0Skovnisserne
Hvis du sætter dig stille ned, så skal jeg fortælle dig, hvad jeg... [...]
Eventyr og fabler
13 år siden
4Lucky
- Nej, hvor er den sød. Må vi ikke beholde den? Hvad skal den hed... [...]
Livshistorier
17 år siden
1Da Virus blev væk
Kender du familien Vira? Nu skal jeg fortælle dig, hvem de er. Fa... [...]
Godnathistorier
18 år siden
10Besøg
Fredag d. 8. juli 2005. · Kære dagbog. · Nu er jeg endelig kommet hje... [...]
Noveller
18 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Mona Skovgaard (f. 1971)
Nu skal jeg fortælle dig en historie om en lille dreng, som hed Tobias. Tobias kunne ikke lide at være alene, men ind i mellem var han nødt til det. Når han skulle være alene, så fik han altid noget legetøj, som han kunne lege med. Alligevel savnede han sin mor og far så meget, så han bare græd og græd og græd.

Nu tror du måske, at Tobias' forældre var rigtig onde, når de lod deres lille dreng være alene, men det var de faktisk slet ikke. Det var nemlig ikke sådan, så de forlod huset. De var bare inde i rummet ved siden afm hvor Tobias var, men han følte det, som var han alene i hele verden.

Pludselig en dag blev Tobias' legetøj så ked af det, så det valgte at gå sin vej. Denne dag havde Tobias grædt højt i meget lang tid. Hver gang hans mor og far havde givet ham et nyt stykke legetøj, smed han det bare hen ad gulvet. Til sidst blev alt legetøjet ked af det, fordi Tobias ikke gad lege, og derfor valgte det at gå sin vej.

Resten af denne dag var Tobias tavs, men ked af det. Han forstod nemlig først nu, hvor sørgeligt det var for legetøjet, når ingen gad lege med det. Hele natten drømte Tobias om sit stakkels legetøj, som havde forladt ham.

Næste morgen, da Tobias vågnede, blev han meget glad. Alt hans legetøj var kommet tilbage, og fra den dag legede Tobias trofast med alt sit legetøj.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/02-2003 21:54 af Mona Skovgaard (mona-skovgaard) og er kategoriseret under Godnathistorier.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.