
9 år siden
3Panik
Del 1. "Lysmaster" · Der er langt mellem lysmasterne på Dag Hammars... [...]
Kortprosa · håb, angst
9 år siden
20Min kones røv
I holder jer bare fra min kones røv! For ellers falder der brænde... [...]
Kortprosa · psykologi, satire, fængsel
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Alfred Phønix Modin (f. 1978)
Den vinrøde støvsuger tabte pusten, da hun satte sin flødefarvede fod på den store afbryderknap. Det samme skete for mig selv, for ud over at være drillesyg var hun også nøgen, og de uhyrligt kødfulde bryster dinglede vildt, da hun satte maskinen i gang igen. Hun var kommet ude fra badet, og hun havde trukket en duft af lavendel med ind i soveværelset. Nu gik hun over mod kommoden, men jeg var blevet alt for blød i knæene og sad nu på sengen.
   Hun åbnede en skuffe med ryggen til mig, men så tøvede hun pludselig og lukkede den hurtigt igen. Hun vendte sig om. Så kom hun hen til mig og begyndte at nusse mig i håret med begge hænder, mens hun trak mit hoved mod sine bryster.
   Jeg kan huske, at jeg sad der og følte mig afsløret i mine alt for tynde shorts, og jeg kan huske, at hendes tungespids legede kækt med underlæben, da hendes flammende brune øjne gjorde ophold lige dér. Hendes ansigt var rundt og harmonisk, men frisuren var oprørsk med det kastanjefarvede hår og de eventyrligt viltre krøller. Jeg kunne ikke tænke to sammenhængende tanker, men begejstret det var jeg.

- Stig på, sagde hun, lagde sig på ryggen i sengen og spredte sine ben.

Jeg var 14, Susanne var 50, og hun var min mors veninde. En uge efter vågnede jeg midt i et frygteligt mareridt, hvor mit hoved sad fast mellem hendes bryster, og jeg var ved at blive kvalt. Jeg vågnede hyperventilerende, min mor kom ind på værelset, og så brød jeg sammen og fortalte hende det hele.

Og så måtte jeg ikke støvsuge hos Susanne mere. Men ellers blev der mest grinet af det, og voksne mænd dunkede mig i ryggen. Der var ingen grund til at være ked af det, sagde de. "Bare op på hesten igen", sagde Bent Cement og tændte en Cecil, og så var de alle sammen ved at dø af grin. Jørgen Jungmand havde været dæksdreng, rejst på de syv verdenshave, og han havde bollet med en luder allerede som 13-årig. Det havde han aldrig skammet sig over. Han havde endda knaldet i røvhullet og var ikke sikker på, om luderen var en mand eller dame. Den ene arm mistede han senere i Fjernøsten, og derfor dunkede han måske ekstra hårdt, når han sagde, at han også var blevet mand i en tidlig alder.

Det er snart 20 år siden. Ingen har dunket mig i ryggen siden den sommer, og jeg passer godt på. Hanen på min revolver er spændt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 11/10-2015 00:54 af Alfred Phønix Modin (Manio) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 426 ord og lix-tallet er 31.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.