17 år siden

At give slip

Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 17 dage siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Modet til at turde
evan-noerfoh...
1 år, 9 måneder siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er frygtelig udmattet. Føler ikke at jeg laver andet end at arbejde. Havde egentlig fri idag, men min chef vækkede mig i morges og fik sendt mig på arbejde i 10 timer. Tak fordi du sender mig på arbejde den eneste dag det skulle blive godt vejr i den her uge. Han var bestemt ikke populær idag. Skal arbejde omkring 40 timer i den her uge. Dejligt. Men kan selvfølgelig godt bruge pengene. Men alligevel.
---

Var sammen med St. og Jc. i onsdags. Super hyggeligt var det. Eftersom jeg fik en ekstra vagt hele onsdag, havde de lavet maden da jeg kom. Taco. Mums. Efterfølgende overspisning af slik og chokolade. Puuh. Det var grumt. Men super hyggeligt. Dejligt at se dem igen. Faldt i søvn på sofaen. Men hvad pokker. Hehe.

Torsdag havde jeg en aftale med Jo. Glædede mig rigtig meget til at se hende. Hundrede år siden. Skulle på byens nye cafe- Hun havde spurgt om hendes kæreste, Mr., måtte komme med. Selvfølgelig. Har aldrig mødt ham, så her så jeg min chance. Og han er nok bare noget af det sødeste. Han er så kær. En rigtig fynbo. Det er tosset. Men en rigtig herlig dreng. Og de passer bare så godt sammen. Efter man har set dem sammen, forstår man slet ikke at hun nogensinde var i tvivl om hun skulle vælge ham eller Ra. Der er ingen tvivl om at hun har gjort det rigtige. Dejlig dreng.
De er lige taget til Bulgarien en uge. En uge i druk. Sådan. Åhh. Jeg vil også på ferie. 2½ uge endnu. Så er jeg klar. ;)

Lørdag kom min fætter, hvor min søster, ham og mig tog ud og spiste om aftenen. Lejede film og endnu en gang overspiste jeg af slik og chokolade. Det var frygtelig.
Lejede Fidibus, som jeg synes var frygtelig morsom. Måske var det bare fordi jeg var utrolig træt. Fik bare ikke lov til at se den færdig. Niksen. Så hellere Ice Age 2. Som nu også var ganske okay. Meen alligevel. Min fætter og søster kunne ikke følge mig i morskaben i Fidibus. Pokkers.
---

Je. er vendt hjem fra lejr. Har ikke snakket med ham. Og ved ikke hvordan jeg har det med det. Har ikke tænkt frygtelig meget på ham den uge han var væk, men så alligevel. En af mine chefer, minder ubeskriveligt meget om ham. Det er grumt. Lagde egentlig først mærke til det idag. Sådan rigtig. Og det er ikke bare udseende. Bare i det hele taget. Måske bare noget jeg bilder mig selv ind, fordi jeg gerne vil. Men synes nu alligevel jeg kan finde adskillige ligheder.
Tror måske også bare jeg må acceptere at han ikke vil det her nok. Savner ham. Virkelig meget. Men hvis han havde det på samme måde, havde han kontaktet mig nu. Ved jeg han ville have gjort. Har jo intet hørt fra drengen.
Er ikke sur over at han ikke vil. Ville bare ønske aat han ville fortælle mig det. At han ikke bare lod mig være.
Nok bare lidt ked af det. For havde håbet. Nok for meget. Håber altid for meget når det kommer til ham. Han får mig til at håbe. Nok med vilje. Han holder på mig. Og han ved det. Og han ved at jeg er der nu.
Jeg ved at hvis jeg ser ham inden Bulgarien, så er alle de ovenstående ord glemt. Hvis jeg kender ham så godt som jeg tror. Hvis jeg kender mig selv, så er det hele glemt. Og jeg falder atter for hans fis. Fordi han er som han er. Fordi jeg er som jeg er. Fordi jeg ikke kan lade være. Fordi jeg ikke kan give slip. Fordi han har charme. Fordi jeg elsker ham. Fordi jeg stadig håber han elsker mig. Fordi jeg ikke kan give slip.
Bliver nødt til at give slip. Jeg har overvejet det. Tænkt. På et eller andet tidspunkt bliver jeg nødt til give slip. Jeg kan vælge ham for evigt. Kan ikke fravælge alle andre pga. ham. Det vil jeg ikke.
Det er bare så pokkers svært. Det at give slip.
Ønsker et sted at han ringer. Men så alligevel. Den sidste har jeg ikke skulle bekymre mig om ham. Fordi jeg har vidst hvad han har lavet. Har vidst, at han har været på Fyn. Vidst hvornår han kom hjem igen.
Nu ved jeg at han er hjemme. Men aner ikke hvad han laver. Og det burde også være ligemeget for mig. Men det er det bare overhovedet ikke. Alt andet faktisk. Hvis han bare kunne finde ud af at skrive at han var kommet hjem.
Spørge om vi ikke kunne være sammen. Men det gør han ikke. Er træt af at prøve. Men kan ikke lade være.
---

Aj. er endelig kommet hjem fra ferie. Føler det er meget lang tid siden hun to afsted. Selvom hun kun har været væk i 2 uger. Tror vi skal i byen på lørdag. Måske sammen med Ri. og Lo. Kunne være fedt.

Må hellere komme i seng. Gider ikke på arbejde imorgen.

Take care..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At give slip er publiceret 16/07-2007 22:14 af Thisisme.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.