17 år siden

Det der skulle have været min efterårs

Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 11 dage siden
Hmm... Har først haft tid til at skrive nu, da det meste af min ferie er gået med arbejde. Egentligt skulle jeg også have været på arbejde i dag, men en af de andre piger var så sød at tage min vagt. Jeg har et hav af overtimer og hun manglede lidt, så det er da en okay aftale. Desuden havde jeg lidt historie for, som jeg ikke ville kunne nå at lave, hvis jeg også skulle have været på arbejde. Helt ærligt! Vi møder kl. seks om morgenen lørdag og søndag (ihvertfald i mine vagter), hvilket er røv nederen, men desværre har jeg brug for pengene.
Har arbejdet fire ud af syv dage i min ferie plus at jeg lørdag morgen i sidste uge blev ringet op kl. syv om morgenen. En af de andre tøser var blevet syg, så jeg tog hendes vagt. Ni overtimer plus mine ekstravagter... Tirsdag havde jeg fri (Hvilket jeg brugte på at sove og se film det meste af dagen), senere på eftermiddagen fik jeg besøg af en god veninde, som skulle sove hos mig. Vi sad så og så film det meste af natten, nemlig til kl. 03,30. hehe. Vi så bl.a den engelske udgave af Nattevagten. Det er da en okay film, men ikke lige blandt mine farvoritter. Gad godt i biografen og se "The Sience of Sleep", men det må vente til næste måned, for jeg har kun 50,00 eller deromkring på min konto.

Fredag d. 13 skulle jeg egntlig ind for at se VETO på Stars, men jeg kom aldrig afsted fordi mine veninder heller ville se L.O.C på prinsen (Hvilket jeg helst ville undgå).

Nå men jeg blev uvenner med den ene (L.) allerde oppe i skolen, men det var så på grund af en dum spøg og nogle misforståelser, og den anden, som i stede havde valgt at se L.O.C havde ikke fået sine biletter i tide, så hun kom hverken ind at se VETO eller L.O.C, hvilket jeg heller ikke gjorde. Snakkede med Pernille (En af de gamle jeg gik i klasse med) i løbet af ferien, så vi har aftalt at vi i næste weekend skal i byen. Det kan godt være at det lyder forvirrende, men bare jeg forstå det, så er det godt nok. Hele uge 41 havde vi projektuge (Sydafrika), hvilket da osse var et meget godt emne, men L. vare bare så inaktiv og uengageret at jeg fredag flippede totalt ud på hende. Når vi holdt møde for at evalurere vores arbejde, sad hun og sms'ede, og når vi så skulle til at arbejde lavede hun ikke en skid og undskyldte sig med at "Hun ikke kunne finde ud af det". Derudover pjækkede hun to dage i træk, så alle andre i gruppen havde Fuck Up travlt, da vi osse skulle lave hendes opgaver. Eftersom at jeg var den eneste, som gad kommentere hendes mangelfulde indsats var det selvfølgelig mig som var bussemanden, og vi har ikke snakket sammen hele ferien. Tror helt ærligt ikke at L. kan klare gymnasiet - helt ærligt - hun får sin søster til at lave sine lektier og deltager ikke i vores gruppearbejde. Heller ikke når det bare er almindelig skolegang. Det er altid mig og C. som laver vores afleveringopgaver og oversættelser. Sorry, men jeg er altså lidt træt af L. men det er kun fordi hun er så doven at det altid er os andre som skal gøre arbejdet. Vi har prøvet at snakke med hende om det, men så er det altid os andres skyld at hun ikke deltager. Har godt nok kun kendt hende i tre måneder, men det irriterer mig bare grænseløst at mig og C. altid skal gøre det hele, og at hun høster de samme karakter som os, når hun ikke gør en skid for det. Kan jeg overhoved tillade mig at blive sur over det? Er det bare en bagatel som jeg skal glemme eller hvad? Kunne godt bruge et orakel lige nu.

Hu er da skidesjov at være sammen med, men arbejdsmæssigt ligger hun ikke på mig og C.s niveau og hun prøver heller ikke at gøre noget for det. Men hun er sød og skide sjov, og det er det som er pisse ærgeligt for meget af vores arbejde ender som regel i gøgl i skolen og bunker af lektier hjemme. Vi laver meget gruppearbejde, hvilket er lidt svært da jeg altid har arbejdet MEGET selv. Er blevet kendetegnet som værende egocentreret - hvilket osse er sandt, det er jeg fuldstændigt klar over - men derfor er det da ikke mig der skal gøre alt arbejdet. Hun skal da osse bidrage med noget. Alt andet er da unfair!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det der skulle have været min efterårs er publiceret 22/10-2006 13:56 af Gabi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.