4112
Mindst 112 gange om dagen · tager mit hjerte elevatoren · op og ned i... [...]
Digte
2 år siden
3Jeg håber at se dig igen en dag
Mine gummistøvler sjapper i de brune blade · Kulden sniger sig ind ... [...]
Digte
3 år siden
2Søster
På et tidspunkt forsvandt du fra mig · Jeg kunne stadig se dig · Du v... [...]
Digte
3 år siden
4Barndommens verden
For enden af den lange vej med rækkehuse til alle sider. kunne ma... [...]
Livshistorier · barndomsgaden
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Silje Aleb (f. 1969)
For enden af den lange vej med rækkehuse til alle sider. kunne man gå forbi Sundby Algård. Så lå den der. Verden. Allerede dengang havde jeg en forkærlighed for sprog. Min veninde og jeg, vi var 5-6 år, stillede os ud ved busstoppestedet på Højdevangs Allé. Der stod vi og lod som om, vi skulle med bussen. Samtidig talte vi et sprog, som vi kun selv forstod. På den måde kunne vi både lade som om vi var voksne og som om vi kom fra et andet land. På det tidspunkt havde jeg i endnu ikke været i Sverige. Til gengæld havde jeg været i Urbanplanen og i kolonihaverne ved Englandsvej. Jeg havde ikke været i klubben. Det var kun for de store. Sundby Algård lå stor og mægtig for enden af vejen lige inden man gik ud i verden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/08-2020 23:48 af Silje Aleb (Paletten) og er kategoriseret under Livshistorier.
Teksten er på 140 ord og lix-tallet er 22.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.