17 år siden

Det er sådan en aften

Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
10 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
13 dage siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
11 måneder, 28 dage siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 10 dage siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Flueknepperi- Healing
Bella Donals...
7 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
3 år siden
"Det er også sådan en aften jeg normalt ville have kysset dig, men vil bare så nødig ødelægge det mellem os". Husker tydeligt samtalen med Je. selvom det er over et år siden. Han havde sovet herhjemme og vi havde været ude at spise med en masse af mine venner og været i biografen bagefter. Noget af det dejligste jeg længe har oplevet. Især med ham.
Han kom om aftenen, spillede en masse sange for mig. Vi lagde os i seng, men lagde og ikke til at sove før det var langt ud på morgenen, tror jeg. Vi snakkede. Nussede. Alting. Men intet kys. Og det havde jeg det bare helt fint med.
Vi snakkede om det et par dage efter. Og han sagde det til mig.
Ved ikke hvorfor jeg pludselig kom til at tænke på det nu, egentlig et meget underligt tidspunkt. Men har snakket kort med ham nu her til aften. Fået ham til at hjælpe med kemi på søndag. Troede det skulle være imorgen. Og ubevidst, eller i hvert fald benægtende, havde jeg glædet mig til at se ham. En form for skuffelse kom over mig, da vi rykkede det til søndag.
Jeg tror på, at han stadig er forelsket i mig. Eller i hvert fald ikke er ovre mig endnu. Jeg har indset at jeg ikke er ovre ham endnu. Og at det varer et stykke tid. Men samtidig har jeg også accepteret at vi ikke ender sammen igen, og det er også det bedste. Selvom han er forelsket i en anden, og nok ender med at være hendes kæreste, så holder jeg rigtig meget af ham.
Han var min første og tror også at det spiller ind når jeg ikke kan give slip på ham. Det var noget specielt, og det var med ham. Sådan nogen ting sker jo ikke "bare". Der er sket meget mellem os. Rigtig meget. Og havde aldrig drømt om at vores forhold ville ende med at sådan her ud, da jeg lærte ham at kende. Havde aldrig troet, at jeg ville blive nødt til at vælge om jeg ville se ham igen eller ej. Men det har jeg gjort. Har valgt at sige til mig selv, at han bare lidt er der nu. At det skal han være. Og sådan er det bare. Lige nu.
---

Første køretime idag. Det gik bedre end forventet. Meget overrasket faktisk. Havde troet det ville gå helt af pokkers til. Men selv min kørelærer sagde at hun synes jeg klarede det godt og at det skulle jeg nu nok få lært. Det er meget rart at hun siger det. Hun trådte på bremsen en gang, så det er da altid noget.
Jeg synes det er svært at finde ud af, hvornår man skal bremse i tide f.eks. ved hajtænder. Min kørelærer havde en meget fin måde at sige det på. Hun starter med at være stille og rolig og fortæller mig at jeg skal bremse længere fremme, bare så jeg er opmærksom på det. Lidt efter minder hun mig om at jeg altså skal bremse lige fremme. Hvor hun så til sidst ender med at råbe "BREEEMMS!". Ups. Det skete et par gange. Ellers gik det okay. Tror jeg.
---

Var inde på skolen idag for at se udstyret til eksamen. Det viser sig så at det vi primært skal gå ud fra til eksamen, er et forsøg omhandlende det emne vi nu trækker. Hvert emne har et forsøg og forsøget er et vi har lavet igennem året. Altså havde jeg ikke behøvet at læse hele bogen igennem og skrive 55 siders noter. Kan ikke rigtig bruge noterne til noget direkte. Det er fint nok at jeg har noget af det, men kan langt fra bruge dem allesammen. Har ikke rigtig fået kigget grundigt på forsøgene. Og slet ikke på efterbehandling som specielt er det vi skal forkusere på.
Arr. Det blivet et mareridt. Jeg VIL bestå.

Må også hellere sove. Skal tidligt op og have læst inden jeg skal over til Cr imorgen.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det er sådan en aften er publiceret 16/06-2007 00:45 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.