4Et du der ikke findes
mandag har svanerne lagt sig · under mælkevejen · som små sten i veje... [...]
Digte
6 år siden
2Et sted der ikke findes
mellem snegle uden huse · skiftes køn på et par fliser · jeg bryder h... [...]
Digte · snegle, livsbetingelser, spor
6 år siden
2På begge sider af mørket
de står på begge sider af mørket som lys · de kan ikke høre os kald... [...]
Digte
6 år siden
1Myre-havet født levende
november er ikke en død ven · larver deler sig i et levende ocean · g... [...]
Blandede tekster
6 år siden
3Ideen om i går
vævet er det hul nutiden ofres i · i et forsøg på mening · ideen om i... [...]
Digte · tiden, tankeflugt, hukommelsestab
6 år siden
2Som om det behøver at hjælpes
sorgen er gul som nikotin · mellem et par fingre · ind i mellem et kø... [...]
Digte · sorg, vrede, desperation
6 år siden
8Ormene har talt
år ormene har talt · i deres kredsløb under jorden · et mesterværk br... [...]
Digte · kredsløb
6 år siden
2Tag mig med
tag mig med inden du går · til et fortov du kalder hjem · til et sted... [...]
Digte
6 år siden
3Det næste glas
det næste glas hæves · de uduelige linjer finder vej · mod sammenbrud... [...]
Digte
6 år siden
3Mit rum
i væggens pagt med gulvet · siver verden ud som spindelvæv · mit rum ... [...]
Blandede tekster
6 år siden
4Fortov
det nødvendige i · at holde sig i bevægelse · dæmrer som et fortov · un... [...]
Blandede tekster · identitet, eksistens
6 år siden
2De banker radiator
hun kaster frontallappen ud · i flader hun har sunget · indimellem ka... [...]
Blandede tekster
6 år siden
3Som stof
jeg taler til en puls · reciterer du siger · min rytme er · faldet til ... [...]
Blandede tekster
6 år siden
3Vi vandmænd
vi er de vanskabte vandmænd · og vi fatter det ikke · hvor havets rød... [...]
Digte · vandmænd, kønsroller, overlevelse
6 år siden
2Dyk
du siger hun finder · min verden sneet til · med ord jeg gemmer som k... [...]
Blandede tekster · begær, utroskab, kontrol
6 år siden
4Fortæller revolver
vi slår en strand ihjel · med vinduer vi har set · engang slår vi op ... [...]
Blandede tekster · afstand
6 år siden
2Oktober
oktober eksisterer ikke · den er ikke nerve · den er ikke et håndtryk... [...]
Digte · oktober, tidens gang
6 år siden
2Luppen fra oven
atombombe placeret i metro under hovedstad detoneres · øje over lup... [...]
Digte · fragmentering, overlevelse, skyld
6 år siden
2Hostile takeover
spjættende læsioner på den anden side af plys · vanrøgtet grisling ... [...]
Blandede tekster · virkelighedsflugt, fantasi
6 år siden
1Softice
i uniform til støvet skubbes tanken · at desertøren kalder min sean... [...]
Blandede tekster
6 år siden
5Glemte ting
han er bange for at røre ved brune barbie · bange for dukkeøjne der... [...]
Digte · dukker, skønhedsideal, fremmedgørelse
6 år siden
7Løgn
Jeg har aldrig tænkt det sådan · og når jeg har tænkt det · har jeg t... [...]
Aforismer og gruk · løgne
6 år siden
4At gø
lægger mig til at gø · af de inhabile · det er min spidskompetence · hj... [...]
Blandede tekster · drømme, erkendelse, sørøvere
6 år siden
5Pennen og hånden
linjer der bare er linjer · og ingen bryder sig om dig · linjer der b... [...]
Digte · digtning, isolation
6 år siden
5Vender sig
mens han vender sig · ser han broen over floden · sundet eller bæltet... [...]
Digte · ensomhed, selverkendelse
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Arne Plester (f. 1978)
Skrift-manual
Det er hårløst. Det skal det være. Under bæltestedet er kun få steder egnede. I lysken forvanskes skriften under svedudskilning. Under foden slides den for hurtigt af, og i øvrigt må der ikke trædes på skriften. Heller ikke knæskallerne er egnede, da de benyttes som støtte under knæfald.
Håndfladen er nærliggende at forvalte med skrift. Men her gælder samme regel som med foden. Den slides for hurtigt af og blir med tiden uforståelig. Skriften på hånden forvanskes af handsker af samme årsag som lysken, nemlig svedudskilning. Der findes dog specielle handsker, der kan holde hånden sved- og slidfri under brug. Men husk, de købes kun i par.
Håndteringen af slidt skrift foregår ved at påføre den egnede blæktype oven på den slidte skrift. Dette kaldes et efterskrift. Det anbefales, at skriften skrives på den mindst anvendte hånd, således at man kan anvende den anden hånd til at eftergøre skriften. Håndteringen af forvansket skrift er sværere og bør kun udføres af professionelle. Hertil anvendes ofte en sugeklud, hvis man ønsker at bevare den oprindelige skrift. Denne metode finder sjældent anvendelse, da det kan tage flere år at rekonstruere forvansket skrift. De fleste vælger at få foretaget et afskrift. Her sliber den skriftlærde det øverste hudlag af og påfører en tro kopi af den oprindelige skrift. I begge tilfælde er det vigtigt at søge hjælp, før skriften er helt forsvundet.
Andre hårløse steder at placere sin skrift er øjenlåg. Dette anbefales ikke, da skriften herved ikke kan ses med åbne øjne. Hertil kunne det anføres, at man kunne lukke det ene øje og se med det andet. Men som mange, der er bekendt med skriften, ved, kræves to øjne for at se rent.
Som anført er der begrænsede steder uden behåring på kroppen, hvor man kan påføre skrift. Flere tyr til de indvendige områder - ganen og mundhulen og endog tænderne og tungen. Dette kræver særdeles slidstærk skrift, og vælger man tænderne til at opbevare sin skrift, kræves der et halvårligt eftersyn hos en tandlæge, der er kyndig i skriften. Denne måde at bevare skrift på udføres ikke på mælketænderne. Det er forbudt og kan straffes med bøde og i grelle tilfælde fængsel.
Et område, der omhandler opbevaring af skrift, er de hudløse områder. Hertil tælles ikke kun tænderne, men også organerne og indvoldene. Stomien er ofte den løsning, de fleste vælger, da skriften kan pakkes væk efter anvendelse. Andre vælger de naturlige kropsåbninger. Dette bør overvejes nøje, da det kan medføre smertefulde fissurer i huden omkring det eksplorerede område.
En sidste mulighed er skelettet. Her graveres skriften direkte ind i knoglerne. Denne mulighed anses af mange for forkert, da knoglerne kan ligge mange år i jorden, før skriften forsvinder. Skriften skal forgå som kødet, hævder de og anfører et uddrag af den ældre skrift, der netop siger, at skriften forsvinder fra kødet for at bevares hinsides. Dette, mener de, betyder, at den skriftende først frigøres fra det jordslige bånd, når både kødet og skriften forfalder til støv, og at den skriftende derfor må vente mange år før den endelige passage.
Den mest populære måde at opbevare skrift på er dog stadig at skrive den bag øret. Denne måde at opbevare skrift på gør dog også, at den er sværere at hente frem. Den risikerer at blive glemt på grund af den utilgængelige placering, og derved løsriver den sig fra det moderne menneskes hverdag og blir med tiden en mystisk samling af ord, der kan vise sig uforståelig og uforenelig med den kontekst, den er blevet placeret i - en kontekst, der jo først og fremmest er skriftbærerens dagligdag.

598 ord, 7+ ord 152

Tekst 2
Dette er ikke hovedbunden. Det burde du. Under bæltestedet passer nok point. Ingle svejsning forvrænget Bibelen. Vnoga glider hurtigt og bestemt ikke træde Bibelen. I knæet, velegnet, da de anvendes i træthed som bærer.
Palma i den kontrollerede skriftligt. Er den samme regel, men med en fod. Det er meget hurtig og tager tid uforståelig. Titel handske af samme grund som i lysken, dvs svejsning ændret. Men der er særlige handsker til at holde din sved tøj til at arbejde uden at bruge deres hænder. Men husk, at du er nødt til at blive købt i par.
Rediger passende type blæk til at skrive i en slidt skriftligt opnås ved ansøgning. Det kaldes valg. Det anbefales at skrive på siden er skrevet, det er mindre travlt, så du kan bruge din anden hånd til at simulere input. Beskadiget svært at ændre kilden og skal udføres af fagfolk. Ofte brugt i absorptionen af klud til at bevare den oprindelige tekst. Denne metode bruges sjældent, fordi det kan tage flere år at genoprette en beskadiget skrifttype. Mere foretrukket at have en kopi. Denne mølle beskrive de øvre lag af huden og forårsager en nøjagtig kopi af det oprindelige brev. I begge tilfælde er det vigtigt at søge hjælp, før blækket er fuldstændigt forsvundet.
En anden lille stykke af øjenlåg og skrifter. Det anbefales ikke, fordi Bibelen ikke kan ses med øjnene lukkede. Desuden kan det argumenteres, at det ville lukke det ene øje og det andet. Men ligesom mange, der er bekendt med Skriften, vi ved, at for at se klart begge øjne.
Som allerede nævnt, er det begrænset, og der er ingen hår til at sove kroppen tildeles et sæt af karakterer. Mere tyr til intern Uranus og mund og endda tænder og tunge. Kræver en meget stærk brev, og vælger at holde dine tænder skriftligt kræver semi - årlig undersøgelse af en tandlæge, der er kyndige i Skriften. Således vil skrifttypen ikke arbejde i de primære tænder. Forbudt og kan straffes, og i alvorlige tilfælde fængsel.
Et område, der har at gøre med at redde skrifttype udendørs. Som forventet, ikke kun tænderne, men også de organer og indvolde. Oral opløsning er ofte de fleste mennesker vælger kakpismo rengøres efter hver brug. En anden af åbningerne i kroppen. Bør overvejes nøje, da det kan forårsage smertefulde revner i huden omkring området eksplorerede.
Den sidste mulighed er skelettet. Denne signatur er taget direkte ind i knoglen. Denne mulighed anses af mange som døde knogle kan være mange år i jorden, før du skriver. Spring trykning, såsom kød, siger de, der peger på passage i Skriften, der sagde simpelthen siger, at brevet forsvinder fra kødet skal opbevares udendørs. Dette, siger de, betyder det, at den sidste bog, først udgivet af verdslige bånd, og hvis kød og skrivning i støvet og i slutningen af scriptet, så vi bliver nødt til at vente mange år, før endelig godkendelse.
Den mest populære måde at gemme filen stadig skriver hans øre. Denne metode til at lagre manuskriptet til dem svære at huske. Fare på grund af en utilgængelig placering glemt og så fjernet fra moderne menneskers liv og endelig får en mystisk gruppe af ord, der kan forstås og neonlayn sammenhæng, hvori den er placeret - rammetype hele dagen, første ejer

546 ord, 7+ ord 129

Tekst 3
Der er intet hoved. Det bør være. Nogle steder at samle hans bælte. Brevet fra flokken udskillelse af sved på hendes hofter. Ikke ske så hurtigt fødder, diasshows. Af disse er støtten lidelsen, samt knæskallers.
Palmen er årsagen, sammen med regeringen. Det er den samme fod. Ordningen vil også hurtigt der er en sæson. Husk dog, at katten sluppet løs i hans hænder, og af samme grund, fordi centret, nemlig handsker. Men anvendes til svejsning og hånd i hånd, og slid -fri handsker. Husk dog, vi købte dem at vise.
Med den skrevet ud fra en af disse ting, det er skrevet i headeren, trætte af den korrekte idé om dette blæk. Dette er en epilog. Korrupte font håndtering, det er et vanskeligt miljø. Den oprindelige tekst er ofte også observeret tiltrækning hylster er. Skrifttypen der er beskadiget, tegnene på dette i flere år, af denne grund. Fordi det sjældent De fleste af de valgte model. På dette tidspunkt møllen af det øverste lag af huden, og skriftkloge første grund for ham ved eksempel af scriptet. Enten måde, gjort uanvendelige for blæk skal bruges til at søge hjælp.
Gør bare dig og skrive den anden bevægelse af chok. Luk øjnene efter dette, kan evangeliet ikke ses, er det ikke anbefales. Derudover kan du og andre anklager mod ham i den lukkede øje. Men det er nødvendigt at know're skriftligt på et uendeligt antal opfattes af øjet bekendt.
Det er sagt, at USA ikke kan endeligt henvist til en vædder, de steder, hvor kroppen. Og i munden og tungen, ganen og tænder fra dig - men til de indre dele af læggen. De, der kender de krav skriftligt, og skriften var vælge skrifttype ekstremt holdbart halvårlige eftersyn af tand tandlæge. Er det ikke i hovederne på at opretholde et sted tænder fra mælken skrevet. Det er forbudt for det onde i fængsel og straffen for den forbandede, og andre.
Døbefonten af det eksponerede område Colorado steder. Bølgelængde ikke kun kroppen, men også i tænderne og den indvendige. Stigma kan gemmes senere at bruge til at skrive ofte, at de fleste mainstream please. Den anden i en naturlig krop, valg af karriere. I overfladen af huden revner rundt Eksplorerede fleste kan være bitter og skal nøje overvejes.
Endelig er det også, i de fleste tilfælde forsvandt på sin rejse. Har du ikke signaturen i sig selv skrevet knoglen. Husk dog, for et par år siden i landet med knoglerne, det forsvinder, det er forkert, fordi mange mennesker ser for sig selv. Det mener også, og på grund af støv lag og skrive kød og den ønskede ende af verden, derfor enden af kæden forventer at slappe af med mere end et år før udløbet af den første kilde medier.
Udsendes fra hjertesygdom på den måde at finde en skriver, at ifølge ørerne. Det er svært at huske, fordi det er skrevet på den måde i massen. Der bæreren er lige begyndt.

492 ord, 7+ ord 100
Forfatterbemærkninger
Forsøg med google-translateret tekst Første tekst (Skrift-manual) er en tekst, jeg har skrevet. Tekst 2 er en "oversættelse" af første tekst ved hjælp af google oversæt. Teksten er oversat gennem 5 sprog og derpå oversat tilbage via de samme sprog i omvendt rækkefølge. Altså 1,2,3,4,5,4,3,2,1. Hvor tallene er forskellige sprog. Sprog 1 er dansk. Tekst 3 er den første tekst (Skrift-manual), der har gennemgået 10 (tilfældige) iterationer. Den er til sidst oversat til dansk.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 31/07-2017 17:02 af Arne Plester (Theplayer1978) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 1651 ord og lix-tallet er 36.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.