1Til minde om en god aften
Hvordan beskriver man højt til loftet, væg til væg bøger og maler... [...]
Digte · kunst, socialrealisme
11 måneder, 8 dage siden
2Du har sat Havet imellem os
Ude af øje, ude af sind · virker ikke med dig. · Du fylder ligeså meg... [...]
Digte · venskab, afstand, savn
5 år siden
3Ovenpå
Munden kører på dig. · Dine pupiller er så udspilede at den blå far... [...]
Digte · stoffer, venskaber, samtaler
5 år siden
1Punkerne på langebro
Vores møde har varet under 5 sekunder, men hans ansigt har allere... [...]
Kortprosa · punk, møde, indtryk
5 år siden
3En aften
Mig · "Sover du?" · Han svarer med det samme: · "Nej, gør du?" · Mig: · "Må... [...]
Kortprosa · venskab, aften
5 år siden
6Hvor er ærligheden?
Jeg ville ønske at der var plads til at være ærlige. · Men ærlighed... [...]
Digte · livet, ord, tanker
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Tenna Hermansen (f. 1986)
De ved jeg er her. Har set mig. Udveksler blikke. Martin og Lars. De er ikke glade. Jeg ved hvad blikkene betyder. Kender dem. De siger mere end 1000 ord. Tarik har ikke set mig. Jeg ved ikke om han ved det... Der er han. Min fyr. Patrick. Han ser glad ud. Har ikke set mig. Theis ved hans side. Han ser mig. Han ved det. Jeg kan se det på ham. Hans ansigt skifter. Det er ikke ren glæde mere... Han prøver at holde masken. Han vil ikke have mig her.
   Det var ikke min skyld... havde jeg dog bare fortalt ham at jeg var sammen med Patrick. Åh... havde det dog ikke været for Martins øjne. Det er en dårlig undskyldning. Jeg skulle have sagt fra. Men øjnene. De forførte mig. Bragte mig i unåde. Det var min skyld. Martin vidste det ikke. Vidste ikke noget om mig og Patrick. Og jeg sagde intet...
   Det sluttede. De gik om bagved. Jeg kæmpede mig igennem folkemængden mod udgangen. Jeg måtte tale med ham.

Jeg kom ud og løb om til bag udgangen. Da jeg drejede om hjørnet så jeg dem. De ventede på mig. Stod og kiggede. Deres blikke vidste alt andet end gensynsglæde. Tarik. Med sit overlegne blik. Han vidste mig at jeg havde grund til at skamme mig. Theis. Sendte alt sit had imod mig. Hans øjne gennemborede mig. Mine øjne flygtede fra hans. Fandt Lars' blik. Hans blik var ikke ondt. Ikke så hadefuldt som Theis' eller så dømmende som Tariks. Han støttede mig, men Patrick var hans ven. Jeg forstod ham. Mærkede Martins blik. Så intenst at jeg ikke kunne lade være med at kigge på ham. De øjne der før havde været flirtende og smilende var nu kolde og hårde. Han var uskyldig. Havde han vidst det med mig og Patrick havde han ikke kigget til min side, men jeg fortalte det ikke. Hans blik var vædet med foragt. Ville ikke kendes ved mig mere.
   Patrick... vores øjne mødtes. Jeg prøvede at smile, men det lykkedes ikke. Lykkedes mig kun at sende et bedende udtryk til ham. Han prøvede at virke ligeglad. Prøvede at vise at det ikke betød noget. At jeg ikke betød noget. Men jeg kunne se på ham hvor ondt det gjorde. Se på ham at han længedes efter mig. Længedes efter den nærhed vi havde haft. Han prøvede at skjule det, men han havde allerede tilgivet mig...
Forfatterbemærkninger
Ja, jeg ved godt det er Fu:el, men deres udtryk på det billede jeg skrev historien ud fra var bare så inspirerende. Så, se bort fra at det er deres navne og nyd historien.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 20/04-2004 00:35 af Tenna Hermansen (Tenna) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 407 ord og lix-tallet er 18.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.