3De talende vægge - første bog - Kapitel 2: ...
Mattæus fortæller · Jeg vågnede ved at solen stak mig lige i øjnene... [...]
Romaner · mod, livet, begyndelse
3 år siden
1De talende vægge - første bog - Kapitel 1 H...
Bjørk fortæller · Mine forældre havde været væk i nogle dage nu, og... [...]
Romaner · ungdom, forelskelse, nogetnyt
3 år siden
3De talende vægge - første bog - Prolog
Vi var i en lejlighedspark, et par kilometer væk fra Københavns c... [...]
Romaner · begyndelser, familieliv, nytliv
3 år siden
2De talende vægge - første bog - Forord
Baseret på nogen lunde virkelige hændelser, kan jeg lige så godt ... [...]
Romaner · kærlighed, ungdommen, psykisksygdom
3 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Chrysanthe Appollina (f. 1996)
Baseret på nogen lunde virkelige hændelser, kan jeg lige så godt fortælle nu, har jeg valgt at erindre om et liv, som jeg ikke helt havde set komme.
   Inden jeg overhovedet valgte at skrive de første ord, lade de personer blive født, som skulle fortælle historien, spurgte jeg mig selv: hvordan kommer det her til at gå?
   Hvordan ville folk reagere på dette? Vil det kun være små piger i folkeskolen der ville læse dette?
   Jeg havde ikke regnet med at blive den person jeg er endt med, jeg havde troet at jeg ville ende andet steds, men jeg fortryder ikke et eneste trin jeg har taget på vejen, overhovedet.
   Jeg havde aldrig troet, at det at blive voksen, betød, at jeg skulle stå og være en person som jeg ikke helt kender igen. For mig selv, og jeg tror også for mine venner. Jeg er endt ude i et individ, som er meget anderledes end den pige, naiv som hun var, færdig med gymnasiet og skulle opleve verden. Men i stedet blev arbejde som den lokale tjenerinde i lille Ribe, og forhåbentligt begynde studiet, så snart der var en lejlighed ledig, eller en som kunne købes.
   Rejsen fra barn til voksen, har været meget anderledes end jeg havde gået og troet. Jeg havde altid været det her ansvarsfulde menneske, og det genkender jeg endnu, men med årene er der også kommet en tykkere hud på kroppen. Ord, handlinger og mennesker gør ikke ondt som de før har gjort. Til gengæld er der mennesker, som er blevet igennem så meget, om jeg fortalte dem om hvad der foregik eller ej, og det er en del af den tykke hud. De var med til at gøre mig robust.
   Med det sagt, burde jeg måske fortælle, hvor vi befinder os, og hvad der skal til at foregå og så meget mere. Skal forresten læses på eget ansvar.
Forfatterbemærkninger
De talende vægge handler om livet som ung i København, hvor man lærer forskellige unge mennesker at kende på godt og ondt. De første personer vi møder, som er vigtige, er Bjørk og Matthæus. De introduceres først efter at det er muligt at offentliggøre prologen, og kapitel 1. Jeg håber, at I vil tage godt imod mit første forord.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/09-2020 23:45 af Chrysanthe Appollina (LittleJensen) og er kategoriseret under Romaner.
Teksten er på 315 ord og lix-tallet er 32.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.