4At savne på forskud
Jeg slår dig tit ihjel. · Det er jeg ked af. · Til mit forsvar skal s... [...]
Digte
3 år siden
2Bumsen
Jeg har fået en bums. · Jeg mærker den første gang i 6. Lektien, li... [...]
Kortprosa
3 år siden
2Far
Hvor meget er arv, hvor meget miljø? · Hvor meget er stjernetegn og... [...]
Rim og vers · far, selvmord, spørgsmål
4 år siden
4En julekalender du ikke vil være hovedperso...
Kender du den der julekalender, hvor faderen tager sig selv af da... [...]
Blandede tekster · død, selvmord, jul
4 år siden
3Rusen
Et sus, en rus. · Du snurre mig rundt og alting skvulper; glæde, sp... [...]
Digte · druk, fuldskab, glæde
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Nina E. Kirkmand (f. 1987)
Halsudskæringen på hende bluse er lav i aften. Lavere end jeg nogensinde har set før på hende. Inklusiv den dag, da jeg næsten så hendes nipple, fordi hun lænede sig frem i matematik, eller den fest hos Casper hvor hun ikke kunne styre den stropløse kjole i sin brandert. Pis. Og fuck. Det slår mig hvor utrolig tæt jeg har været på at hooke op med hende tidligere, og nu er det hele væk. Fordi han kom. Ud af det blå. Nu er det kun ham, hun ser, og følelserne ser ud til at være gengældte. Jeg lader mit deprimerede, beduggede korpus falde ned i sofaen med en sådan kraft, at noget af øllet skvulper ud af plastikkruset og ud på min hånd. Jeg bander og nogen rækker mig en papirserviet fra pladsen ved siden af mig. Jeg ser til siden, lige ind i Stellas klare, blå øjne. Kønne, men ikke brune. Ikke som Simones. Og sådan er hele Stella udformet: pæn, men ingenting i forhold til bedsteveninden. Forever in the shadow. "Øh, tak" mumler jeg til hende, mest for at anerkende at hun er der.
   "Det var så lidt," svarer hun og kigger ud på det improviserede dansegulv. Jeg følger hendes blik, direkte hen til Simone og Trevor, som danser tæt. Og frækt. Hun gnider sig op ad ham, og jeg må se væk. Enten det eller gå ud af mit gode skind af jalousi. Jeg tyller resten af min øl.
   Jeg registrerer at Stella siger noget til mig, og vender mig mod hende igen. Hun forstår og gentager ind i mit øre. Hendes ånde lugter sødt, sikkert af den Mokai hun sidder med i hånden. "Irriterende med ham Trevor, hva? Jeg ved jo, at dig og Simone havde noget kørende". Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal svare, og vil tage en tår øl mere i stedet. Intet kommer ud. Jeg husker, at den er tom, og spørger Stella om hun vil have en Mokai mere med fra baren. Hun nikker og jeg rejser mig. Palles forældre har købt stort ind til festen, og man kan få stort set alt hvad ens hjerte begærer. Med mindre det altså begærer Simone.
Forfatterbemærkninger
Det her er ikke en novelle, men det er heller ikke en helt roman. Jeg var bange for, at romanlabelen ville skræmme folk fra at læse den, fordi de så ville forvente en virkelig lang smøre. Men hvad er det så? Det er et øjebliksbillede, som jeg godt kunne tænke mig at arbejde videre med. Derfor vil den nok forekomme ret ufærdig. Tak for tålmodigheden

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 15/09-2019 21:57 af Nina E. Kirkmand (Miniebsen) og er kategoriseret under Noveller for børn/unge.
Teksten er på 362 ord og lix-tallet er 20.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.