1Den lille pige i troldetræskoven
Der var engang en lille pige der boede under et troldetræ. · Hun va... [...]
Eventyr og fabler
11 år siden
3En virkelig historie om min oldemors ånd
Jeg var lige flyttet ind i min oldemors lejlighed sammen med min ... [...]
Blandede tekster
20 år siden
1Lille Tårer
Lille Tårer. · Tåren, · Der ramte min kind. · Lille Tårer. · Tåren, · Trill... [...]
Digte
20 år siden
0Telefonen ringer
Telefonen ringer. · Ringet er fra dig. · Telefonen ringer. · Du ringer,... [...]
Digte
20 år siden
0Sodavand
Sodavand. · Kan bruse. · Sodavand. · Kan smage sjovt. · Sodavand. · Har for... [...]
Digte
20 år siden
1Mænds lidenskab
Tom ville dagen blive og ulidelig natten. · Goldhed og tristhed vil... [...]
Digte
20 år siden
0Hånden
Tommelfinger er en tommelfinger. · Pegefingeren kan du pege med. · La... [...]
Digte
20 år siden
0Krabben
Krabber kan være store og små. · Krabber har klosakse. · Krabber kan ... [...]
Digte
20 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tina Svenningsen (f. 1974)
Bamse er en dværgkanin han. Han er brun og hvid i sin pels, og har meget store fødder. Jeg købte Bamse, da han var 6 uger gammel, han kunne være i en størrelse 38, større var han ikke.
Bamse elsker at lege rundt i vores stue, for der er meget plads.
Han får salat, gulerødder, appelsiner, æbler, pære, tomater, agurk og kaninfoder. Bamse har et bur på 2,20 x 80 cm og der er hø, savsmuld, som han går rundt i. Bamse får også engang imellem æblegrene og mælkebøtter at spise. Jeg måtte lære Bamse at drikke
af en drikkeflaske, fordi hos den dyrehandleren, han gik hos, havde kun lært ham at drikke af en vandskål, så det var meget sjovt at lære ham. Det tog en dag, så havde han lært at drikke af en drikkeflaske.
Bamse kan ikke lide at have kaninsele på, han forsøger at komme ud af den ved at forsøge, at putte sin ene forpote ind ved sin hals,
men det kan ikke lade sig gøre. Så prøver han at bide den af, det lykkes heller ikke, så bliver han sur og spæner rundt for at se om
den kan komme af på den måde, men nej. Bamse er lidt af en bandit, han kan godt finde at bide i gulvtæppet, men han har aldrig tisset på gulvet. Han elsker at løbe rundt på vores seng, fordi den affjedrer, så han kan lave krumspring op i luften og det har han det meget sjov med. Bamse har ikke endnu bidt i nogen ledninger, heldigvis.
Han afmærker dem kun med sine duftkitler på sit hoved.
Han får også mineralsten, gnavestænger, tørt franskbrød og tørt rugbrødsskiver. Bamse elsker at splitte aviser og reklamer fra hinanden i tusind stumper og stykker. Jeg kan altid se på Bamse, når han er ude på spilopper, for så sidder han på en bestemt måde.
Bamse elsker at blive kløet mellem sine lange øre og på ryggen, han flader helt ud, med sine bagben, så man kan se hans store fødder. Han kan også blive meget sur, så han stamper i bunden af sit bur.
Når han er ude at rende rundt i vores stue og, hvis han skal tisse, skynder han sig ind i sit bur for at gøre det der, for han vil ikke havde ballade med os, for så ved han godt, at han får 2 dage inde i sit bur. Det får han nemlig når han bider i gulvtæppet, det er hans straf, for at gøre det. Bamse har en sjov måde at ligge sig ned på, først flytter han savsmuldet ved at grave det væk, så smider han sig om på siden og smider bagbenene bagud og forbenene frem ad, det se så sjov ud, når han gør det. Bamse har været til dyrlæge og det kunne han ikke lide, fordi han skulle havde klippet negle, kigget tænder og kigget i sine øre. Hans tænder og ører så fine ud, og hans negle så også fine ud, men de skulle lige klippes lidt af, fordi de var blevet lidt spidse, så de kunne godt rive hul på ens hud i små rifter. Det gjorde ikke så meget for det var ikke altid der gik hul på huden. Bamse er en dejlig dværgkanin, han er nogen gange fræk, men samtidige kærlige
og god mod andre mennesker der vil kæle med ham.
Han bider ikke, når nogen driller ham, ved at kilde ham på maven, for der er han kilden, så hopper han bare væk. Når man kalder på Bamse kommer han hen til dig og snuser for se om du har noget godt at spise til ham. Bamse lever i sit bedste velgående og laver stadigvæk lidt ballade engang imellem.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 22/04-2003 23:50 af Tina Svenningsen (bamse) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 623 ord og lix-tallet er 30.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.