3Betingelsesløs kærlighed
Tom indeni · Som en dåsetomater · Der hæmningsløst er blevet skrælle... [...]
Digte
20 år siden
3NEJ!!! barnet først!!!
Det er en god dag. Han leger nede under bordet. Kører rundt med s... [...]
Blandede tekster
21 år siden
4Massernes urinsex
Kigger ud af vinduet mens vilde regndråber · gør kamikaze mod forto... [...]
Digte
21 år siden
1Morgen
Snorken til højre for mit øre · mærker rystelserne i madrassen · når ... [...]
Digte
21 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Maya Submizzed Ryom (f. 1978)
Hun hørte ham kalde fra den anden ende af universet. Hun hørte ham svagt, hans barnestemme i gråd. Han manglede hende. Hun tog sin sky og styrede den i retning mod virkeligheden og åbnede øjnene.

Hurtigt var hun ude af sengen, nøgen og frysende i den kolde entre. Hun ønskede sig et nyt sted at bo, men dette var hvad der var at få, da hun stod og ville væk fra det hun havde kendt.

Dynen landede på gulvet bag hende, og hun hastede igennem stuen og hen til hans værelse. En rejse der kunne gøres på blot 4 lange skridt. Hun tog forsigtigt i håndtaget og kiggede ind til ham. Han drømte. Hun gik hen til sengen og lagde forsigtigt hånden på hans ryg. Strøg ham blidt og beroligende mens hun nynnede en strofe fra scarborough fair... Han kastede sig stadig i sine dyner og hun bøjede sig ned og tog ham på armen. Puttede dynen godt omkring ham og lagde læberne mod englehuden på han skind. Pustede lidt varm luft på hans tårevædede kind. Kyssede stille en tåre væk. Nynnede fortsat, ledte lyden mod hans øre...

Sådan stod de en tid, og han holdt langsomt op med at græde. Pludseligt gav hans lille krop et spjæt og han sukkede dybt. Åbnede øjnene og sagde 'far', med glasklare øjne. Hun trak vejret dybt.
"Ja, skat, far savner også dig. Og du skal besøge ham og Jane igen på fredag, i Vejle." Han så undersøgende på hende og lukkede så igen øjnene. To minutter efter sov han.

Hun stod en tid og forsøgte ikke at græde. Lagde ham i sengen og kyssede igen hans kind. Afleverede den tåre tilbage hun havde taget. Hvor ville hun ønske, at hun kunne være sikker på, at det passede.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/12-2002 15:20 af Maya Submizzed Ryom (submizzed) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 295 ord og lix-tallet er 23.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.