5Lidenskabens kamp
Et skønt sted. · Opmærksomheden fjernes fra virkeligheden · Der lyder... [...]
Digte
7 år siden
2Et helt andet sted
Jeg svævede jeg over et brusende hav, bølgerne brød vandoverflade... [...]
Kortprosa · afmagt, hjertesorg, krisehåndtering
8 år siden
4Når skyggerne vinder
Det var blevet tusmørke i det rolige villakvarter. Klokken var bl... [...]
Kortprosa
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Meilstrup Sørensen (f. 1974)
Jeg svævede jeg over et brusende hav, bølgerne brød vandoverfladen i det smukke blå ocean under mig. Jeg følte mig fri, ubegrænset af kødets hæmmende tyngde, min ånd svævede stille op gennem skyerne. Jeg kunne smage fugten, som jeg fløj gennem skyen, jeg kunne føle den gennem min ubegrænsede åndelige tilstedeværelse. Fugten gled gennem mig, jeg følte den udenpå, og i mit indre efterhånden som molekylerne passerede min tilstedeværelse. Jeg dykkede ned mod vandet, og fløj under overfladen, mærkede vandet gennemtrænge mig og jeg følte hver eneste dråbe. Så fiskene omkring mig svømme efter føde i livets besværlige gang mod overlevelsens betingelser. De ænsede mig ikke på trods af, at jeg susede lige forbi enkelte af dem, gule, grønne og røde fisk, smukke farver, mangfoldigheden og de stærke farver fiskene udstrålede var betagende. Jeg følte, at jeg for første gang så virkeligheden, som den var uden begrænsede filtre for øjnene, filtre som var hæmmende for den ægte virkelighed. Jeg så alting, følte det jeg så, følte fisken til højre for mig. Dens bestræbelser for overlevelse, dens nødvendighed for at skaffe føde til de tusindvis af unger den havde i maven. Jeg mærkede hver eneste af dem ligge og sprælle i deres æg, ventende på at bryde ud til deres betingelser for liv. Jeg rettede mig op mod overfladen, og fortsatte op mod himmelen. Den smukke blå himmel ud og ind mellem skyerne, jeg rettede kursen mod en snes fugle, som var et stykke væk, hurtigt fik jeg indhentet dem og svævede ud og ind mellem dem for en tid, heller ikke de ænsede mig. Jeg kunne fornemme deres frihed og glæde, ved at flyve i himmelen, de var ikke nær så stressede som de fisk jeg mødte i havet. De kommunikerede ved sang og fløjten, fløj skiftevis i formationer, og legede med hinanden. De nød livet med den forstand de var blevet tildelt. Jeg ved ikke hvorfor jeg tænkte som jeg gjorde, jeg vidste ikke hvad jeg var, eller hvad min tilstedeværelse var beregnet på, men det jeg følte var ret klart, bevidst og virkeligt, ingen filtre, ingen hæmmende utilstrækkeligheder. Et helt andet sted.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 30/05-2016 21:23 af Kristian Meilstrup Sørensen (meilstrup77) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 354 ord og lix-tallet er 39.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.