Drømmene om min mor


5 måneder, 13 dage siden 3 kommentarer Digte ensomhed

3Drømmene om min mor
Jeg drømmer om hende om natten, det gør ondt. Jeg drømmer gode ti... [...]
Digte · ensomhed
5 måneder, 13 dage siden
3Min skyld
Barndommen den var hård, men det vidst jeg ikke på daværende tids... [...]
Blandede tekster
5 måneder, 20 dage siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Cecilia Boesgaard (f. 1999)
Jeg drømmer om hende om natten, det gør ondt. Jeg drømmer gode ting og jeg drømmer dårlige ting om hende, men det er de gode drømme der gør mest ondt. Jeg savner hende, men jeg prøver at lade som om jeg ikke gør. Jeg tror stadig jeg elsker hende selv om jeg prøver at lade vær, jeg tror aldrig det går væk, jeg tror jeg skal leve med det resten af mit liv og det gør ondt.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 13/10-2018 18:01 af Cecilia Boesgaard og er kategoriseret under Digte.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.