19 år siden

Hvem er jeg egentlig ?

En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 23 dage siden
Fin lørdag
David Hansen...
2 måneder, 8 dage siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
14 dage siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
2 måneder, 1 dag siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Hvem er jeg egentlig ? Hvordan ser andre mennesker mig ? Eller måske rettere, hvordan tror og håber jeg andre mennesker ser mig ? Vi håber vel alle at være kendetegnet ved et behageligt menneske, som man har det godt sammen med. Men er det tilfældet for mig ? Jeg vil nok have en tendens til at svare klart ja. Ser da mig selv som et helt igennem behageligt og rart menneske, føler mig således, men er det det, jeg udstråler ? -Må ærligt indrømme, at jeg er blevet lidt, for ikke at sige en del i tvivl.
Jeg har det med, at jeg kan blive utrolig sur på folk uden nogen holdbar gund. Føle mig bedre end dem, tænke dårlige tanker om dem og samtidig selv føle mig som guds gave til ethvert menneske. Hvor er det egentligt stygt! Men hvorfor får jeg denne her enorme vrede overfor selv folk, som jeg ellers holder af ? Er det fordi, jeg straks går i forsvar, så jeg ikke bliver udnyttet ? Hvorfor er det, at en enkelt lille sætning fra dem, tænder så meget vrede indeni mig ? Jeg ved jo godt, hvordan jeg skal handle. Det ved alle jo. Ved jo godt, at jeg skal vende det til noget positivt, lade være med at lade det gå mig på, og holde min venlige facade overfor dem. Hvad jeg så inderst inde synes, må jo være mit problem. Ikke deres.
I dag har jeg fx været rigtig tarvelig overfor min "plejedatter". Har skældt hende ud, fordi hendes pony ikke opførte sig ordentligt. Som om hun kunne gøre noget ved det! Og skiftevis leget mor og hjulpet hende med alt, for straks derefter forlange, at hun skulle klare det hele selv. Ja, endda igen skældt hende ud. Kommet med udbrud, som : "Hvad regner du med ?" "Er det dig eller mig, der rider stævne?" og "Hvis pony er det lige, det er ?". Hold kæft hvor er det ufin opførsel! Og slet ikke sådan, jeg gerne vil være.
Kan ikke lade være med at tænke tanken, om man egentlig selv kan styre sin måde at være på. Kan man ændre sig, eller vil man falde tilbage til sit "gamle-jeg" igen ?
Har valgt at tro på, at man kan ændre sig. Det er jo en del af mit grundlæggende menneskesyn. At mennesket er i stand til at forandre sig. Gennem livet, hele livet. Så gælder det vel også for mig selv ??

Så dermed et mål. Nu er det slut med at være den halvsure kælling. Jeg vil være positiv, glad og venlig overfor mine omgivelser. Også selvom det ikke lige passer mig.

Det er det ene store mål. Det andet er mit mål i samarbejde med ME. At få dyrket min kvindelige side en anelse mere. Slut med at vade rundt i mit eget skidt med halvnusset tøj og fedtet hår. Sørge for, at huset er pænt og rent, at jeg selv er i en tilstand, hvor jeg kan holde mig selv ud. Har det jo meget bedre med mig selv, når jeg har taget mig sammen til lige at få skiftet ridetøjet ud med noget behageligt og rent og lige haft en kam gennem håret. Der skal så lidt til, og det betyder så meget for min velvære, så hvor svært kan det være...?

Har det meget med at stille mål for mig selv. Sidst var det noget med sund kost og motion og kørte den også ret langt ud. Endte sku ligefrem med at være i motionscenter flere gange om ugen! Det gik knap så godt med kosten, men i forhold til mit vanlige sukkerforbrug, må man sige, at det blev reduceret kraftigt! Men efter at få konstanteret, at vægten nærmere steg end faldt ved min nye livsstil, faldt det hele ligesom til jorden. Det var jo det, der var planen. At komme lidt ned i vægt, bare et par kilo, og når resultatet så bliver omvendt, er det f.. svært at holde motivationen. Efter jeg begyndte at æde efter lyst igen, og ikke efter fornuft, tabte jeg straks et par kilo. Livet er sku forunderligt!

Kommende mål kunne være at få gjort noget ved min interesse for det spirituelle. Hvem er min hjælper ? Hvordan kan jeg hjælpe andre med min evne for healing ? Og hvordan kan jeg hjælpe mig selv ?
Horsemanship! Også et emne, der bliver udsat igen og igen.
Socialt samvær! Så få dog gjort noget ved den ensomhed. Man kan da ikke gå og beklage sig over at være ensom, når man samtidig igen og igen afviser sine veninder.

Ja, mål er der nok af. Men for at have en chance for at overholde dem, må jeg nok nøjes med et par stykker ad gangen. Fortløbig altså de to mål at være sød overfor andre og styrke min kvindelighed. Og der må lige et 3.mål med : At logge på fyldepennen og gøre status over resultatet;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvem er jeg egentlig ? er publiceret 11/06-2005 21:01 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.