Så blev det fredag igen, igen, igen...

Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
13 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
10 måneder, 25 dage siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
8 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
6 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
1 år, 11 måneder siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
8 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
6 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
11 måneder, 26 dage siden
Græsken
Halina Abram...
4 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
3 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
6 år siden
(Fredag)
Jeg troede det var løgn i morges da uret ringede kl 4:54 og mindede mig om, at jeg skulle op indenfor 10 minutter... (Ja klart!!) Jeg tror den blev kvart over før jeg var vågen nok til at sætte mig op. Synes godt nok den er ond, den fredag jeg skal være i Odense kl 8... Og så tænk til vinter, når bilen er dækket af frost... Og det er dobbelt så svært at komme ud af sengen, fordi det er koldt og man er dobbelt så drænet for overskud.... Nå... Én dag ad gangen... Indtil videre går det :)
Skulle lige forbi med Helene hos mormor og morfar først... Hun skulle egentlig have været hos Daniel, men hans bil er i stykker, så det var et større logistisk problem at få hentet hende i går, da hun var ud hos en veninde, hvis hjem bussen ikke kommer i nærheden af... Jeg sagde hun godt for min skyld måtte komme herhjem, men at jeg skulle tidligt af sted, og så var hun overladt til sig selv, fordi Bo også skulle tidligt af sted... Daniel viderebragte budskabet, og det var fint med hende... Indtil hun fandt ud af om aftenen, HVOR tidligt "tidligt" var... Hun havde tænkt det nok var ved 7-tiden, så at jeg skulle køre 5:30 var lidt en streg i hendes regning. Bo skulle også tidligt af sted og aflevere Erik kl 6.30 i børnehaven (dvs. hjemmefra kl 6 ca) og Helene kan ikke lide at være alene hjemme... Så det var godt mormor og morfar ikke havde noget imod at for et morgenvisit :)

Helene har i de sidste tre uger været med i et projekt "farvens form og formens lyd", hvor en musiker og en scenograf har været ude og lave lave en forestilling med de elever fra 2.-4. klasse, der havde lyst. Børnene har selv lavet musiken og handlingen og kostumer... Det var super fedt.... Og tror lige det er sådan noget der er godt for Helene, der godt kan blive lidt rastløs af at sidde med snuden i en bog... Rigtig dejligt, når der kommer sådan nogle ekstraordinære tilbud en gang imellem :)

Så i dag skulle de fremvise... Jeg havde jo hele tiden vidst, at det skulle være i dag, men vi fik først tidspunktet at vide i tirsdags, og jeg måtte så aflyse gruppearbejde i dag... Hvilket passede mig fint... Ville ikke have kunnet nå at læse det alligevel :S
Min mor kom med ned og så det, og jeg fik optaget det hele på Helenes nye skole-i-pad, så Daniel også kan få det at se...
Da det var færdigt skulle vi lige køre min mor hjem, og blev budt på lidt hveder, hvorefter vi ræsede op på biblioteket og printede billetter ud til "min mormors gebis" som vi skal på Ølstykke bibliotek og se imorgen tidlig, og så videre til Eriks børnehave, for at se hvad de har kreeret de sidste 3 uger i deres Ko-projekt... De har selv lavet smør og yoghurt. Tegnet køer, klippet køer, og besøgt en bondegård... Det har været et super fint forløb ;) Tør ikke sige hvor stort indtryk det har gjort på Erik, men når man går ham lidt på klingen og spørger til det med koen, kan han alligevel godt fortælle lidt af det han har lært ;)
Han sov da vi kom derop (han har godt nok også været tidligt oppe), så det første kvarter gik med at få liv i ham... Han var egentlig ikke særlig interesseret i at vise os alle ko-tingene, men ville gerne spise en mad med hjemmelavet smør og et krus med yoghurt... Derudover ville han helst bare hjem :)

Det er dejligt med weekend, men jeg har meget at nå, og meget at læse... Så ved ikke hvor meget weekend jeg egentlig føler det er ... I hvert fald har jeg tænkt mig med god samvittighed at slappe af i aften...
På søndag skal vi ned og se huset igen, og så skal jeg på helsemesse med Lene bagefter (vi har aftalt det sådan med forbehold for at jeg kan aflyse hvis det kokser i mit hovede... lige nu tror jeg godt jeg kan overskue det, men jeg må vist først og fremmest tage én dag ad gange :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så blev det fredag igen, igen, igen... er publiceret 27/09-2013 17:39 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.