Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Burde egentlig sidde og skrive stil.. Kan bare ikke tage mig sammen.. Skal på arbejde om halvanden time.. Øv.. Har siddet foran skærmen siden klokken 10 imorges.. Og hvad har jeg fået skrevet.. 3 linier.. Flot Anne.. Men bogen jeg skal skrive om, handler ikke om noget.. "Genialt at forfatteren derfor har kaldt den "Intet").. Mærkelig bog.. Men god.. Ved bare ikke hvad jeg skal skrive.. Øv..

Var inde og se "Skatteøen" igår sammen med Li.. Rigtig hyggeligt.. De fleste af dem der var med, var også med i Pocahontas.. Fedt at se dem igen.. Og hvor var de gode.. Cr, som også var med i Pocahontas, sad sammen med os.. Dejlige dreng.. Glæder mig SÅ meget til at komme igang igen.. Wee.. Hvilket minder mig om at jeg skal audition d. 1. november.. Scheisse.. Det er jo om halvanden uge.. Åhh nej.. Hvad skal jeg synge.. Åhh.. Kommer garanteret ikke med.. De har fået lov til at vælge og vrage i år.. Skal kun bruge 30.. Og der er bare SÅ mange der har meldt sig i år.. Men mange 8. klasser.. Og dem vil de helst ikke have med.. og de siger at dem der var med sidste år, har større chance i år.. Puuh.. Håber.. Men kan hverken synge eller danse.. (Kanon at jeg så har valgt at ælave musical).. Men må jo bare gøre hvad jeg kan.. Syngeer hundme bare æblemand.. Arj, ved det ikke.. Øv..

Bukkede under for N.. Spurgt om jeg så ham inden han tog afsted.. Tror nok vi skal være sammen imorgen aften..
Snakkede med A om hvordan jeg havde det.. Hun har snakket med N nu her en af dagene.. Og der havde de vidst snakket om det der var sket.. Han har sagt til hende at han var ked af at vi ikke rigtig snakket om det der var sket.. At vi bare havde skrevet om det og at han gerne ville have snakket det ordentlig igennem med mig..
Øhh.. Hvad med at kontakte mig så.. Det ville måske hjælpe lidt på det.. Forstår ham ikke.. Burde være sur.. Føler at jeg burde være sur.. Men kan jeg bare ikke.. Mine følelser forsvinder jo ikke bare sådan vupti.. Burde de måske.. Men gør de altså bare ikke.. Øv.. Glæder mig til at se ham.. Og hvor er det træls..
Træls at jeg stadig synes han er dejlig.. Fantastisk.. Dumme Anne at falde for ham.. Typisk.. Men gider ikke have ondt af mig selv.. Slut må det være..
"Jeg ved at man kan vænne sig til alting, men det gør ondt. Tiden læger alle sår sir de, men hvornår er det? Hvornår blir det?"

"Anden på Coke" imorgen i Århus.. Bliver fedt.. Glæder mig i hvert fald.. Min halvsøster så det i Horsens.. Sagde at det havde været mega godt og at jeg skulle glæde mig.. Jamen det gør jeg da så.. :) Bliver super hyggeligt også.. A, Li, Ar, Sa og Ja.. Bliver bare super godt.. Dejlige mennesker.. (Jeg bruger ordet 'dejlig' tit, gør jeg ikke?)..

Nå, må se om jeg ikke kan få skrevet lidt på den stil inden arbejde.. Gør jeg nok ikke.. Er alene hjemme.. Så høj musik.. Mums.. Og så kan jeg altså bare ikke koncentere mig.. Typisk..

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tiden læger alle sår.. er publiceret 20/10-2006 13:51 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.