18 år siden

Kvinder og omskæringer????

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
7 dage siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 13 dage siden
Kære DagBob

”Danske piger vil omskæres”. Med de største typer der overhovedet kunne opdrives, havde Ekstra Bladet endnu en gang sat en forside som kunne lede tankerne hen på den sensationsjournalistik, som netop gør, at Bob aldrig ville bruge penge på den værdiløse samling optændingspapir som en stor del af den danske befolkning så ulyksagligt, men dog trofast, bruger deres penge på hver eneste dag.
Bob tænkte at det kunne simpelthen ikke være rigtigt. Som Bob forstår det, betyder det at man fjerner klitoris, og hvorfor i alverden skulle en normalfungerende dansk kvinde dog ønske sig det, hvis ikke hun havde indgået et forhold til en anden religion end den kristne?

Forsiden havde faktisk sluppet sit tag i Bobs hukommelse, da han sidst på eftermiddagen rundede en grillbar for en lille hurtig eftermiddagspølse. Her lå selv samme sprøjte og ventede på at blive læst, og Bob faldt for fristelsen (som han i øvrigt ofte gør når andre alligevel har købt skidtet).

Her kunne Bob så læse historien om, at et stigende antal danske kvinder går til lægen for at få tilpasset stænklapperne til undervognen (ja undskyld…den MÅTTE ud), skamlæbernes størrelse til bikinien skulle der stå. Det skulle især være helt unge kvinder, teenagere, som føler sig skidt tilpas over størrelsen på deres indre skamlæber, og derfor gerne vil have dem opereret ned i størrelse så de ikke stikker ud over de yderste.

Til det må Bob altså lige et øjeblik blive alvorlig, og fluks ytre sin mening, for dermed forhåbentlig at bringe disse kvindfolk tilbage på rette spor. Søøøøøøøøde piger, jeres kønsdele kan stort set ALDRIG være grimme. For det første skal i huske på, at i har med mænd at gøre (medmindre i er lesbiske, og så vil Bob ikke blande sig). Vi mænd er dybt taknemmelige, bare jeres kønsdele overhovedet er i vores synsfelt, så hvordan de ser ud, skal i ikke spekulere over for vores skyld.

Derudover vil Bob gerne krydre med en personlig historie, en historie af den slags Bob ellers normalt holder for sig selv. For nogle år siden mødte Bob en ung kvinde, og sød musik opstod. Heldigvis blev vi også fulde, og aftenen endte i den unge kvindes seng. Tiden gik, og det blev næste morgen, og nu opstod en situation, hvis billede som Bob stadig kan fremkalde på sin indre nethinde. Den unge kvinde befandt sig i en situation hvor lyset faldt på hende bagfra, og i en position som gjorde, at Bob havde et helt perfekt billede af hendes smukke smukke kvindelighed, med nogle indre som var markant længere end de ydre. Hammer frækt var det, og tilmed super smukt at se på. Den dag i dag står hun som en af de bedste oplevelser Bob har haft i den retning, og det eneste Bob reelt kan huske af hende, et netop dette billede. Værd at tænke over, inden i render til lægen og beder om en tur med den store hækkesaks piger.

Nu er Bob jo ikke dummere, end at han godt ved, at de fleste vil sige det ikke er for mændenes skyld, men for deres egen. Jo jo, naturligvis er det da det. Selvfølgelig. Men det ville jo aldrig have været aktuelt at føle sig beklemt over udseendet på ens kønsdele, hvis ikke det var fordi man gik rundt og troede at andre ikke kunne lide at se på dem?

Artiklen rejste i øvrigt en anden interessant lille ting, som lige er vand på Bobs mølle. Med den stigende tendens til at kvinder er helt glatbarberede forneden, bliver deres kønsdele også mere synlige, og dermed er der pludselig kvinder der opdager, at ikke alle kvinder er bygget ens. Jamen det er jo det Bob har sagt i mange år nu: Så få dog noget hår på. Helt nøgen var muligvis frækt dengang det kun var noget enkelte frigjorte kvinder gjorde. Nu er der dæleme langt mellem, at Bob møder en kvinde (og her kunne den sætning desværre faktisk godt slutte*G*) som har beholdt bare lidt kønsbehåring. Bob længes ikke efter en tyskerbusk model midtfirser, men bare en pænt trimmet udgave af en voksen kvinde. Er det ikke muligt længere?

Åh åh…..nu vi er i gang. Bryster. Lad nu være med alt det pjat med at fylde dem med alle mulige ting for at få dem større. Aaaargh…..stort er ikke smukt. Falskt er ikke smukt. Bryster skal helst flade ud når en kvinde ligger på ryggen, ikke stritte uhæmmet lige op i luften. De skal også helst passe i størrelsen til den krop de sidder på. Ligesom de altså langtfra er lækre når de peger opad og udad, eller er kuglerunde. Helt fint at man putter lidt af hvert i dem, hvis man for alvor er blevet snydt fra naturens side, men det er ikke mit indtryk at det gælder for alle. Nå lad det nu være, det var ikke emnet.

Kære kvinder, blot for at slå det fast. I er smukke som i er, i behøver ikke rende til lægen og blive bygget om hele tiden.

Jeres ydmyge

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kvinder og omskæringer???? er publiceret 09/06-2006 23:21 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.