Pinsen er forbi.

Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Der er tusind ting at gøre, men det vigtigste er nu at skrive en lille dagbog med glade og positve tanker i, for det er jo sådan, at jeg har det bedst. Nu har jeg heldigvis også fået noget energi, men der er som sagt også nok at bruge den til. Fyldepennetræffet for døren og jeg har lovet at ordne forskellige ting dertil. Rejsetøjet skal støves af og befries for mølkugler og rejsefællen skal kontaktes om, hvornår dilligencen afgår fra marsken til højlandet. -Yes, inden længe - here we come.

Carlo tager sin grill med - ikke sådan grill, som en kær Fyldepenneven foreslår - har man hørt magen, at bruge en indkøbsvogn med en rist på og bål nedenunder. Nej, det her er en flot NONVEBER grill - made by Daddy og den griller fantastisk. Vi afprøvede den pinsedag, hvor Carlo grillede en højrebssteg på den. Møf - mør og saftig, så stegen ligefrem smeltede på tungen.

I mandags var jeg lidt i haven. Bedene er ved at gro til i ukrudt, så jeg mistede næsten pusten, men så kom en kærkommen regnbyge og jeg kunne med sindsro trække indenfor. Resten af dagen tilbragte vi i båden, hvor den kære gemal gav afensmad. Take away - gode ben - fra Kammerslusen og dertil en god rødvin. Så sad vi der og hyggede os i båden i det skønneste sommer solskinsvejr og sendte SMS´er til hinanden. Hi - Carlo fik en ny mobiltelefon i fødselsdagsgave, så han også kan sende - han skal bare lige lære det. Jo - børnene kom op i os - men vi hyggede os og det var jo hovedsagen.

Ved slusen mødte vi et ægtepar med søn og svigerdatter og den kæreste lille hundehvalp - de er bare ikke til at stå for - siger jeg, der ikke er så begejstret for hunde. Hun var en nabopige fra barndomslandet på Mandø og han havde tilbragt meget tid derovre som barn, så Carlo kendte dem begge udemærket. Nanna fortalte om den store dag, hvor Carlos storesøster blev viet i Mandø kirke samme dag som hun og Carlos lillesøster blev konfirmeret. Det har jeg ikke hørt om før men meget sjovt at høre om.

I går - som nu er blevet i dag, tegner sig som den smukkeste sommerdag med højt solskinsvejr. Jeg skulle have været med "rysteklubben" på Fiskerimuseet i Esbjerg i eftermiddag, men bliver desværre nødt til at melde afbud pga tidsnød. Før alt andet i verden kommer forberedelserne til et storslående arrangement i weekenden. Nej - I må ikke have ondt af mig - det er jo mig selv, der prioriterer min tid. I aftes skulle jeg have bagt nogle tærter, men sommeraftenen var så tillokkende, så jeg gik en tur ud i sommerlandet med mit kamera. Jeg ville hen på torvet og se fire "handymens" i fuld gang med at lave en legeplads til landsbyens børn og barnlige sjæle. Carlo hjalp med at lave et gyngestativ - der var fuld aktivitet, så efter et par gode scoop til kameraet, fortsatte jeg på min vej indt til en af de arbejdende mænds kone, hvor jeg var så heldig at blive trakteret med kaffe, mens vi så billeder. På hjemvejen blev der igen fyret løs på kameraet. Utrolgt så meget man får øje på gennem en linse - meget, som jeg ikke har lagt mærke til før, skønt jeg har boet her i marsken i 18 år nu.

Jamen ellers vil jeg bare sige, at jeg har det rigtigt godt igen og er et skridt nærmere forståelsen. Jeg vil gå i gang med dagens projekter - der skulle være nok til de næste 12 timer. Hyg jer derude i sommerlandet.

Hyggehejsa fra arbejdsbien Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Pinsen er forbi. er publiceret 06/06-2006 09:47 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.