2Heartland: Misty Eye
Amy havde lige lukket Misty og Dusty på fold. Amy gik op på sit v... [...]
Noveller for børn/unge
8 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Annika Thaarup (f. 2000)
Amy havde lige lukket Misty og Dusty på fold. Amy gik op på sit værelse, kiggede ud over foldene, i vinduet, hun kom til at tænke på sin gamle hest Pegasus, som hun havde fået aflivet 3 uger tidligere, han var blevet gammel, og havde fået meget ondt.
   Misty kigge op og fik øje på Amy i vinduet, han vrinskede højt. Misty var den nye hest i flokken, han var blevet bringt til Heartland 2 dage tidligere, han havde en dårlig fortid, hans mor døde 2 dage efter hans fødsel, og ejeren var blevet nødt til at skille sig af med ham, for at kunne betale gæld.
   Han var blevet solgt til en mand, som gav hans ord på at passe godt på ham. Nu er Misty så havnet på Heartland, fordi manden ikke behandlede ham ordentligt, så dyreværnet var blevet nødt til at fjerne ham, de bringte ham til Heartland, og nu trives han.
   Misty Eye som Amy navngav ham, er 3 år den dag idag, han hedder Misty Eye fordi da dyreværnet kom med ham, var det tåget udenfor og samtidigt var hans øjne triste, hvilket jo er logisk nok når han har været lidt af en kastebold.

Nogle timer efter høre Amy, hestene vrinske, hun skynder sig hen til vinduet, og ser at Misty løber rundt ude på gårdspladsen, hvordan han er kommet derud ved Amy ikke, men det finder hun snart ud af, for få sekunder efter, ser hun en skikkelse i stalden, hun skynder sig at åbne vinduet og ser så at skikkelsen har mange værdi ting i hænderne, hun råber efter skikkelsen, og ser at skikkelsen smider alle tingene og flygter.
   Amy ringer straks til politiet, som kommer ud, Amy forklare hvad der er sket. Politiet køre kort tid efter, og en time efter, kommer de tilbage, og sagde de ikke havde fundet den person, der havde prøvet at stjæle og havde lukket Misty ud.

Amy bliver sur, og ked af det på samme tid, for hun ved at tyven måske vil komme tilbage, og denne gang måske stjæle Misty, hvilket er ærgerligt, da Amy har store planer for ham, han er Amys store fremtidige spring håb.
Forfatterbemærkninger
Dette er en lille novelle, denne serie vil fortsætte.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 12/06-2016 07:58 af Annika Thaarup (Plumbum) og er kategoriseret under Noveller for børn/unge.
Teksten er på 363 ord og lix-tallet er 46.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.