One night stand


5 år siden 2 kommentarer Kortprosa nat varme fest

5Flashbacks
Han ligger ovenpå mig. Hans fingre er svedige, og hans øjne er m... [...]
Kortprosa · voldtægt, tilbageblik, forelskelse
3 år siden
2One night stand
Linda ser på mig, med et skævt smil. Hun spørger om jeg har tænkt... [...]
Kortprosa · nat, varme, fest
5 år siden
2Forlaget
Jeg sidder til endnu et aften kursus hos Forlaget. Fyren ved side... [...]
Kortprosa · kultur, anderledes, ungdom
5 år siden
26.klasse - Legit
Pigerne i min klasse, er næsten 2 år ældre end mig. Jeg sprang 5.... [...]
Romaner · krop, skolen, fremtidssamfund
5 år siden
4Folkeskole
Umuligt at række hånden op · Ordene komme buldrende, undviger tanke... [...]
Digte · psykiatri, mennesketyper, skolegang
5 år siden
3Noget galt
Jeg ved at der er noget galt, lige fra jeg træder ind i din lejli... [...]
Blandede tekster · frustration, voldtægt, forhold
6 år siden
4Kirken
Nick flåede slipset af, inden han startede bilen. Majbritt ved ha... [...]
Kortprosa · observation, tankeflugt, fremmedgørelse
6 år siden
12Tomgang
Jeg har brug for, at der nogle omkring mig · Jeg har brug for, at d... [...]
Digte · ensomhed, usikkerhed, parforhold
7 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Ida Hansen (f. 1991)
Linda ser på mig, med et skævt smil. Hun spørger om jeg har tænkt mig at score i aften. Jeg smiler, og ryster på hovedet. Linda svare "hey, vi er kun unge éngang." Hun lyner min kjole, imens jeg retter på mit hår. Linda har de flotteste timeglas former, med store hofter, og kæmpe store bryster. Hun er mørkhåret, og har en udstråling, der gør at jeg i starten var en lille smule bange for hende. Hun sukker højlydt over at det ene, af hendes optegnede bryn, pludselig sidder lidt for højt i forhold til det andet. "Her, lad mig gøre det" Jeg tager det ud af hånden på hende, og putter makeup fjerner på en vatrondel, og vasker det ene bryn væk. Men foundation, dækker jeg hendes oprindelige bryn, og tegner et nyt op, der sidder mere symetrisk i forhold til det andet. "Så, hvad synes du?" Jeg stiller mig om bag hende, og vi får øjenkontakt i hendes spejl. Hun nikker anerkendede. "Fedt, det er du fandme god til"

Vi ankommer til Bremen, lige i sidste øjeblik. Der er sort af mennesker. De strømmer imod stole rækkerne. Linda råber ind i øret på mig, at vi klatre over stoleryggene. Næsten samtidig bevæger vi os hurtigt, hen over de første 7 rækker, inden Linda lader sig dumpe ned ved siden af Per Vers, der grinende stikker os en highfive inden han giver os et håndtryk, og præsentere sig selv som Per. Linda og jeg ser på hinanden og er ved at flække af grin. Koncerten går i gang, og vi hengiver os til musikken. Nyder at vi bare er der. Uden så meget drama.

Jeg får øje på ham iblandt stolerækkerne. Han er en upcomming rapper, som jeg har lagt mærke til de sidste par måneder. Han er muskuløs, og tatoveret. Og han virker så sympatisk i de interviews jeg har set med ham.
   Efter showet er jeg på vej i baren. Han går baglæns, og vi ramler sammen. Han smiler til mig, og tager fat i stoffet på min kjole. Han trækker mig tættere på, inde han bukker sig ned over mig, og fortæller mig, at jeg ser godt ud. Vi snakker lidt, udvæksler numre, og pludselig er aften blevet til nat, og nat er blevet til tidlig morgen. Jeg lader Linda trække mig ud af baren, og vi springer ind i 4a. Min mave bobler af lykke. Aften har været næsten magisk.

Dagen efter får jeg en sms. Han skriver at han gerne vil se mig. At han allerhelst bare vil kneppe mig. Jeg er underligt smigret. Vi sender lidt snaps frem og tilbage, indtil jeg én dag, har samlet mod nok, til at tage hjem til ham. Da han åbner døren, lyser hans øjne af forventning. Han trækker mig ind til sig, og kysser mig. Han bider mig i læben, inden han lukker døren bag sig, og tager mig i hånden. Jeg lader ham trække mig med ind i hans soveværelse. Jeg fortæller ham bagefter, at det er det bedste sex, jeg nogensinde har fået. Og jeg lyver ikke engang. Han behandler mig godt. Taler så pænt også sødt til mig. Og der går ikke ret lang tid, før han ændre min måde, at tale, og tænke om mig selv på. Jeg ser pludselig mig selv anderledes. Og det er næsten som om, at jeg ender med, at få et øget selvværd af et one - night stand.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 08/07-2019 22:20 af Ida Hansen (Kajaki) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 572 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.