Os, dem & en verden uden ansvar


8 år siden 3 kommentarer Blandede tekster mord mennesker terror

3Os, dem & en verden uden ansvar
I et multikulturelt samfund som vores, hvor det er normalt at had... [...]
Blandede tekster · mord, mennesker, terror
8 år siden
7Der VAR et yndigt land!
I landet langt mod nord, i en nation fyldt med hyklere og den vel... [...]
Blandede tekster
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Thomas Bonzales (f. 1996)
I et multikulturelt samfund som vores, hvor det er normalt at hade de fremmede, hvor det er normalt at elske de fremmede, hvor en falsk tryghed er blæst ind over land som en bølge fra vesterhavet.



I landet mod nord, i dens elegante købstad mod øst, ligger en borg hvor magten om landet synes at ligge tilhørende til de folkevalgte homosapiens.



Magten er for folket for syns skyld, det blinde øje kan se en supermagt i det fjerne, en verdensmagt, en endnu ukendt orden, en mørk og faretruende orden, der med sin griskhed styre og kontrollere danskere som dyr i fangenskab. 



Vi har efterhånden afgivet flere rettigheder til Apple end vi har til EU, det siger alt når det kommer til at kontrollere homosapiens eller mennesker om du vil, verden bliver styret af underholdning og fornøjelser og en falsk tro om at vi har brug for dette.



Den falske tryghed bliver ivrigt kombineret med frygten for de fremmede!

Historien viser at vi altid har haft brug for en syndebuk, i slutningen af 30,erne til midten af 40'erne var det nazityskland uden tanke for egen involvering, senere var syndebukken, russerne fra sovjet, og frem til vores tid lammer frygten for de mørkglødet fremmede fra Mellemøsten, stadigt uden tanke for egen involvering i de fremmedes tragedie.

Verden har altid håndteret frygt med blodsudgydelser, med generaliseringer af fjendens landsmænd, trosoverbevisning og tanker.

Uden tanke for ytringsfrihed og religionsfrihed og tankefrihed, endnu tre falske friheder der kontrollere os som de dyr vi er i fangenskab! 



Hvorfor have en morale, når man kan have skyklapper og dobbelt af denne.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 16/02-2016 16:30 af Thomas Bonzales (zonami) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 273 ord og lix-tallet er 53.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.