11 år siden

Reserven

Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
5 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
5 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
4 år siden
Jeg spiser aldrig røget l...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
5 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
5 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
1 år, 11 måneder siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
4 år siden
virkelighedsflugt
Ida Hansen (...
1 år, 7 måneder siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
7 år siden
Betalt oversætter job....
Kianna Kitte...
11 måneder, 16 dage siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
5 år siden
Påske
Hanna Fink (...
3 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
5 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
4 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
3 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
6 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
5 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
5 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
5 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
5 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
6 år siden
30 sekunder mellem liv og...
Ida Hansen (...
2 år siden
Fortiden er hård.
storm89
25 dage siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
5 år siden
År 2019 har ikke fået en ...
Kianna Kitte...
10 måneder, 10 dage siden
Designer eller ikke desig...
Kianna Kitte...
2 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
Et eller andet sted er jeg skuffet. Og jeg ved ikke hvorfor. Je. skrev for nogle dage siden, at han havde slået op med sin kæreste. Fordi han ikke kan finde ud af at have en længerevarende forhold og fordi han savner mig. Lad nu vær! Det har ikke noget med mig at gøre.
Vores samtale kom til at handle om, at han sagde at han lige siden før hans kæreste (eller ekskæreste) kom ind i billedet har ville være sammen med mig. Jeg troede ikke på ham og det var lidt det, det handlede om.
Han fortalte, at han kom til festen på skolen igår. Jeg havde ellers bevidst undgået ham de sidste par dage, fordi han havde spurgt om jeg ikke kunne skaffe ham en billet. Jeg kunne ikke overskue at han skulle være der. Så jeg undgik ham, men det hjælper jo ikke meget, når han så finder en anden løsning. Pokkers.

Men igår var han der. Han var der alt for meget.

Til en festlig forfest drog jeg sammen med resten af klassen. Stemningen var høj og det var alletiders at være samlet. Jeg kan huske vi kom ind på skolen. Men hvordan jeg er kommet ind, i hvilket skab min jakke ligger og hvem der gav mig en øl i hånden, aner jeg ikke. Ud på dansegulvet gik det, hvor jeg i rokoko stive tilstand dansede adskillige danse. Men pludselig overmander kvalmen og jeg hiver Li. med hen og sidde. Inden jeg indser at jeg bliver nødt til at finde toilettet, får jeg kastet op på gulvet. Foran resten af klassen. (Pludselig er forundringen over, hvorfor de altid har haft den idé at jeg altid brækker mig, ikke så stor). Underligt nok får jeg det bedre efter denne seance, hvilket jeg aldrig plejer efter jeg brækket mig. Men med ét var jeg klar til at invadere dansegulvet igen.

På trappen møder jeg Je. Samtalen bliver ikke særlig lang, da Aj. hiver mig med videre. Jeg synes, jeg kan erindre at vi støder på hinanden flere gange i løbet af aftenen, og at vi har snakket sammen. Men om hvad, aner jeg ikke. Det sidste jeg kan huske fra skolen, er at vi har stået og diskuteret om et eller andet. Han hiver fat i mig flere gange, fordi jeg prøver at gå. Til sidst er jeg blevet sur og er gået. Og jeg aner ikke hvad jeg er blevet sur over. Hvor er det irriterende. Jeg skal have snakket med ham.

Forsætter ned i byen med to venner. Jeg smider skoene, fordi mine fødder gør så pokkers ondt. Hvilket har resulteret i, at mine fødder er fuldstændig smadret i dag. Min storetå var helt blodig da vi kom hjem igår. Jeg må være stødt ind i et eller andet mens vi har gået.
Pludselig begynder jeg at tude pga. noget Je. har sagt, tror jeg nok. Men igen, jeg ved det ikke. De to andre går lidt foran mig, så alene giver jeg mig til at tude. Og idag, aner jeg jo intet om hvad pokker det er jeg har tudet over. Jeg må lære at drikke med måde.
Da vi endelig ankommer til byen, er det eneste jeg kan se et væld af mennesker. Det kan jeg slet ikke overskue, så vi tager hjem og spiser pizza.

Det er noget pis det hele. Tror ikke mig og Je. er uvenner. Jeg kan bare huske, at vi diskuterede hans ekskæreste. Garanteret vi har diskuteret om han skulle kysse mig eller ej. Og garanteret at det er mig der er blevet sur at han ikke ville. Fordi han sagde noget andet den anden dag. Og det er noget lort at jeg bliver sur over det, for det skal jeg ikke. Han skal i hvert fald ikke vide at jeg bliver sur over det.
Hvorfor skal han også begynde på det hele igen. Vi skal ikke til at genoptage det hele. Det går ikke. Jeg har været hans reservepige alt for længe. Jeg gider det ikke længere. Jeg er så bange for, han fylder mig med lort. At det hele skal starte forfra. At jeg aldrig kommer videre. At ham og hans eks finder sammen igen. At han faktisk ikke kan lide mig, som han siger, han kan. Jeg bliver nødt til at få snakket ordentlig med ham altså. Fuck altså.
---

Vi har 4 skoledage tilbage. Hvor er det mærkeligt. Det er svært at blive ved med at holde koncentrationen. Vi afleverede den sidste aflevering igår. Den sidste aflevering nogensinde. Det var en god følelse. Men underligt. Nu er det bare snart slut. Om et par måneder skulle jeg gerne være student. Mærkeligt. Det virker uoverskueligt lige nu. Men det er til gengæld også meget i min verden der gør lige nu. Så det er ikke så mærkeligt.
På torsdag skal vi på pubcrawl. Egentlig er reglen at man holder sig vågen hele natten. Men tror den bliver svær at holde fra torsdag morgen til fredag eftermiddag. Jeg må have noget søvn på et tidspunkt.
---

Jeg skal til bryllup. Jc. og C. har fastsat en dato, så til september skal jeg mit første bryllup. Jeg glæder mig. Og vi skal lave polterabend også. Det bliver ikke bedre. Og hun bliver sådan en flot brud. Uhh. :)
---

Skal arbejde hele dagen imorgen. Hvorfor tilbød jeg dog det helt frivilligt? Og lørdag også. Men kan bruge pengene. Sårh. Søndag skal vi til kobberbryllup ved min farmor på Sjælland. En hel dag med min stedmor. Yes mand. Det bliver bare alletiders. Har ikke besøgt eller snakket med dem længere. Har ikke rigtig lyst, men nu har min halvsøster fødselsdag i næste uge og min far har inviteret os over til hans fødselsdag ugen efter. Så der er man ligesom lidt tvungen. Ej, det er også okay. Jeg gider bare ikke høre på hende for lang tid af gangen. Øv.

Nå, skal have kigget på nogen højskoler med mutti.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Reserven er publiceret 01/05-2008 20:54 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.