17 år siden

Forelsket?

Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Hypergrafi
Camilla Rasm...
15 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 28 dage siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
6 timer, 34 minutter siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg tror nok at jeg har fået en kæreste. Tror jeg nok. Eller nej. Det har jeg. Det er underligt. Eller egentlig ikke. Men så alligevel. Har åbenbart været betragtet som kærester i et stykke tid. Af ham. Vidste ikke at det var sådan vi var. Men åbenbart.
Snakkede med ham i mandags. Ringede. Og det var dejligt. Snakkede om alt. Ingenting. Fortalte om hans tur. Jeg om min uge, som jo så egentlig næsten kun havde bestået af abejde. Men alligevel. Fortalte om en pige som havde lagt op til ham, men han havde sagt nej fordi han havde mig. Og vupti. Alt negativt var glemt. Bare sådan. Mere skal der ikke til. Og hader det. Men sådan er det bare. Eller nej, sådan er det ikke bare. Sådan har jeg gjort det. Flot Anne panne. Men ja.
Aftalte at jeg skulle komme efter arbejde tirsdag og overnatte til onsdag. Glædede mig rigtig meget til at se ham. Anede ikke hvor jeg havde ham henne på dette tidspunkt. Snakkede med Jc. på arbejdet om det. Ved hun bare gør det fordi hun ikke vil se mig såret igen. Men ville bare gerne snart "møde" støtte. Et eller andet sted fra. Men hjem til ham drog jeg. Et hej musen, kæmpe knus og et kys i panden. Hold fast jeg havde savnet ham. Mums manner.
Atter snakkede vi om alt og intet. Fantastisk. Pludselig endte det i slåskamp. Og aner ikke hvorfor. Jeg taber altid. Og har simpelthen så ondt i min krop. Især min brystkasse. Han gjorde et eller andet jeg gjorde fandens ondt. Bare jeg glider en hånd over, gør det ondt. Ja piv piv. ;)
Efter dette lå vi bare og hyggede. Elsker bare at ligge med ham. Tæt. Bare at ligge. Lave ingenting. Kys blev der delt ud af. Sex var der også. Igen fantastisk. Spurgte om vi var officielt kærester nu. Han stod uforstående og troede vi havde været det siden vi sidst havde ses. Men vidste ikke han mente det. Han mente ikke at vi kunne blive særlig meget mere kærester end vi allerede var.
Forklarede ham at hvis vi skulle være kæreste, skulle vi være det rigtigt. Han blev nødt til at komme hjem til mig også. Vi skulle ud blandt mennesker, ikke bare sidde sammen os to. Ikke at jeg ikke også vil det. Men vi skal være rigtige kærester. Alt eller intet. Så det håber jeg vi er nu.
Faldt i søvn i hans arme. Sov endnu engang ikke særlig godt. Sover aldrig godt i hans seng. Og han er simpelthen så dårlig til at dele dyne. Ihh. Han forstår ikke konceptet i at dele.
Stod tidligt op onsdag for at komme meget tidligt på arbejde endnu en 10 timers dag. (Endnu en gang tak til min chef). Savner ham allerede. Ser ham ikke i en måned eller der omkring. Pga arbejde og bagefter Bulgarien. Øv.
Men har heller ikke snakket med ham. Ved godt at det lige var igår morges jeg tog afsted. Men jeg vil gerne snakke med ham. Skrive med ham. Høre hvordan hans dag har været. Et eller andet. Jeg er ikke kærester på den her måde. Jeg vil høre fra ham. Jeg gider ikke der skal gå en uge eller mere mellem vi snakker sammen. Så er vi ikke kærester, efter min mening.
Jeg elsker ham. Det gør jeg virkelig. Og vil gerne være sammen med ham. Men ville gerne have ham til at vise noget mere at han også vil. Også når vi ikke er sammen. Der skal ikke meget til at gøre mig glad. Øv.
Har ikke sagt noget til min mor eller søster. Ved ikke hvad jeg skal sige. Eller jo. Men alligevel. Jeg føler ikke at vi er rigtige kærester. Det hænger ikke rigtig fast endnu.
Og det er træls. Og super duper nedren at vi ikke ses snart igen. Øv.
---

Ellers arbejder jeg bare rigtig meget. Havde endnu en vagt hele dagen idag. Havde ellers fri. Men nej. Heller ikke idag. Tænk penge Anne. Penge. Jeg prøver. Men lige nu gider jeg bare slet ikke arbejde mere. Skal heldigvis først møde kl. 15 imorgen. Lækkert. Han har bare at holde sig fra mine to fridage i næste uge. Det er sgu egentlig hyggeligt nok at være dernede. Der er bare frygtelig mange besværlige kunder, som jeg ikke må andet end at smile til og give dem ret. En kunde idag fik mig næsten til at tude. Dumme dame. Men nægtede at gøre det foran hende. Niksen.
Det var også idag jeg fandt ud af at der var gratis is ude på lageret. Is som Magnum, Daim og Twister. Helt gratis. Og den fryser har så stået der hele sidste uge også. Idag fortæller Jc. mig det. Tak for det. Hvorfor har jeg ikke vidst det hele sidste uge. Det viser sig at det er den fryser der egentlig burde stå i butikken, men inden den kom så langt, gik den i stykker og alle isene tøede. Vupti og de kunne ikke længere sælges. Værsgo' personale i Super Brugsen. Mums.
Nyder også godt af kakao/kaffe maskinen i personalerummet. Dejligt med 3-4 kopper varm kakao i løbet af sådan en dag.
Har også fået et bedre forhold til mine chefer nu hvor jeg har været der så meget. Det er dejligt. Vores "forhold" er ikke så overfladisk mere.
Snakkede lige med en af N's venner idag, U. Han er sgu også en dejlig dreng. Han skal så starte i lære dernede fra 1. august. Det bliver godt. Ej, tror det bliver fedt. Han skal nok kunne live det hele lidt op. Er jeg faktisk ikke i tvivl om. Nu må vi se hvordan det bliver.
---

Ellers er det Bulgarien med søsteren om halvanden uge. Det bliver bare så lækkert. Vi skal bare lave fuldstændig ingenting. Eller nok lige i byen og have nogen drinks. Men ikke nogen druktur.
Min far er ellers noget bekymret for at sende os afsted. Med alt det der er sket dernede. Men vi er slet ikke der hvor det er sket. Men selvfølgelig. Det er jo ikke lille Danmark. Kan da også godt forstå det. Men der er stadig forskel på om vi tager på druk og ikke rigtig har så meget forstand på hvad det er vi foretager os, og så bare tage på ferie. Vi glæder os i hvert til at komme afsted. Og bare lave hvad vi vil. Mægtigt.
Min søster blev ellers også spurgt den anden dag om hun havde en tvillingesøster der arbejde i Brugsen. Ej, nu må i holde op. Det kan godt være vi ligner hinanden og kan gå med til at folk spørger om vi er søskende. Men ligefrem tvillinger. Det er måske lige rigeligt. Men okay. Jaja.

Nå, vil smutte i seng og nyde at jeg kan sove længe imorgen. Dejligt.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forelsket? er publiceret 20/07-2007 00:08 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.