17 år siden

Jeg hader fucking galla!

Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
2 dage, 6 timer siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Vi, uvante med mod
Ansu Orheim ...
5 dage siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Endte IKKE sammen med Ell i går, wow jeg kan være stolt. Men det har nok noget at gøre med, at han aldrig kom tilbage..

Jeg er glad igen i dag. :P Det er bare herligt! Det er længe siden, jeg har været så glad, mens jeg har været på skolen - altså i flere dage af gangen!

Men trods min genvundne energi er jeg stadig totalt træt og slap nogle timer om dagen!
Se nu foreksempel nu! Dj og Sisse er lige gået over i seng, men jeg er slet ikke træt! Så jeg ender med at sidde og stene på nettet/læse min bog/se noget film indtil langt ud på natten, og så er jeg fandens træt i morgen eftermiddag, jeg kender rytmen!
Det er en alt for dårlig vane, men jeg må prøve at bruge weekenden til at overvinde den.
På den anden side er det faktisk ret rart, at jeg lige har nogle timer for mig selv hver aften. Jeg har som regel svært ved at sidde alene, for jeg føler mig så associal, med mindre jeg er alene på mit værelse, fordi jeg sover.

Hvis jeg nu vendte min døgnrytme, ville jeg garanteret ikke kunne holde mig vågen nogle timer nu, og jeg ville ikke kunne holde ud at være alene i løbet af dagen, så jeg ville slet ikke have tid til mig selv, så måske er min døgnrytme okay, som den er, selvom den er meget unormal!

Har lånt min mobil ud til Dj i dag, så hun kunne skrive med sin 'kæreste' på Færøerne (skægt sted at have en kæreste ikk? men ikke så mærkeligt, når hun selv kommer derfra), anyways, måske var det lidt dumt, for nu får jeg garanteret en ret høj telefonregning, for Færøerne tæller vel som udlandet?

Må hellere lige se om jeg kan finde prisen på Telias hjemmeside, så jeg måske kan få lidt penge tilbage af hende?
Uhh, det var faktisk ret nemt. Puha 2.50 kr. pr sms, så kan man vel godt tillade sig at kræve sine penge tilbage. Det er godt nok også dyrt for hende at have ham 'kæresten'. Hun brugte alt hendes taletid i forgårs - 100 kr. fyret af på en dag - godt det ikke er mig!

Jeg burde virkelig skride i seng, men jeg tror ikke, jeg kan! Jeg gider ikke ligge i timevis og stene, det er simpelthen for kedeligt. Skal også lade min iPod op, så jeg kan bruge den på busturen i morgen, og jeg skal også lige skrive til pigerne, at vi skal op til morgenmad..

Skriver lidt med Vang. Han har læseferie, og selvfølgelig har han alt for meget tid mellem det han skal læse! Så nu er han til fest igen, jeg er så misundelig, jeg kunne virkelig godt bruge sådan en gang druk med vennerne, især hvis jeg havde råd til barcardi breezers, cult shakers, god vin og øl og dyr spiritus - i hvert fald noget andet end den billigste vodka fra Fakta!
Hvad man dog ikke udsætter sig selv for, bare fordi man gerne vil være stiv!

Galla fest i weekenden. Skal gå med Krølle. Fuck, hvor er det nederen, at man ikke lige holdt fast på en af drengene, så man havde en fyr at gå med. Yes, great at gå med en pige.. Men bedre end ikke at gå med nogle!

Det er det eneste tidspunkt på året, jeg fortryder, at jeg ikke gider være fast sammen med en fyr! Hvis man nu havde haft en kæreste nu, så havde man ikke stået tilbage med en pige som sin partner!

Forstår heller ikke hvorfor Ell ikke har spurgt mig! Hallo! Jeg er ligesom ledig på markedet, men næh.. Tror nu også at jeg havde været virkelig led overfor ham, lige da gallafesten blev annonceret, og så skyndte han sig vel bare at finde en anden!

Ville også gerne være gået med Mic på et tidspunkt, men det er nu meget godt, at vi ikke skal gå sammen, for jeg snakker slet ikke med ham mere.
Efter jeg hørte, at han havde sagt til nogle, at han virkelig hadede mig, så har jeg været kold overfor ham!

Jeg tror ved Gud ikke, at han mente, at han hader mig, for seriøst det gør han ikke. Men det er bare forkert at bilde folk det ind! Så tror folk bare, at jeg er endnu større so, end de gør i forvejen!
Jeg blev faktisk rigtig sur på ham, da jeg hørte det. Især fordi jeg ligesom selv kølede ned, og overvejede om jeg havde været irriterende? Altså om jeg virkelig bare havde bildt mig ind, at han gerne ville snakke med mig, og så bare havde presset mig på, men næh..
Allerede samme dag kom han hen til og snakkede, selvom jeg ikke gad snakke så meget til ham, fordi jeg spillede kold.

Han blev ved med at komme rendende, men jeg tror, han er drønhamrende forvirret, fordi min attitude imod ham har ændret sig 180 grader. Så kan han vel lære det. Nu hvor jeg ikke, ser så meget til ham, føler jeg egentligt ikke, at jeg mangler noget!
Han siger stadig hej og smiler meget til mig, men jeg gider kun lige svare tilbage. Normalt ville jeg smile tilbage og starte en samtale, men næh nej! Så kan han sq trække sine ord tilbage ELLER komme og snakke med mig. Han forventer ligesom, at jeg skal styre samtalen, fordi han ikke har en skid at sige. Det er mig der er den sjove af os, og ham der bare leger med i mit spil..

Men okay fuck da det, tænker alt for meget over det pga alt det galla tis! Har heller ikke rigtig nogen kjole. Altså jeg HAR selvfølgelig en kjole, men det er ikke en galla kjole..
Så viser jeg den til Krølle og Sisse. Krølle siger, at den er ihh så smuk, men helt ærligt, hun kan ikke finde ud af at sige sin ærlige mening. Sisse siger, at den ikke er ligeså gallaagtig som en af mine andre kjoler.
Jeg synes bare, at hun skal lukke røven, hun kommer selv i kedelig cowboynederdel og normal top, et outfit der passer godt til en skoledag!!

Men hun sagde det sikkert, fordi hun selv ville låne min gallakjole, og så kunne jeg selv vælge den anden kjole. Hun er ikke så lidt snedig engang i mellem..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg hader fucking galla! er publiceret 14/06-2007 00:17 af TeChnObaBeN.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.