17 år siden

Bob og Nettoprinsessen

Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
17 dage siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Kære DagBob

Der er kommet en ny Nettoprinsesse i Bobs lokale Netto, hvilket jo er uhørt belejligt, eftersom Bob jo faktisk p.t. er ugift.

Bob blev dog i den grad overhalet indenom sidst han var i Netto og lagde an til sin sædvanlige langdistancecharmetaktik. Det var forbandet, men Bob måtte anerkende nederlaget, og i hemmelighed beundre sin overmand for hans stil, selvom det var lidt snyd faktisk, idet overmanden brugte feje tricks.

Det eneste der holdt Bob fra et totalt sammenbrud lige der foran dankortmaskinen, var nemlig visheden om at hans overmand var dopet, og reelt set ikke en konkurrent, men trods disse hårdtslående argumenter for at bevare både fatning og livslyst, var Bob altså en lille bitte smule ærgerlig over indenomsoverhalingen, for den fratog fuldstændig opmærksomheden fra Bob, der jo ellers lige var igang med at stå og se venlig ud på den absolut mest cool måde man kan den slags, en disciplin Bob jo som bekendt mestrer til fuldkommenhed (det er Bobs verdenskendte Langdistancecharmetaktik).

Nu vil der jo nok blandt læserne være en enkelt skeptiker eller to som ville stille spørgsmålstegn ved hvordan man kan være dopet i Netto. Heldigvis er Bob forberedt på denne situation, og stiller derfor beredvilligt op med en forklaring (hvilket vel i og for sig også er fremmende for forståelsen af Bobs kvaler, så alle tjener på det her).

Den omtalte herre benyttede sig på skammeligste vis af sin fremskredne alder til at indlede en dialog med Bobs udkårne (altså den nye Nettoprinsesse), hvilket han jo sagtens kunne tillade sig, for med hans alder udgjorde han jo ingen trussel for den pæne pige. Han ville tydeligvis ikke score hende, blot være flink og venlig. Dermed bruger han jo nærmest sin alder som en form for doping, for havde Bob, der jo er (rimelig) ung og single, åbnet munden, havde en samlet skare Nettogængeres udelte opmærksomhed uden tvivl centreret sig ubehageligt meget omkring Bob, en situation der langtfra er optimal, når man nu gerne vil forsøge at gøre et fornuftigt indtryk på ens kommende kone.

Men denne ældre herre kunne helt uhindret komplimentere på Nettoprinsessens ansigtssmykker, udelukkende grundet hans alder. Det er simpelthen for strengt. Bob vil være gammel. Nu!!! Hvis ikke det kan lade sig gøre, bør ældre slibrige mænd lukkes inde, og helt forbydes adgang til Netto. Basta!!!

Det er faktisk endnu et eksempel på Dansk Folkepartis alt for store indflydelse på dansk politik. Hvis ikke Pia havde så godt fat om kuglerne på Anders, kunne vi måske få ryddet gaderne for denne samfundstrussel, og Bob kunne uhindret leve lykkeligt videre med sin nye kommende kone.

Ak ja, Bob befinder sig dermed i en gammelkendt situation. Bob skal endnu engang giftes med en kvinde der endnu ikke, og sandsynligvis aldrig hvis man skal tro på statistikken, ved han eksisterer. Det gode ved den slags kærlighedsforhold er dog, at man aldrig sådan rigtigt for alvor bliver uvenner, man kan have sin fjernbetjening i fred, og der er ingen som vækker en med snorken om natten (Nettoprinsessen snorker dog helt sikkert ikke....ikke sådan en pæn og sød pige).
Til gengæld får man ikke holdt noget stort bryllupsgilde, og meget hurtigt bliver sexlivet temmeligt trivielt med den slags forhold.

Enkelte kritiske røster ville nu muligvis påpege, at Bob jo som sådan ikke var direkte forhindret i at åbne munden og sige noget fornuftigt til prinsessen, måske ligefrem i direkte forlængelse af den åbning den ældre herre leverede. Vi skal trods alt gå gennem resten af livet sammen, så på et tidspunkt skal dialogen velsagtens indledes, og når man nu historisk set ikke direkte kan påvise en eneste succes født af Bobs langdistancecharmetaktik, selvom den nu har været fremme i mange mange år (Bob husker sin første Nettoprinsesseforelskelse for snart 14 år siden), så kunne det jo godt få folk uden Bobs store indsigt i måden livet skal leves på, til at foreslå det fuldstændigt vanvittigt utopiske, at Bob en dag selv tog initiativ til at føre dialogen videre fra "på beløbet" og "hej hej". Men nej, den slags småborgerlige, socialdemokratiske og neofascistiske indslag virker ikke på Bobs stålsatte vilje. Når først Bob har lagt en taktik, så følger han den, og han tror fuldt og fast på den.

Som Bob siger hver uge når han spiller lotto: Det skal nok komme en dag ;-)

Bob - Lykkeligt (næsten)gift med Nettoprinsessen

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bob og Nettoprinsessen er publiceret 25/07-2006 22:58 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.