Ar, søvnløshed og panik..

Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 1 dag siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
11 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Tog op til Jude torsdag aften.

Jeg var træt, ked af det, savnede ham og havde brug for hans selskab til at fikse mit dårlige humør.

Inviterede mig selv til dessert - is og det endte med at han mente jeg bare kunne komme før min egentlige plan - for han SKULLE altså tidligt i seng. Jeg var der omkring kl 21, kom ind til en god krammer og kurs mod soveværelset, hvor den stod på vasketøj. Fiksede min egen dyne, der skulle have rent betræk.

Betragtede ham lægge tøj sammen. Det kunne man godt lære noget af, det lå fuldkommen snor lige da han var færdig, som i fuldkommen. Lige gyldigt om det var det spejl glatte sportstøj eller datterens kollektion af børnetøj. Det blev lagt på plads, han hentede en portion mere, og så stod den ellers på flimmer på sofaen. Lå op af ham, præcis som jeg plejer. Havde ondt i skulderen efter massage, så lå knap så putteagtigt som jeg plejer, men lå da på hans arm.

Det blev til Bad Boys II, på 3+, færre kanaler har flere - eller længere - reklameslots, så træt som jeg var, overlevede jeg kun et par af dem, før jeg foreslog at vi så videre i sengen. Han var på.
Vi gik i seng, han satte gang i filmen lagde sig til rette hos mig, og faldt ret hurtigt i søvn. Den sagte snorken fik mig til at falde fuldkommen til ro, selvom jeg var lidt skuffet over at han var så træt. Lod ham sove, for han trængte tydeligvis. Vækkede ham lidt senere, og spurgte om ikke vi skulle slukke. Det ville han ikke. Jeg prøvede at insistere - han var jo træt. Det blev til snak. Snak om hans maratonuge, stramt humør, presset arbejde og weekenden med datteren hvor alt også havde været kaos. Det gav lige pludselig mening, hvor trætheden kom fra. Natten forinden havde jeg holdt ham vågen til klokken et - og arbejdsdagen havde været jævnt forfærdelig. Han faldt i søvn igen, denne gang viklet fuldkommen ind i mig. Han lå sådan i tyve minutter mere og puttede og småsnorkede. Jeg kunne overhovedet ikke koncentrere mig om filmen. Nærheden...lukkede op for en masse tanker og jeg besluttede mig for at slukke for filmen, så vi kunne få sovet. Rakte forsigtigt ind over ham, fandt fjernbetjeningen og slukkede. Han brokkede sig over at jeg havde bevæget mig, så jeg skyndte mig at slukke og puttede med ham igen, bagefter. Krøllede mig ind til ham, og lod ham lige overtage beskyttelsen mod hele verden. Aede ham på hoften, egentlig med det formål at få ham til at falde i søvn igen, men det gik "galt" og endte med et knald. Det var kort, hurtigt overstået og stik modsat forventningen også sindssygt frækt! Jeg havde ikke forventet at han havde energi til det og alligevel, så.. Phew!

Jeg faldt i søvn oven på ham, præcis som vi plejer. Sov godt, indtil jeg ikke sov godt længere, blev vækket af mine tanker. Min frygt. Min tvivl. Min usikkerhed. Min stress. Han sov, fredfyldt, roligt og tungt. Det var en god morgen. Jeg blev liggende lidt længere end jeg burde, men havde heller ikke aftaler før klokken 9. Han tilbød at jeg kunne blive der, så jeg ikke behøvede komme længe før jeg skulle være der - jeg takkede nej, havde et møde klokken 8 jeg kunne tage fra bilen.

Det blev til et par gode kys, før jeg kørte mod Fredericia.

I bilen brød jeg lidt sammen. Jeg ville dælme gerne have snakket med ham, SÅ gerne, men han var for træt og jeg var for sårbar kunne jeg mærke. Emnet var godt nok også...mærkeligt! Men da jeg lå der og ikke kunne sove, gik det op for mig, at den akavethed jeg nogle gange føler, er blødende ar efter Teak. Jeg forventer hele tiden at der sker noget skidt. Hele tiden. Forventer hele tiden, at NU sker der noget skidt. Men for pokker altså, det gør der jo ikke. Den lort til Teak altså, TÆNK at han har lavet SÅ meget rod i det for mig! Det kan godt være jeg er tålmodig og large med hensyn til Jude, men det føler jeg godt nok også at han er med mig.

De ar Teak har lavet får solskin sammen med Jude, de får lov til at hele, et efter et men nøej hvor skal jeg langt ned for at kunne få sådan rigtigt øje på det og genkende det. Hos Jude gik jeg kold over, at der i køkkenet stod to vinglas og lå spisepinde fremme. Tankerne var med det samme - HVEM har han spist sushi og drukket drinks med - det er VORES ting! Det viste sig at være fra sidste gang jeg havde været på besøg. Jeg blev træt af mig selv igen.! Mistillid frem for tillid, selvom Jude har gjort absolut INGENTING forkert! Shit altså!! Der blev grædt nogle store tårer på vej til Fredericia den dag!

..En dag, der i øvrigt bød på arbejde med en ny, flink kollega. Slæbte ham med rundt til alle de vigtige personer i biksen, introducerede ham for alle dem der kan kaste opgaver af sig. Noget jeg selv savnede. Jeg håber han fik noget ud af det, for det endte med at tage hele dagen.

Kørte hjem derefter.. Var i panik efter at have indset det med Teak og jeg tog en ordentlig tudetur igen. Snakkede med en veninde. Hun tilbød at komme over og holde mig med selskab. Ja tak!
Snakkede med en anden veninde. Fik lidt skæld ud, for kun at kunne snakke om mig selv, og ikke spørge ind til hende! Pis også! Det var ikke med vilje altså, de skide følelser fylder bare så meget så bægeret flyder over og jeg pladrer løs, om mig selv.. Lort! Jeg gik lige i panik.. Dobbelt op om man vil.. Ringede til den første veninde igen, og bekendte panikken.. At jeg mente det var RIGTIG godt, hvis jeg ikke var alene om aftenen.. Hun kom, jeg hentede hende og vi hyggede.. Det blev mærkelig hygge, med alt for meget telefon og alt for lidt snak.. Faldt i søvn på sofaen.. Havde købt ind til drinks - men vi nåede ikke at drikke noget som helst.. Nitten.. Vi sov - spiste morgenmad og jeg kørte hende ind til Odense igen. Hun nåede lige præcis toget, lidt præcis.. Har ikke hørt fra hende siden, ved ikke om jeg har fået skræmt hende væk.

Oveni, så kan jeg ikke få mit tv til at fungere.. Det kan ikke få forbindelse til netværket, det er simpelthen skide irriterende altså! Det er det eneste device i stuen der ikke virker. Laptoppen står lige ved siden af og trækker fuld juice. Skodbras!

Har været alene siden jeg smed hende af på stationen klokken 11. Der har været gang i Jude hele dagen og det er rart. Jeg er ikke tilfreds med mig selv dog, panikken gjorde at jeg kværnede en pizza i går og en pose slik. Her i dag har jeg så spist resten af pizzaen fra i går - veninden levnede - og så resten af den der pose slik. Suk altså.
Jeg skal ned i Brugsen og hente noget træningsgear senere, så jeg er klar til at få styrketrænet lidt mere. Gulvøvelserne er gode for mig kan jeg mærke. Kan godt lide ømheden i musklerne og ideen om at blive stærkere. Styrker benene og ballerne i første omgang, synes lidt det er der mit "problem" sidder. Synes også det hjælper! Løbeturen jeg tog forleden, efter bare to gange med gulvøvelser, var væsentlig mindre besværet, end den forrige, så jeg glæder mig lidt over fremskridtet. Napper turen nu her om lidt igen, og håber på at kunne holde længere end de tre km sidste gang. Havde hunden med og selvom han trækker godt i mig, så har jeg svært ved at holde dampen oppe. Målet i dag er at komme hele vejen rundt.

Må se at komme afsted. Træning skulle hjælpe på humøret og jeg trænger til at være i godt humør og stadig være i mit eget selskab. Jude holder weekend i sit eget selskab, fuldt forståeligt og jeg er glad for at han gav mig det lidt energi han havde i torsdags - også med weekendens program in mente.

Fik taget PCR-test her i dag, fik hentet den ene af to pakker - den anden indeholder træningsgear - mangler kun at motionere, som så bliver løb og gulvøvelser i dag, så kan jeg altid lave flere øvelser i morgen og løbe igen i morgen - evt. teste det nye udstyr af.

I virkeligheden kan jeg godt lide at gå op i mig selv. Det er rart når det bare spiller. Har lige shoppet et par nye løbetights - korte - og en ny sportsbh. Massøren har venligt foreslået, at jeg kraftigt overvejer at droppe bh'en, når jeg kommer hjem fra arbejde og i al almindelighed går rundt herhjemme. Okay så, den skal jeg lige tænke lidt over.

Først - ned og skifte tøj! SÅ, ud og løbe! Hjemme igen, gulvøvelser og så skal jeg vist også i bad, mit hår er efterhånden så fedtet at man kan spejle sig i det! Bvadr! Det føles sørgeligt og det går bare ikke altså! Kom så Femi, OP på hesten!

Ha' en skøn aften, vejret er skønt, NYD det, så længe det varer..

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ar, søvnløshed og panik.. er publiceret 29/05-2021 18:16 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.