1Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Tom, stop!" · Faren til teenageren, stod nogle meter længere nede ... [...]
Fantasy · sorg, tragedie, en virus
5 år siden
4Når Zombier Ikke Er Zombier - En Fader's Ta...
"Bag dig!" advarede stemmen i hans øre. Tom trykkede på dobbelt v... [...]
Fantasy · familie, en virus, tragedie
5 år siden
2Minutter Efter Glimtet
Hal Gage trådte på enden af sit skateboard, så den anden ende spr... [...]
Fantasy · en anden verden, to venner, naturkatastrofe
6 år siden
2Donndrick
Donndrick løftede sit krus og tog en stor slurk af dens indhold. ... [...]
Fantasy · racisme, tab, fremmedgørelse
6 år siden
1Når Zombier Ikke Er Zombier - I Sikkerhed
Manden vaklede nogle skridt tilbage. Et 'plump' lød i det noget s... [...]
Fantasy · sorg, skyld, frygt
6 år siden
2En Stormende Ankomst
Det var en dag ulig nogen anden dag. Solen havde efterladt landsb... [...]
Fantasy · uvejr, tro, mægtige kræfter
6 år siden
5Når Zombier Ikke Er Zombier - Første og Sid...
Del 1: · "Du burde virkelig gå ned til skolesygeplejersken med det,... [...]
Fantasy · frygt, overlevelse
7 år siden
3At Overleve - Kapitel 2
"Rolig Stejler," sagde Kaptajn Ryland til sin sorte, robuste hing... [...]
Fantasy · vold, mod, desperation
7 år siden
3At Overleve - Kap 1
Jeg løb forbi grønne, hvide og brune træer i min flugt gennem sko... [...]
Fantasy · overlevelse, monstre
7 år siden
3Vor Hold
Hey du · Ja dig · Tror vi stadig på hinaden · Ved du at dine ord fik mi... [...]
Digte
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristian Andersen (f. 1991)
"Bag dig!" advarede stemmen i hans øre. Tom trykkede på dobbelt v'et og sprang i dækning bag nogle af de mange murbrokker i den bombede by af ruiner. Han stak hurtigt hovedet op over kanten og affyrede et par korte skud-salver. Hans synsfelt blev fyldt med rødlige pletter, da hans ild blev besvaret.
   "Fuck," bandede han og fandt et nyt "cover" bag et træ. Pludselig kom Mads bagfra og efter nogle få kniv-stik, lå hans angriber død på jorden. Det ville sige, indtil han blev respawned igen.
   "Hvor kom du fra?" lo han ind i mikrofonen.
   "Total ninja," sagde stemmen skaldgrinende. Et lyn kløvede Tom's hoved og hans hånd fløj op til det øverste af kinden, før den gav nakken en ordentlig klø-tur. Cremen lægen havde givet ham, for snart to uger siden, havde ikke hjulpet en skid. Tvært imod var det blevet værrere og havde spredt sig til hans ansigt. Tomat Tom havde nogle af hans klassekammarater kaldt ham i klassen i starten på ugen, pågrund af tonen i hans ansigt. Han havde meldt sig syg og bildt sine forældre ind at han ikke havde det så godt. Hans mor havde lagt en hånd på hans pande med et undersøgende blik i øjnene, men det lod til at de købte hans forklaring. Udover at han gik og nyste, havde han det egentlig fint. Men hovedpinen var dog ny og udslættet var kun blevet værre.

"Noget galt?" spurgte Mads, hvis stemme fik en lidt mere alvorlig tone.
   "Nah, bare hovedpine igen," sagde han og afsluttede sætningen med en forkortelse af tre ord. "Afk."
   "Later, bro."

Han trak headsættet over hovedet og lagde det foran tastaturet, skubbede kontorstolen bagud og åbnde døren ud til gangen og videre ud til badeværelset. Han trykkede ned i dørhåndtaget og skar tænder da døren ikke gik op. Bank, bank, bank! Fra trappen længere nede af gangen, hørte han fløjtende lyde. Lyde der fik ham til at skære tænder endnu mere. Hans far var ved at se en håndboldkamp eller var det fodbold?

"Sara lås op," sagde han og spyttede ordene ud, mens han igen tog sig nænsomt til hovedet.
   "Ja, ja, ihhhrr slap da af," lød hendes stemme bag den dundrende dør. Han skubbede hurtigt døren op og fik med det samme våde sokker, da han trådte indenfor. Hans lillesøster, to hoveder kortere end ham, stod foran spejlet i nattøj og med et håndklæde viklet omkring hovedet. Tom halvt fnyste, halvt grinede af synet. Sara vrængede ansigt og gik forbi ham med snuden i vejret. Hendes storebror flåede skabet op, skruedede febrilsk på låget i flere sekunder, før han indså at det var børne-sikret.

"hmmmf," lød det fra luften der kom ud af hans sammenpressede tænder. Endelig fik han det op og rystede en pille ud i hans hule hånd. Han fyldte et glas op med kold vand og smed pillen ind i munden, før den blev skyllet ned.

Lad det være ovre, tænkte han og så ind i sit tomatrøde ansigt. Det føltes som om det brændte og det kløede flere steder, hans ene kind var i forvejen mærket af hans negle. Tom skreg pludselig og bøjede sig hostende ind over vasken. Han gav slip på glasset, der med et dump landede på måtten og rullede forbi toilettet. Han spyttede en klat blod ud og... og en tand?

"Tom er du okay?" kaldte hans søster og han hørte den velkendte knirkende lyd, som kom fra hendes dør, hvis hængsler virkelig trængte til at blive smurt. Tom vaklede nogle skridt bagud og stødte ind i beholderen til vasketøjet. Han skreg igen og tog begge hænder op til sine kinder. De blå øjne der stirrede tilbage fra spejlet havde nu et vildt udtryk i dem. Ved lyden af hans søsters skridt drejede han hovedet i retningen mod døren, der straks blev åbnet. Hans søster stoppede op i døråbningen ved synet af blodet omkring hendes brors læber.
   "T-t-tom?" sagde Sara og kunne knap nok høre hvad hun selv sagde i det hun gik nogle skridt bagud. Tom brølede som svar og kastede sig over hende.
   "FAR!" råbte hun af alle sine lungers kræfter.
Forfatterbemærkninger
Siden de sidste når zombier ikke er zombier historier, har min zombier ændret sig lidt - til den lidt mere realistiske slags.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/02-2019 00:50 af Kristian Andersen (Den_Friske) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 688 ord og lix-tallet er 28.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.