En ny synsvinkel..


8 år siden 2 kommentarer Blandede tekster afhængighed frustration tomhed

2En ny synsvinkel..
LIGEGLAD · En storm i mit sind.. Rusker min krop i alle retninger -... [...]
Blandede tekster · afhængighed, frustration, tomhed
8 år siden
3Kanylen er gået i stykker
Alt hun ville, var bare at være i stykker.. · En utæmmet pige med T... [...]
Kortprosa
8 år siden
2Fanget i længsel..
En tilstand så melankolsk at det ligner hun er bange for mig. Min... [...]
Blandede tekster
8 år siden
7Smag af stoffer
Derude bag skærmen.. Fra højre til venstre, oppe som nede, høje v... [...]
Blandede tekster
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Line Olsen (f. 1991)
LIGEGLAD

En storm i mit sind.. Rusker min krop i alle retninger - splitter mig ad, bidder mig i knoglerne .. Binder mig fast i .. I Den verden jeg flygter fra .. Som et offer - en flygtning, dem som vi flest af os, ikke engang vil sende et blik på gaden.. En af dem som der bare ikke er plads til i vores samfund, i DERES samfund.
- En fange i sin egen krop. liggende, tynd og bleg i sit eget opkast .. En anden's!! end hendes, hende man ønsker at dele sig selv med.. - Besættelse, lidenskab, hunger, ligegyldige og manipulerende blikke, Tom og kold sex - udenfor.. For at kunne sikrer sig de næste rolige timer i form af et par fix..
En ny definition af en afhængighed. En melankolsk, anderledes og skjult verden - En fucking kirkegård og led satan, en rigtigt led en af slagsen! Som terror.. Eller Krig.. Bomber der springer i mine vener og efterlader splinter af gift, rene stoffer i mit blod.. "Jeg fixer livet væk", og disse ord i denne sætning flænser med sådan en psykisk smerte, mit hjerte op i dårlig samvittighed.. Ren dårlig samvittighed.. Kan ikke fastholde mit blik i spejlet.. STÅ VED DIG SELV LILLE PIGE - det husker jeg hun engang sagde til mig.. Engang..
- Min virkelighed splittes op.. Pisse selv-destruktiv og modbydelig - egoistisk, er hva det er.. Ligeglad.. Ligeglad med følelser, alle disse følelser jeg får fra andre, giver andre.. Oplever.. minder, fra minder, mine og vores minder.. imens mine egne følelser skriger på hjælp og ikke er ligeglade.. Fucking følelser.. Jeg fik engang at vide, at det hele bliver lettere med tiden. På et tidspunkt vil alt dette blive et minde.. Frosset fast i et minde, vi kun beholder for os selv.. Vent på jeg giver slip.. Ligegyldigheden og narkomanen vokser KUN hvis du FODRE DEN!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 29/12-2015 03:16 af Line Olsen (Crackpigen) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 311 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.